Şimdi Ara

Çok Acil Orjinal Windows 8 64 Bit Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rebanuba

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetosm

quote:

Orijinalden alıntı: esperer

quote:

İlginize Çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.

utorrenten indirmeye başladım ama çok yavaş indiriyor.

letitbit.net/e upload edebilirsen benim için çok iyi olur.

Çok kısa bir sürede indirebilirim.

kardeşim merhaba
    sana üzülerek bir şey diyeceğim.

sen zannedersem önceden kurduğun win 8 i başka bir bilgisayardada kurmak istiyorsun ancak 29 tl ye aldığın lisans anahtarı ilk hangi pc de aktifleştirdiysen onda kalıyor malesef :(

yok alakası yok. Önce falan kurmadım. Pc kurulumlu geldi zaten.

Bana orijinal windows 8 64 Bit lazım. Keyim var

Bakın yanlış yoldasınız.Orjinal iso diyorsunuz ama indirseniz ne olacak.Anahtar single,indirdiğiniz iso daki sürümü lisanslamaz boşuna uğraşıyorsunuz.Single olarak ta bulabileceğinizi zannetmiyorum.

benim aradığımda single lisansa uygun orijinal win8 64 bit zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smrt_Sistem -- 3 Şubat 2013; 19:59:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

quote:

quote:

quote:

İlginize Çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.

utorrenten indirmeye başladım ama çok yavaş indiriyor.

letitbit.net/e upload edebilirsen benim için çok iyi olur.

Çok kısa bir sürede indirebilirim.

kardeşim merhaba
    sana üzülerek bir şey diyeceğim.

sen zannedersem önceden kurduğun win 8 i başka bir bilgisayardada kurmak istiyorsun ancak 29 tl ye aldığın lisans anahtarı ilk hangi pc de aktifleştirdiysen onda kalıyor malesef :(

yok alakası yok. Önce falan kurmadım. Pc kurulumlu geldi zaten.

Bana orijinal windows 8 64 Bit lazım. Keyim var

Bakın yanlış yoldasınız.Orjinal iso diyorsunuz ama indirseniz ne olacak.Anahtar single,indirdiğiniz iso daki sürümü lisanslamaz boşuna uğraşıyorsunuz.Single olarak ta bulabileceğinizi zannetmiyorum.

benim aradığımda single lisansa uygun orijinal win8 64 bit zaten

İyi ya bende bulamayacağınızı söylüyorum.

• quote:

Bu bilgi doğru değil, en kötü ihtimal aktivasyon sorunu çıkar, onu da MS destek telefonla aranarak, veya "Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatı" konusundaki registry değişikliği ile halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Bu bilgi doğru değil, en kötü ihtimal aktivasyon sorunu çıkar, onu da MS destek telefonla aranarak, veya "Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatı" konusundaki registry değişikliği ile halledilir.

nasıl yapılabileceği konusunda detaylı bilgi verebilirmisiniz.
  • quote:

quote:

quote:

bu bilgi bizzat arayarak kendimde denediğim bir cevap.
    pc'nin üstünde gelen bir işletim sistemi yani oem olarak geçer sadece alınan sisteme kurulabilir.sizin dediğiniz box(kutu şeklinde sadece işletim sistemi almış iseniz) telle bu işletim sistemini ben artık o pc de kullanmıyacağım yeni pc aldım onda kullanıcam demek suretiyle telle aktivasyonla olmaktadır.

29 tl ye aldığınız yükseltmelerde aynen oem sınıfına girmektedir.ve yükseltmeyi yaptığınız pc de kullanılabilir.ayrıyeten eğer yükseltme olarak aldıysanız microsofttan size gelen maildeki linke tıklayarak kendi keyinize ait win8 i indirebilirsiniz.

arkadaş cd istediğine göre atıyorum laptopun üstünde gelen yani altında etikette olan key ile masaüstü bir sisteme o keyle kurulum yapmak istiyor zannedersem.

not: win 7 home premium box işletim sistemim var ilk aldığım zaman kampanyadan 29 tl yükseltmede aldım.dvd oluşturdum v.s şuan elimde orjinal dvd var fakat hiç bir pc sisteminde aktif olmuyor key ve dvd olmasına rağmen.keyi girdiğimde ürün bu pc de etkinleştirelemez diyor.ancak ilk etkinleştirdiğim laptop ta defalarca format attım ve hiçbir işlem yapmadan etkinleştirilmiş olarak çıkıyordu.

