Şimdi Ara

Çok acil yardıma ihtiyaıcm var Tarih bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var ben lise 4 TM öğrencisiyim ve YGS den sonra tarih çalışmaya başlayıp Tarih bölümü okumayı istiyorum istediğim üniversite Boğaziçi olmazsa ODTÜ bi kaç soru var aklımda

1)Boğaziçi/ODTÜ Tarih mezunu bir kişi bölümü dereceyle bitirirse ne tür bir meslek edinir?

not:benim istediğim eski dilde çeviriler,mitler,gizemli nesneler türü araştırmalar ve en çok istediği şey eski bir hocamın bahsettiği üzere Eski yazıtları çevirmek çünkü gerçekten kolay ve güzel bir meslek olduğunu söyledi hocam.

2)Erasmus programıyla gittiğimde yutdışında oturum izni alma işim nasıl olacak? ve orda tarih bölümünden iş bulabilirmiyim?

3)Tarih bölümü öğrencileri genelde islamcı olur derler bu mit doğru mu ? yani tutucu bir çevrede okumayı sevmem

4)Yandal olarak astronomi seçmeyi düşünüyordum ama boğaziçinde astronomi bölümü yok sanırım hangi üniversitelerde var ve geçiş yapabilirmiyim tarih mezunu olduktan sonra?

5)tarih mezunu bir insanın gelebileceği en iyi yer neresidir? maaşım ne kadar olur ?

6)Hangi ülkelerde tarihçi olursam işsiz kalmam

7)Boğaziçi veya ODTÜ gibi bir üniversiteden mezun olduğum halde işsiz kalırmıyım?

• yardım edebilecek yokmu?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.