Şimdi Ara

Çok Acil Yardım Lütfen!Çok Acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birden bire ne olduysa oldu internetim kesildi.modemi kapatıp açtım.geldi internet.sonra pc'yi kapatıp-açtım.aynı sorun yine oldu.modemi açıp kapattım internet geldi.sınırsız adsl kullanıyorum.masaüstünün sağ alt köşesindeki yerel ağ bağlantısına tıkladığımda bişey yazıyor.

Yazı şöyle:Internet'e veya bazı ağ kaynaklarına erişemeyebilirsiniz.Bu sorun ağ bilgisayara ağ adresi atamadığı için oluştu.<<<yardım lütfen!acil!

• arkadaşlar birden bire ne olduysa oldu internetim kesildi.modemi kapatıp açtım.geldi internet.sonra pc'yi kapatıp-açtım.aynı sorun yine oldu.modemi açıp kapattım internet geldi.sınırsız Adsl kullanıyorum.masaüstünün sağ alt köşesindeki yerel ağ bağlantısına tıkladığımda bişey yazıyor.

Yazı şöyle:Internet'e veya bazı ağ kaynaklarına erişemeyebilirsiniz.Bu sorun ağ bilgisayara ağ adresi atamadığı için oluştu.<<<<bu sorunu nasıl hallederim yardım lütfen!acil!

ÇOK ACİL!!
  • Bilgisayarındaki ethernet kartının kablosunu çıkartıp tekrar takmayı dene. Ağ altgeçitini,lan ipni kontrol et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    16 yıl önce açıldı
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.