Şimdi Ara

Çok acil internet firması tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Öncelikle konuya kendi özeleştirimi yaparak başlayayım.Sabırsız ve beklemeyi hiç sevmeyen birisiyim.Yeni bir internet aboneliği alacağım.Yalın adsl.hangi firmayı seçmeyilim.ivedi olarak yardımınıza ihtiyacım var.
    superonline yalın adsl kullanıyordum.arıza yada talep olduğu zaman çağrı merkezi sadece kayıt açmaktan başka birşey yapmadığı için üyeliğimi iptal ettirdim.
    superonline dışında en iyi hizmet veren firma lazım

• En hızlı şekilde hizmet almak istiyorsan altyapı sahibi firmadan hizmet almalısın.

Ayrıca altyapı sahibi dışında bir firmadan hizmet alırken şikayetin şu şekilde ulaşıyor (sen -> hizmet aldığın firma -> altyapı sahibi) ama altyapı sahibinden aldığında (sen -> altyapı sahibi) şikayetlere öncelik verilir. Tabi ona göre de fiyat daha pahalı olabilir ama superonline telekomdan pahalıdır muhtemelen.

Bu sadece Telekom için değil superonline fiber üzerinden hizmet veren firmalar içinde geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

En hızlı şekilde hizmet almak istiyorsan altyapı sahibi firmadan hizmet almalısın.

Ayrıca altyapı sahibi dışında bir firmadan hizmet alırken şikayetin şu şekilde ulaşıyor (sen -> hizmet aldığın firma -> altyapı sahibi) ama altyapı sahibinden aldığında (sen -> altyapı sahibi) şikayetlere öncelik verilir. Tabi ona göre de fiyat daha pahalı olabilir ama superonline telekomdan pahalıdır muhtemelen.

Bu sadece Telekom için değil superonline fiber üzerinden hizmet veren firmalar içinde geçerli
    yaşadığım yerde fiber zaten yok.adsl kullanabiliyorum.

türk telekom mu almayı tavsiye ediyorsunuz
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    En hızlı şekilde hizmet istiyorsan evet ama bence fiyat ve kota açışından netspeed daha iyi şimdi telekom 8 mbps sınırsızı 60₺'den verecek. Fiyatları böyle ama aktivasyon bedeli var 6 ay kalırsan ödemiyorsun. Taahhütsüz olduğu için ilk ay çıkabilirsin istersen

https://www.netspeed.com.tr/adsl-tarifeler/

• quote:

En hızlı şekilde hizmet istiyorsan evet ama bence fiyat ve kota açışından netspeed daha iyi şimdi telekom 8 mbps sınırsızı 60₺'den verecek. Fiyatları böyle ama aktivasyon bedeli var 6 ay kalırsan ödemiyorsun. Taahhütsüz olduğu için ilk ay çıkabilirsin istersen

aynen netspeed şu an f/p olarak yıldız.

• quote:

turkcell superonline firması üyelik iptalimi dün işleme aldı,internetim kesildi.şuan giremiyorum.

yeni geçeceğim firma bu eski hat üzerinden direkt devam edebilirmi.Kendi evimden bina girişindeki telefon kutusuna kadar 80 metre yeni telefon hattıda çektirmiştim.Yani telefon hattım çok kolay bir şekilde bağlanacak bir durumda.
    evin içinde bağlantı yapmakta gerekmiyor.2 odanın telefon prizi bu kabloya bağlı vaziyette.

en hızlı ve en temiz kurulumu hangi firma yapar,daha sonra bir sorun yaşadığımda turkcell müşteri ilişkileri gibi sorunsuz bir firma olsun istemiyorum.

İptal etmek yerine geçiş yapsaydınız keşke o zaman kurulum ile uğraşmazdınız sadece kullanıcı adı şifre girerek geçebilirdiniz

En hızlı şirket için bir şey diyemem herkesin deneyimi farklı size boş zamanları denk gelebilir veya çok dolu olduğu zamanları gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İptal etmek yerine geçiş yapsaydınız keşke o zaman kurulum ile uğraşmazdınız sadece kullanıcı adı şifre girerek geçebilirdiniz

