Bildirim
Çok Amaçlı Bekir Reyiz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Palme Yayınları - 5li Kokulu Silgilerini alın ARKEYAŞLAR mutlaka ve mutlaka koklanması gerek Nisan ayında.
Fen lisesi deki öğrencilerim kokluyorlar. Biyocenin.com dan arayan ARKEYAŞLARımıza da ısrarla koklamalarını öneriyorum.
Bu zene o zene ARKEYAŞLAR . (Kanalın %90ı mezuna kaldı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 12 Nisan 2019; 11:44:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanboyu değilim ama gereksiz dalgası dönüyor bekir hocanın..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 20 Ocak 2021; 16:38:39 >
Buraya detaylı yazmayacağım fakat herşeyi linç edelim psikolojisindesiniz beyler, bana göre ortada adamın bir hatası yok kendi içinde olduğu yayını öneriyor isteyen gider isteyen almaz, linç edilmesini çok komik buluyorum. Forumun yarısı tıp istiyor, gerçekçi konuşalım hakkıyla isteyen bu toplulukta %10-15 civarındadır diğerleri sağlam gelecek ve maddi kaygılardan dolayı tercih ediyor e siz cebinizi düşünürken bu adam neden düşünmesin? Gereksiz dalgası dönüyor çok rahatsız olan adama mail atsın böyle böyle desin gelip burda konu açmanın ne anlamı var?
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 20 Ocak 2021; 16:38:53 >
Bu tür kanalların her dediğini ciddiye alan var mıdır ki? Ben genelde kaynak önerisine ihtiyaç duyduğumda derece yapanlara soruyorum ya da forumda herhangi bir x kaynağı hakkında kim ne demiş ona bakıyorum. Sonuçta youtube bir sektör ve herkes yolunu bulmanın peşinde. Ali, Ahmet, Ayşe o kaynağı almış başarısız olmuş kimin umrunda olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinmamiskullaniciadi -- 12 Nisan 2019; 12:2:51 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 20 Ocak 2021; 16:39:5 >
bekir avşarı gereksiz ve çok boş bir şekilde eleştiriyorsunuz burayı biraz fazla ekşi sözlük sandınız sanırım
Dün Goe’nin tespitlerine baktım yorum analizleri video derlemesi vs. Belki haklısınızdır fakat şu an bunlar iddiadan öte değil. Hatta kimin haklı olduğu da prk umrumda değil serbest piyasa sonuçta isteyen izler isteyen izlemez, forumda ciddi anlamda tartışılması ve konu açılmasını anlamsız buluyorum 2-3 güne bir mutlaka bi tane bekir avşar konusu açılıyor gömdüğünüz adamın bi anlamda sizde PR’ını yapıyorsunuz hadi kolay gelsin :)
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 20 Ocak 2021; 16:39:34 >
bekir avşarın sadece başarı videolarını izliyorum boş yapmayın
Madem bilgin yok. Ne diye boş yorum yapıyorsun ki hocam o zaman. Bir de laf söylüyorsun mantıklı mı bu yaptığın.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 20 Ocak 2021; 16:39:46 >
Bu forumun kitlesini etkilediğini düşünmüyorum Bekir hocanın fakat videolarının altına yorum atabilirsin
Bekir avşarı 2 bin aboneden beri takip ediyorum. Gereksiz bir eleştiri var bekir hocaya karşı. Zamanında telefona görüşmüşlüğüm bile var. Şuan normal olarak birşeyleri kar amaçlı yapıyor olabilir, ama sanki dediklerinin boş şeyler gibi algılanmasını doğru bulmuyorum. Sene başından beri mezunlara öneriler videolarıyla ilerliyorum. " Şu yaptığı da çok mantıksız" diyecek birşey bulamadım.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 20 Ocak 2021; 16:40:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Palme Yayınları - 5li Kokulu Silgilerini alın ARKEYAŞLAR mutlaka ve mutlaka koklanması gerek Nisan ayında.
Fen lisesi deki öğrencilerim kokluyorlar. Biyocenin.com dan arayan ARKEYAŞLARımıza da ısrarla koklamalarını öneriyorum. Bu zene o zene ARKEYAŞLAR . (Kanalın %90ı mezuna kaldı) |
Fanboyu değilim ama gereksiz dalgası dönüyor bekir hocanın..
|
bekir avşarı gereksiz ve çok boş bir şekilde eleştiriyorsunuz burayı biraz fazla ekşi sözlük sandınız sanırım
|
Buraya detaylı yazmayacağım fakat herşeyi linç edelim psikolojisindesiniz beyler, bana göre ortada adamın bir hatası yok kendi içinde olduğu yayını öneriyor isteyen gider isteyen almaz, linç edilmesini çok komik buluyorum. Forumun yarısı tıp istiyor, gerçekçi konuşalım hakkıyla isteyen bu toplulukta %10-15 civarındadır diğerleri sağlam gelecek ve maddi kaygılardan dolayı tercih ediyor e siz cebinizi düşünürken bu adam neden düşünmesin? Gereksiz dalgası dönüyor çok rahatsız olan adama mail atsın böyle böyle desin gelip burda konu açmanın ne anlamı var?
|
.
|
Bu tür kanalların her dediğini ciddiye alan var mıdır ki? Ben genelde kaynak önerisine ihtiyaç duyduğumda derece yapanlara soruyorum ya da forumda herhangi bir x kaynağı hakkında kim ne demiş ona bakıyorum. Sonuçta youtube bir sektör ve herkes yolunu bulmanın peşinde. Ali, Ahmet, Ayşe o kaynağı almış başarısız olmuş kimin umrunda olur?
|
Benzer içerikler
- 85 tyt 60 ayt kaç bin
- robert koleji fiyat 2025
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- ergi ayt matematik
- 11.sınıftan açık liseye geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X