Şimdi Ara

Çok Acil Satılık Smart Media HDD 320 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık Smart Media 320 GB Gümüş Renkte Garantisi mevcut değil.Hediye olarak gelmişti.
    Ürün sorunsuz ve temizdir Üzerinde Card Reader bulunmaktadır.Gümüş renkte.

320 GB KAPASİTE. 7200 RPM

DİREKT TV' YE BAĞLANARAK HAFIZADAKİ FİLMLERİ, FOTOLARI VE MÜZİKLERİ İZLEYEBİLME DİNLEYEBİLME ÖZELLİĞİ.

ORJİNAL UZAKTAN KUMANDASI VARDIR.

NORMAL HARİCİ HARD DİSKLER GİBİ USB' DEN BİLGİSYARA BAĞLABİLME ÖZELLİĞİ MEVCUTTUR.

Fotoğraf makinam olmadığından fotosunu koyamıyorum temsili bir foto bulamadım için onuda koyamıyorum kusura bakmayın.

İSTEDİĞİM FİYAT : 125 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldieR_TR -- 30 Mart 2010; 16:05:45 >

• hocam googleda bir çok foto çıkıyor aslında birisi 2.5 usb gibi birisi 3.5 inchlik hangisi? tam olarak temizlik durumu nedir ve ne kadar kullanılıdı? mkv filmleri açıyor mu?
  • 3,5 inç HDD ve mkv doslarını acmıyor sadece dvd kalitesine kadar destekliyor.
  • ses sistemine bağlanabiliyor mu ve harici hdd bağlanabiliyor mu acaba Teşekkürler.
  • harici disk bağlanma ihtimali yok ama ses sistemi bağlanabilir.
  • bol şanşlar erdal
  • resim filan koysaydınız cekmeyin netten bulun, takas war mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağollasın boracım
  • İLANI KARALAMAK GİBİ OLMASIN AMA PEK İŞLEVSEL BİR ÜRÜN DEĞİL..1,5-2,0 MB LIK RESİM DOSYALARINI BİLE AÇAMIYOR..ÇOK YAVAŞ BİR ALET KİLİTLENİP KALIYOR..BEN BİR ADET ARKADAŞTAN ALDIM VE GERİ İADE ETTİM..ALMAK İSTEYENLER İYİCE ARAŞTIRSIN..
  • 1,5 Yıldır kullanıyorum ve daha hiçbir sorun olmadı 1 sefer kilitlenme yaşadım.Senin kendi görüşün ama bence ürün çok işlevsel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.