Şimdi Ara

Çok acil yardım! Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Çeko mu Çocuk gelişimi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler acil yardıma ihtiyacım var. Ek yerleştirmelerden AREL ÜNİVERSİTESİ tam burslu çocuk gelişimi lisans programı kazandım (4 yıllık). Saglık yüksekokulunda. Ama ben şuan Erzurum atatürk üniversitesinde çalışma ekonomisi okuyorum. 2.sınıftayım. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. Çocuk gelişimi yüksek puanla alan bi bölüm. Ataması nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaGuRT -- 7 Ekim 2012; 13:24:00 >
  • Kendi tercihiniz tabi.Ama olaya istanbul ve üniversite olarak bakmamak gerek.Kazandığınız bölüm çok önemli.Arelde hititoloji kazansaydınız yinemi gidecektiniz?(demek istediğim boş bölüm olduktan sonra gerek yok)

Orijinalden alıntı: KaRaGuRT

Kendi tercihiniz tabi.Ama olaya istanbul ve üniversite olarak bakmamak gerek.Kazandığınız bölüm çok önemli.Arelde hititoloji kazansaydınız yinemi gidecektiniz?(demek istediğim boş bölüm olduktan sonra gerek yok)

Boş bölüm ? Çeko çok mu dolu? Radyo Televizyon okuyunca uvvvvv gelsin paralar paralar mı? Gerçekten ne biliyorsun bölüm hakkında? İnan senin hedefin olan radyo tvden çok daha iyi bir bölüm.
  • :) Buna kattiyen katılmıyorum.Ben hedefimi kendime göre belirledim.Bölüme göre değil.Hedemin o olduğunu nerden biliyorsunuz bilmiyorum ama çekodaki alanların ne kadar sınırlı olduğunu biliyorum.Benim bölümümde ise kendi adıma sınır tanımıyorum.Berkan'ın bölümünde ise altı çizili olarak söylüyorum kendini gösterir ve kanıtlarsa onun bölümündede sınırlar yoktur.Aksini ifade eden büyük bir yanılgı içindedir :)

:) Buna kattiyen katılmıyorum.Ben hedefimi kendime göre belirledim.Bölüme göre değil.Hedemin o olduğunu nerden biliyorsunuz bilmiyorum ama çekodaki alanların ne kadar sınırlı olduğunu biliyorum.Benim bölümümde ise kendi adıma sınır tanımıyorum.Berkan'ın bölümünde ise altı çizili olarak söylüyorum kendini gösterir ve kanıtlarsa onun bölümündede sınırlar yoktur.Aksini ifade eden büyük bir yanılgı içindedir :)

Çekodaki alanlar evet sınırlı. Üzgünüm bunu 5 yıl sonra anlayacaksın ama senin istediğin alan da çok sınırlı. Evet ben çok yanılgı içindeyim neyse en iyisini sen bilirsin Sana 5 sene sonra sınırsız iş imkanlarınla mutluluklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :) Öncelikle teşekkür ederim.Sizin düşündüğünüz gibi değil benim düşündüklerim.Henüz daha Lise 1 de iken setlere çağırıldım.Yapımcı yönetmen,prodüksiyon ve yapım amiri,set şefi ve bölüm dekanı tanıdıklarım var.Bunları bir torpil olarak değil kendimi geliştirmeme yardımcı kişiler olarak görüyorum.Ben işimi şimdiden yapmaya bile başladım :) Kendime güveniyorum,çünkü kendimi biliyorum.5 sene değil,1 sene sonra görüşürüz Allah utandırmasın herşey yolunda giderse sizi ararım
  • quote:

:) Öncelikle teşekkür ederim.Sizin düşündüğünüz gibi değil benim düşündüklerim.Henüz daha Lise 1 de iken setlere çağırıldım.Yapımcı yönetmen,prodüksiyon ve yapım amiri,set şefi ve bölüm dekanı tanıdıklarım var.Bunları bir torpil olarak değil kendimi geliştirmeme yardımcı kişiler olarak görüyorum.Ben işimi şimdiden yapmaya bile başladım :) Kendime güveniyorum,çünkü kendimi biliyorum.5 sene değil,1 sene sonra görüşürüz Allah utandırmasın herşey yolunda giderse sizi ararım

O zaman bir abla tavsiyesi geleceğin yönetmeni bilmediğin meslekler hakkında boş gibi komik yorumlarda bulunma. Neyse, tartışmanın lüzumu yok. Umarım böyle çok başarılı yönetmenler falan filan olursun

