Şimdi Ara

## ÇOK ACİL ÖRGÜTLENMEMİZ LAZIM ##--->GREECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar herkese iyi forumlar.şöyle bi düşüncem var.ben GREECE oynayan biri olarak KUWAİT lilerden yeterince bıktık.adamlar zaten 3 tane kaleyi ele geçirmişler.oyundayken bir muhabbet geçti bütün türk 80 lvl ler tek bir guilde toplanalım ve örgütlenerek şu 3 tane kaleyi o heriflerden alalım diye bir konu geçti...benim sizden ricam GREECE oynayan varsa burdan bana pm atabilirse oyunda görüşürüz.varsa eğer irtibata geçelim yeterli adam olduğu zaman savaş açıcaz...

DH FORUMDAKİLERİN DİKKATİNE ! ! !

ancak 50\50 full union 80 lv oLacak.

o zmn

Orjinalden alıntı: Uniqe_Master

malesef onlara karşı durmanız çok zor..

ancak 50\50 full union 80 lv oLacak.

o zmn

eyv.hocam ama damlaya damlaya göl olur demişler...senin server hangisi?

gençliğinize weriyorum.. Söylediğin Guild değil UNION zaten KUWAIT de 20 kişide en az soSUN set var takılarına kadar.. geri kalnında +7/+9 arası set var.. KUVVAIT diye bir guildleri daha var hepsi EU karakterler hepsinde en az +7 / +11 arası setler var.. senin ömrün boyunca göremiyeceğin kadar para harcıyorlar oyun için..

Bu saçmalıkları bırakın, hatta o serverı sadece onlara bırakınki yanlız kalıp birbirlerine düşmeye dewam etsinler.

Bazen şu laf çok öenmlidir. Bükemediğin bileği öpüceksin.. 10-27 yaş aralığında bir grup Arap ile uğraşmaktansa serverı bırakmak en iyisidir..
  • ben senin gibi düşünmüyorum işte...tamam bükemediğin eli öpeceksin ama serverı 6-7 tane daldırı çıplak arap için bırakmam...diğer arkadaşlarda böyle düşünselerdi çooktan bırakırlardı...ben burda yardım edecek adam arıyorum nasihat edecek adam değil hocam...oke iyi forumlar
    Daha Fazla Göster
  • hocam beni mutlaka tanıoyorsundur.^^ AKINCILAR ^^ guildindeyim.anlamışındır kim olduğumu

quote:

Orjinalden alıntı: EFANDEF

Oo_SADIK_oO

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

Bu laflardan sıkılmadınızmı.. zaten girmesi - oyunda kalması - hareket etmesi bu kadar zor olan bir serverda böyle heycanlar aramak :)

gençliğinize weriyorum.. Söylediğin Guild değil UNION zaten KUWAIT de 20 kişide en az soSUN set var takılarına kadar.. geri kalnında +7/+9 arası set var.. KUVVAIT diye bir guildleri daha var hepsi EU karakterler hepsinde en az +7 / +11 arası setler var.. senin ömrün boyunca göremiyeceğin kadar para harcıyorlar oyun için..

Bu saçmalıkları bırakın, hatta o serverı sadece onlara bırakınki yanlız kalıp birbirlerine düşmeye dewam etsinler.

Bazen şu laf çok öenmlidir. Bükemediğin bileği öpüceksin.. 10-27 yaş aralığında bir grup Arap ile uğraşmaktansa serverı bırakmak en iyisidir..

Doğru söze ne denir

• UP!

