Şimdi Ara

Cok Acil yardım lütfen? Bu tv'yi taniyan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir yerde bir arkadasim bir icra dairesinden 120 ekran ikinci el bir plazmayi cok ucuza bulmus. Hemen karar vermem gerekiyor. Marka, model soruyorum, ancak cok az bilgi alabiliyorum. Bildiklerim soyle: TV'nin onunde marka olarak Kyoto yaziyor. bir baska yerinde 50-60 hz yazilarini okumus, ucgenimsi bir amblemi varmis. Istediginiz gibi gorup inceleyemiyorsunuz, ama bir baska arkadasa daha kontrol ettirdim o da uzerinde KYOTO yaziyor dedi.

Bu bilgilerden yola cikarak bu tv'nin marka ve modelini soyleyebilecek kimse var mi?

Tesekkurler

• fiyat ne
  • Fiyat isi karisik. Cunku bu bir toplu satim. Yani yaninda camasir makinesi, bulasik makinesi, desktop...vs bir suru sey var.
  • Fiyat bilmeden iyi ya da kötü demek çok zor. KYOTO markasını daha öncede görmüştüm ve duymuştum ama fiyatı belli olmayınca bir şey söylemek çok zor. Az çok bir fiyat verebilsen fikir yürütebilirdik.
  • Arkadaşlar mesele fiyat degil, fiyat durumunu acikladim. 2 milyar olsa kotu, bir milyar olsa iyi mi olacak? Ben 250-300'e bile olsa iyi bir televizyon degilse almak istemiyorum. Ama neden web'de kyoto diye bir marka goremiyorum. Bu receiver ureticisiyle ayni mi, bunun ureticisi kim, satildigi bir yer var mi, vasat bir urun mu? Birilerinin uzerine istedigi markayi bastigi noname urunler tarzi bir sey mi? "Ben de Kyoto var iyi bir tv, soyle artilari var, boyle eksileri var" ya da "ben KYOTO gordum, aman ha sakin alma, derttir o marka tv'ler" diyecek birisi var mi?

Tesekkur ederim arkadaslar
  • Ben tanıyorum güzel bir tv.
  • ilk defa duydum..böle bir marka....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşver bu markaları Sony Samsung, Panasonic, LG,Sharp bunlar varken...
  • Haklisin da blackburry, bu isler para meselesi ya!
  • Boşver girme böyle işlere , panel elinde patlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Ocak 2009; 1:03:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.