• Bakın hanımefendi.Siz kendiniz bir bayan olarak çeko deseydiniz ben aynı yorumda bulunmaz bilakis desteklerdim.Size anlatamadığım veya anlamadığınız şey şu.Ben sadece bölümsel olarak bakmıyorum.Bireysel olarak bakıyorum.Adamın biri gider hititoloji okur.Okuduğu kesinlikle boştur.Ama bu adam burdan polis olucam,memur olucam veya bir belgem olsun bana lazım diye okuyorsa buna boş denilmez.Sizin anlamadığınız nokta bu.Ve bana meslekleri siz yaratmış havasında konuşmazsanız sevinirim.18 yaşındayım.Bu güne kadar snaflıkda yaptım,seyyarlıkta yaptım,çıraklıkta yaptım,ustalıkta yaptım.Her kesimden,her meslekten,her daldan insanlar tanıdım.Tanıyorumda.Bilmediğim birşey konuşmam.Bu saydığımız mesleklerden insanlar tanıyorum ve biliyorum.Boş atıp boş tutmuyorum.Size cevap vermekle başta hata ettiğimi sanıyorum.Zaten cevap verme amacınız konuya yardımcı olmak değil baltalamak gibi bir şeydi.Daha fazla konuşmaya luzum yok.Çok biliyorsanız kendiniz bi şey olaydınız.

Bakın hanımefendi.Siz kendiniz bir bayan olarak çeko deseydiniz ben aynı yorumda bulunmaz bilakis desteklerdim.Size anlatamadığım veya anlamadığınız şey şu.Ben sadece bölümsel olarak bakmıyorum.Bireysel olarak bakıyorum.Adamın biri gider hititoloji okur.Okuduğu kesinlikle boştur.Ama bu adam burdan polis olucam,memur olucam veya bir belgem olsun bana lazım diye okuyorsa buna boş denilmez.Sizin anlamadığınız nokta bu.Ve bana meslekleri siz yaratmış havasında konuşmazsanız sevinirim.18 yaşındayım.Bu güne kadar snaflıkda yaptım,seyyarlıkta yaptım,çıraklıkta yaptım,ustalıkta yaptım.Her kesimden,her meslekten,her daldan insanlar tanıdım.Tanıyorumda.Bilmediğim birşey konuşmam.Bu saydığımız mesleklerden insanlar tanıyorum ve biliyorum.Boş atıp boş tutmuyorum.Size cevap vermekle başta hata ettiğimi sanıyorum.Zaten cevap verme amacınız konuya yardımcı olmak değil baltalamak gibi bir şeydi.Daha fazla konuşmaya luzum yok.Çok biliyorsanız kendiniz bi şey olaydınız.

Ben zaten olacağım bir şey yönetmen sen takma kafanı! Bence sen kurtar kendini. Ben arkadaşa gayet gerekli yardımlarımı verdim. Baltalamak gibi bir niyetim yok yönetmen bey. Gerçekten devam etmeyelim artık tartışmaya.

• Okusamda işim hazır,okumasamda.Muhtar kent bile ilköğretim mezunu olupta ceoluğa kadar gelmişse önemli olanın bireysel başarı olduğuna inanmamda hiç bir art niyet yok.Bilgilerimi tekrar ettirdiğiniz için teşekkürler.Nokta. :)

Okusamda işim hazır,okumasamda.Muhtar kent bile ilköğretim mezunu olupta ceoluğa kadar gelmişse önemli olanın bireysel başarı olduğuna inanmamda hiç bir art niyet yok.Bilgilerimi tekrar ettirdiğiniz için teşekkürler.Nokta. :)

Muhtar Kent /Tarsus Amerikan Koleji/İngiltere Hull Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu değil miydi? Aman ne mezunuysa neydi banane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaGuRT -- 7 Ekim 2012; 16:03:10 >

Okusamda işim hazır,okumasamda.Muhtar kent bile ilköğretim mezunu olupta ceoluğa kadar gelmişse önemli olanın bireysel başarı olduğuna inanmamda hiç bir art niyet yok.Bilgilerimi tekrar ettirdiğiniz için teşekkürler.Nokta. :)

hiç güleceğim yoktu bunlar şehir efsanesi dostum.hiçbişey bilmiyosan wikiye baksaydın. dediğin adam sabancı olabilir ama onlar çok eskilerde kaldı artık. farkındaysan teknoloji çağındayız.ilkokul mezunu bi adam inşaat yada bal satmıyosa asgari ücretin üzerine çıkması çok zor bu devirde

ayrıca ilkokul mezunu adamı coca cola ceosu yaparlarmı bunu da bi süzgeçten geçirseydin keşke.

• Verdiğim örnek bireysel gelişim adına verdiğim bir örnek.Şuanki eğitimini biliyorum.Siz bilmeden 3 harfli bir cisim gibi atladınız :) Neyse artık konuşmaya gerek yok.Lütfen cevap verme zorunluluğu bırakmayın bana

Verdiğim örnek bireysel gelişim adına verdiğim bir örnek.Şuanki eğitimini biliyorum.Siz bilmeden 3 harfli bir cisim gibi atladınız :) Neyse artık konuşmaya gerek yok.Lütfen cevap verme zorunluluğu bırakmayın bana

Adam büyükelçinin oğlu, Tarsus Amerikan ı bitiriyor evet herkes saf bir sen akıllısın yönetmen bey Ha çok yakın akrabasısındır, biliyorsundur gerçek senin dediğin gibidir bilemem öyleyse

• Bak şimdi gülümsedim :D Babasının 80 yahudi türkü kurtardığına kadar biliyorum merak etmeyin :D
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.