arkadaşlar birden bire ne olduysa oldu internetim kesildi.modemi kapatıp açtım.geldi internet.sonra pc'yi kapatıp-açtım.aynı sorun yine oldu.modemi açıp kapattım internet geldi.sınırsız adsl kullanıyorum.masaüstünün sağ alt köşesindeki yerel ağ bağlantısına tıkladığımda bişey yazıyor.
Yazı şöyle:Internet'e veya bazı ağ kaynaklarına erişemeyebilirsiniz.Bu sorun ağ bilgisayara ağ adresi atamadığı için oluştu.<<<yardım lütfen!acil!
arkadaşlar birden bire ne olduysa oldu internetim kesildi.modemi kapatıp açtım.geldi internet.sonra pc'yi kapatıp-açtım.aynı sorun yine oldu.modemi açıp kapattım internet geldi.sınırsız Adsl kullanıyorum.masaüstünün sağ alt köşesindeki yerel ağ bağlantısına tıkladığımda bişey yazıyor.
Yazı şöyle:Internet'e veya bazı ağ kaynaklarına erişemeyebilirsiniz.Bu sorun ağ bilgisayara ağ adresi atamadığı için oluştu.<<<<bu sorunu nasıl hallederim yardım lütfen!acil!
ÇOK ACİL!!
Bilgisayarındaki ethernet kartının kablosunu çıkartıp tekrar takmayı dene. Ağ altgeçitini,lan ipni kontrol et.