thermalright X aladım montajınıda gerçeklestırdım amdlerde montaj yonu intel'in ki gibi normal yerlestırılmıyor yani yönü amd de ekran kartına ya da güç kaynagına bakıyo mantajını yaptım fan kısmını da ekran kartına dogru çevırdım soğutucuyu taktıgımda normal kasa faınna yer kalmadığı ıcın onu dıştan monte ettim ama ancak hala sıcaklıklar dusmuyor ses sorunum kalmadı ne yaptımsa sıcaklıklar aynı degerlerel gelıyor onerılerınız nedır
:) saolsın cok ıyı sogutuyormus yoruma gore sızde kullanıyrosanız alırsam bunu alırım hem genıs baya ıcı galıba bende bı amd aldım ama sevıorum performansını ıslemcı sogumasından yana dertlıyım ya ;)
yok ben haf912 kullanıyorum ama bu zalman z5 de güzel kasa her yönden amd aldım demişsin de ne aldın sistemin ne?
kardesım topladım AMD FX 8120 4 GB RAM GeForce Gt430 Bole bısı ekran kartını flan degstrcem ama ıslemcı sogutucusunu da yenı aldım baya ılerlettım performansı flan da ıyı baya ama sıcaklıkdan kapnıyor oda kasanın hava dısarı atması flan cok kotu yanı kasa berbat bırde ramlara sogutcu slotları takacam bole yanı... @tayfn1907