Orjinalden alıntı: EvilBlood

quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

Bu laflardan sıkılmadınızmı.. zaten girmesi - oyunda kalması - hareket etmesi bu kadar zor olan bir serverda böyle heycanlar aramak :)

Doğru söze ne denir

Yanlış avatara ne denir

• şu oyunda greece serverı kadar berbat bir server yoktur orada herzaman belalı birileri olmuştur bizim zamanımızda başta myrmidons sonra bi olympus onlardan sonrada Poseidon die manyağın biri çıktı biz bıraktıktan sonra death2all piskopatı...
    bu tür insanlarla uğraşmak pek kolay olmuyor yanlış anlamayın greece herzaman rekabetin neredeyse 0 olduğu bir server oldu sürekli birilerinin tek elinde böyle bir serverda da oynamak pek zewkli değildir sanırsam

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    sì man i yulman nin enquantuva?
    an sì tintalle varda oiolosseo, ve fanyar màryat elentàri ortane
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie
    untùpa calaciryo mìri oiale. sì vanwa nà, ròmello vanwa, valimar!

• Eyvallah yorumun için sağol
  • onu bende biliyorum ama doğru kale 1 tane ama kalenin içinde bölge 3 tane var

o adamlarla ugrasilmaz..
    rev6.com'a gir, guilddekilerin esya ve silahlarina bak..
    sonra git en iyi turk guildine gir, esyalarina bak..

neyle neyi karsilastiriyorsunuzki?

turk oyuncu premium almadan oyuna kolay girebilmek icin bile kivranirken adamlar milyar dokuyor..
    milyonlar degil..milyarlar... o kadar masraf yapan elbette kral olacaktir..

quote:

Orjinalden alıntı: feversea

olmaz isler pesindesiniz..kisa ve oz..

o adamlarla ugrasilmaz..
    rev6.com'a gir, guilddekilerin esya ve silahlarina bak..
    sonra git en iyi turk guildine gir, esyalarina bak..

neyle neyi karsilastiriyorsunuzki?

turk oyuncu premium almadan oyuna kolay girebilmek icin bile kivranirken adamlar milyar dokuyor..
    milyonlar degil..milyarlar... o kadar masraf yapan elbette kral olacaktir..

neden?
    sen belki bilmiyorsundur. bundan 1.5 sene once 2006 yilinin eylul -ekim aylari gene boyle toplanalim, birleselim furyasi cikti - ki o zamanlarki rakipler myrmidons, olympus, vs.. yani bizim eski tabirimizle poseidon ve saz ekibi..en basitinden burdaki 3-5 adama bile kafa tutacak bir union olusturulamadi.

1-2 hafta icinde ic cekismeler yasandi. herkes kraldan cok kralci olmaya kalkti. hal boyle olunca union dagildi.
    bundan 3-4 ay sonra tekrar denendi..gene aynisi oldu..

poseidon, death2all, D34tH,..vs.. oyunu birakti.. ardindan damdan duser gibi kuwaitliler cikti ortaya..adamlar serveri ele gecirdi resmen..

ve su anda da kabul edin veya etmeyin o serverin hakimi o adamlardir. onlar oyunu birakmadikca bu gercegi hic bir sey degistiremez..

Greecede daha önce ve şuan olmak üzere oynayan / uğrayan burada eski üyelerin çoğu aynı şey düşünür zaten.. sürekli birileri vardı güç dengelerini bozan.. şuanda onlar var.. denge istiyorsan gidip yeni bir servera gir sosunların olmaadığı itemlerin çok artmadığı.. insanların daha bibirini yeni tanımaya başladığı orada bişiler yap kendini kanıtla..
    Ki güç benim için birşey değil,

raytracer , mai_mai Oo_SADIK_oO hepsi oynadı :) sadık bile başka serverlara gidiyor canı sıkılınca ki o en çok savunanlardandı :)

Yani hayal dünyası güzeldir de hiçbir zaman gerçekleşmicek olması sanırım onu hayal olmaktan hiçbir zaman kurtaramaz.

şu oyunda en fasla kaç milyon oyun parası gördüğünü düşün.. o dedim union weya unionu bırak sadece KUWAIT ve KUVVAIT in toplam paraları ile bir kaç serverı satın alabiliceğini düşün.. kişi başı sanırm 2o. milyar gibi bi goldları vardı son konuştuğumda..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.