Şimdi Ara

ÇOK ACİL VİDEO BULMALIYIM // UZAYLA İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • videoda görüntü dünyadan uzaklaşıyordu.evrenin büyüklüğü hakkıonda fikir veriyordu. sonra tekrar başladığı noktaya dönüyordu.

• Çok açıklayıcı oldu haaa şu video dedim valla
  • baslangic noktasi dunyaydi.sonra teker teker daha buyuk gezegenler ve yildizlari gosteriyordu.en sonda da bizim gunesimizin yaninda bilinen en buyuk yildiz (sanirim) gosterilip evrenin buyuklugu gosteriliyordu.bilen link atsin ben de bulamadim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

baslangic noktasi dunyaydi.sonra teker teker daha buyuk gezegenler ve yildizlari gosteriyordu.en sonda da bizim gunesimizin yaninda bilinen en buyuk yildiz (sanirim) gosterilip evrenin buyuklugu gosteriliyordu.bilen link atsin ben de bulamadim :D

Bu olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

videoda görüntü dünyadan uzaklaşıyordu.evrenin büyüklüğü hakkıonda fikir veriyordu. sonra tekrar başladığı noktaya dönüyordu.

bu olduğundan eminim sen nedenini biliyorsun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci ruhlu Beyaz

quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

baslangic noktasi dunyaydi.sonra teker teker daha buyuk gezegenler ve yildizlari gosteriyordu.en sonda da bizim gunesimizin yaninda bilinen en buyuk yildiz (sanirim) gosterilip evrenin buyuklugu gosteriliyordu.bilen link atsin ben de bulamadim :D

Bu olabilirmi?

benim dedigim 3d animasyon seklinde ama mantik ayni bununkiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.