• quote:

Hangisi hakkında? MS desteğe ne deneceği mi yoksa registry değişikliği hakkında mı? Üçüncü ihtimal her ikisi de...
  • quote:

quote:

Hangisi hakkında? MS desteğe ne deneceği mi yoksa registry değişikliği hakkında mı? Üçüncü ihtimal her ikisi de...

registry değişikliği hakkında ama ikisi konusundada yardımcı olursanız herkes için faydalı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

registry değişikliği hakkında ama ikisi konusundada yardımcı olursanız herkes için faydalı olacağını düşünüyorum.

Registry değişikliği sözünü ettiğim konuda var, buraya da alıntılıyorum;

"Aldığınız ürün anahtarı temiz kurulumda hata verdiyse ve etkinleştirme yapamadıysa:

- Windows Tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.

- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/

- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.

- Start ekranında arama kutucuğuna "cmd" yazın. Çıkan Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın.

- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.

- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "Windows Etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın. Başarılı olacaktır."

Telefonda ise olanı anlatsanız yeter, bir hata ile Windows'u silip tekrar yüklediğinizi, ama aktive edemediğinizi söyleyin..

• quote:

quote:

Registry değişikliği sözünü ettiğim konuda var, buraya da alıntılıyorum;

"Aldığınız ürün anahtarı temiz kurulumda hata verdiyse ve etkinleştirme yapamadıysa:

- Windows Tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.

- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/

- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.

- Start ekranında arama kutucuğuna "cmd" yazın. Çıkan Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın.

- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.

- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "Windows Etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın. Başarılı olacaktır."

Telefonda ise olanı anlatsanız yeter, bir hata ile Windows'u silip tekrar yüklediğinizi, ama aktive edemediğinizi söyleyin..

Çok teşekkür ederim.

Emeğinize sağlık

• Orjinal isoyu internette bulamassiniz hocam gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonik

Orjinal isoyu internette bulamassiniz hocam gecmis olsun.

sağolun :)
  • Ama isterseniz orjinal windows home premium 64 bitimi verebilirim.

• quote:

Ama isterseniz orjinal windows home premium 64 bitimi verebilirim.

windows 7 64 bir home premium ise olabilir valla neden olmasın
  • quote:

quote:

Tamam ben bu cdmi iso haline getirip biryere yukleyeyim cd casperin cde umarim bir sorun olmaz olursada linux mint kurarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonik -- 4 Şubat 2013; 14:51:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Tamam ben bu cdmi iso haline getirip biryere yukleyeyim cd casperin cde umarim bir sorun olmaz olursada linux mint kurarsiniz

Nooldu bir sorun mu var

bilgi verirseniz ona göre kendimi ayarlayacağım.

• Bu model bilgisayarı olan varsa süper olur

Toshiba C855D-12E CORE E1-1200 4GB 640GB Windows8 Notebook
  • bulamayanlar varsa yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Şubat 2013; 23:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bulamayanlar varsa yardımcı olabilirim

Ben bulamıyorum işte

bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

quote:

Ben bulamıyorum işte

pm attım. bu ne ya burdan atılmıyor pm hata veriyor özel mesajlara girdim attım geldimi bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Şubat 2013; 14:13:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben bulamıyorum işte

pm attım. bu ne ya burdan atılmıyor pm hata veriyor özel mesajlara girdim attım geldimi bir bak.

aldım pm kontrol ettim ama windows 8 pro linki vermişsiniz

Bana Normal Windows 8 64 Bit lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.