arkadaşlar media safe diye bi proğram yükledim kart değişince telefonda sorun oldu kartı çıkarmadan format attım şimdi proğram açılmıyor onu geçtim yenisini kuramıyorumda üstelik proğrama yüklediğim dosyalarımıda kart okuyucudan hafıza kartı içinde göremiyorum. proğramı geçtim ama dosyalarımı kurtaramın bi yolu varmı acaba lütfen yarım çok acil
hangi hafızada kurulu değilse oraya kurmayı denesene ?? mesela onceden hafıza kartındaysa tlf hafızasına kur ..ayrıca tlfnun markası nedir ??
hocam hafıza kartına kurmuştum bide öyle deneyim ama şöle bi durum var hiç yüklemiyo yani teklefonmu kartmı diye soruyoya o kısma gelmiyo süresi geçmiş sertifika filan diyor. direk telefona atma imkanım yok nasıl yapcam bilmiyorum nasıl becerecem dosyalarımı kurtarmayı valla halleden hayır duamı alır
arkadaşlar yokmu bi yolunu bilen telefona telefoncudan yazılım güncellemesi yaptırsam aynı hatayı verrimi acaba?
suresi gecmiş diyosa..1 yıl geriye al tarihi ..sonra dene ..olmazsa 2 yıl geriye al dene
olmuyor hocam sertifika henüz geçerli değil süresi geçmiş sertifika yada telefon ayarları yalnış diyor. aynı proğramı daha önce yüklerken bu uyarıların hiçbirini vermemişti. format attım telefona fakat açıklaması altta yazıyodu telefonu kabloyla bağlayıp yedeklemek lazımmış geç okudum o kısmı dosyaları kurtarsam yeter bana böle giderse telefonu yok paraya satıcam sinir etti acele yardım
ilk once bi sakin olmayı dene bence..ilk msjımda telefonun markasını sormustum onu soylemedin hala..acele yaparsan sonuc alamazsın.sakin ol hallederiz
hocam özür dilerim vaktim sınırlı o yüzden bu telaşım telefonum nokia e65
quote:
Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61
hocam özür dilerim vaktim sınırlı o yüzden bu telaşım telefonum nokia e65
Telefonunun tarihini 6 ay yada 1 sene İLERİ al
Bu dediğimi yaparsan yükleme yapabilirsin.
yaşadıklarım komedi filmi gibi hocam yükledim fakat bu kezde proğram açılmıyor yüklemede sorun olmadı. ayrıca diğer proğramlardada sorun vardı mesela fs caller ı yüklemiştim oda yüklenmiyor
şimdi bunu indir ..programı kur ..sonra ayarlardan gizli dosyaları goster secenegi var mı ona bak
Telefonunun bazı yerlerinde çakışma var gibi gözüküyor. Yapacak tek şey hafıza kartına telefondan format atman olacaktır. Bunu yapmadan önce hafıza kartını PC'ye kart okuyucu ile bağlaman ve içindeki verilerinin yedeğini almandır. Eğer kart okuyucun yoksa telefonu kablosu ile PC'ye bağla. Veri kablosundan Toplu depolamayı seç. PC'den hafıza kartın açılır. Yedekle. Sonra Hafıza kartına format at. Aynı işlemi telefonuna da yap.
hocam dedğiniz işlemi formattan önce yapmam lazımdı benim sorunum gizli dosyalarımı göremiyorum sebebide şifreleme proğramını formattan sonra çalıştıramamış olmam
başınızı ağrıtım biliyorum ama proğram ingilizce ve pek bişi anlamadım açıkçası