Şimdi Ara

ÇOK ACİL LG 49UB830V HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir elektronik mağazasına Philips 55pfs8109 a bakmaya gittim, çalışanlardan birisi bu güne özel LG 49UB830V de indirim olduğunu söyledi, araştırmadan da almak istemedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Saat 5 de almaya gidicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiqmecuK -- 3 Nisan 2015; 14:22:50 >

• HerkesMemnun kullanıcısına yanıt
    Şuanda Media Markt da 2599 TL. İnternette Bedavacım da 2489 tl. Medai Markt dan mı alsam yoksa 110 tl daha ucuzunu internetten mi sipariş versem.
    Bende Vakıfbank World var ona da veriyor mu 111 tl WP ?

Orijinalden alıntı: PiqmecuK

Bende Vakıfbank World var ona da veriyor mu 111 tl WP ?

veriyor n11 anasayfa sol alt kısımda worldpuan bilgisi var mavi yazıyor oradan bakabilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman LB670 Seriside olabilirmi ?

Orijinalden alıntı: PiqmecuK

Peki o zaman LB670 Seriside olabilirmi ?

Normal 4k dan en iyi şekilde yararlanman için en az LG nin ub850v modellerinden almalısın yada Samsung Hu6900 serileri
    DH referanslarım = @demircibu *** @1080p *** @extremely *** @mselcuks *** @alattin_nuri *** @cengaver029 *** @sezmel *** @B@YMEN *** @abacuklu67 *** @bahadir_bado *** @trusen *** @tatar_ *** @coupant *** @brtana *** @sefaklc *** @aquila69 *** @34ayhan *** @Inferno *** @mpy *** @Ahmet-79
  • ercanwins kullanıcısına yanıt
    Aslında 4k ile pek bir işim yok çok kurcaladım bu tv meselesini ve işin içinden çıkamıyorum.

Aklımdaki modeller;

Lg 49UB830V
    Lg 49UB850V
    Philips 55Pfs8109
    Lg 55LB670

Rakamsal değerleri bir kenara bırakırsak hangisi daha mantıklı bir türlü çözemedim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.