En hızlı şirket için bir şey diyemem herkesin deneyimi farklı size boş zamanları denk gelebilir veya çok dolu olduğu zamanları gelebilir.
    turkcell beni sinir etti, o yüzden direkt iptal etmeye odaklanmıştım.insanları pısırık sanıyorlar.haklarımızı arayamayız sanıyorlar.
    normalde beni mağdur ettikleri için cayma bedeli olmadan iptal istedim,630 tl cayma bedeli çıkarttılar.
    bende btk ya şikayet yazdım.oradan gelen cevap sonrasında cayma bedeli olmadan iptal ettirdim.ayrıca internet hizmeti alamadığım günlere dair 78 tl de iade edeceklerini bildirdiler.

türk telekom eski hattım üzerinden abonelik yapamaz mı acaba.
    Yeni kablo çekilmesine gerek yok ama bağlantı yapılmasını bekleyeceksiniz

• quote:

Yeni kablo çekilmesine gerek yok ama bağlantı yapılmasını bekleyeceksiniz
    türk telekoma bu şekilde bilgi versem aynı hat üzerinden hemen üyelik başlatabilirmi acaba
  • Turk Telekom a boşa taahhüt verme.

Netspeed, Turknet, Milleni bunların taahhütsüz paketlerine geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Turk Telekom a boşa taahhüt verme.

Netspeed, Turknet, Milleni bunların taahhütsüz paketlerine geç.
    neden öyle söylediniz.
    bir arıza yada talep noktasında turkcell bile beni rezil ettiyse bu yazdığınız firmalara nasıl güveneceğm bilmiyorum.
    türk telekomu bende sevmiyorum ama hizmet hızı açısından düşünüyorum.
  • Müşteri hizmetleri ile sorun yaşamamak istiyorsanız TurkNeti baştan eleyin.

Canlı müşteri hizmetleri mevcut,adsl de zamnlarına rağmen en uygunu da Netspeed.Bir bakın derim
  • Ben de aynı sizin yaşadıklarınızı aynı şekilde yaşadım. Superonline kendi alt yapısına bile düzgün hizmet veremeyecek kadar dengesiz bir firma. Bırakın sizde olduğu gibi Türk telekom alt yapısını kullandığı abonesine düzgün hizmet versin.

Ben tam 1.5 sene kullanmadığım fiber için para ödedim onlara. Sizin yazınızı görünce ne kadar salak mışım BTK ya şikayet etmedim diye deminden beri düşünüyorum. Siz nasıl bir yol izlediniz de bu supercilerin azı dişini söktünüz ? Ben de bir sökeyim.

Ayrıca sizin durumunuz için en iyi tercih Türk telekom olur. Neden derseniz kartel bir yapıda bulunan pazar bunu mecbur kılıyor.

Yani alt yapının sahibi eğer taşeron abonesi iseniz size üvey evlat muamelesi yaptırtıyor sahadaki elemanlarına bilinçli olarak. İşin kötüsü taşeron firmalara abonelik açan herkes bu kötü akıbeti birgün mutlaka yaşıyor. Türk telekomun başındaki kalitesiz yönetim ise pazarda amiyene tabirle varolan başıbozuklukdan ve kartel ortamından istediği şekilde yararlanıyor. Devlet seyirci sadece tribünde. Servis aldığımız firmalar ha keza. Olan yine vatandaşa oluyor.

Ben superonlinedan kaçıp Vodafone kurumsal müşterisi oldum son 2 yıldır. 8 ayda 1 arıza yaptı internet. 2 defa 1 'er haftada sahadan zar zor hizmet alıp çözdürmüştüm sorunları. Tam taahhüt bitmesine yakın net yine bozuldu kasım başı. Tam 1 aydır 8 defa arıza kaydı açtırdık. Hep mesajla çözdük deyip savuşturdular. Sözde bir de kurumsal müşteriyiz. Fatura çıkarırken düzenli ama hizmet verirken düzensiz bir sistemin elinde oyuncak oluyoruz.

Son 1 aydır çekmediğimiz rezillik kalmadı. Vodafone için de BTK şikayeti yapmam farz oldu sizin konuyu okuyunca.

Türkiyede şirketler kan emici VAMPİRDEN FARKSIZ.

Tek dertleri vatandaşın cebini boşaltıp kendi ceplerini doldurmak. Nasıl olsa Muz cumhuriyeti burası.

• Ben btk nin bu kadar ise yarayacağini düşünmüyordum.internetinizde kopma sorunu varsa hiç durmayin hakkınızı arayın .geçmişe dönük inceleme yapıyorlar .ben 2-3 arıza yaşadım ama bana geçmişe dönük 78 Tl iade edeceklerini yazılı ve sözlü olarak beyan ettiler .ülkemizde maalesef işini düzgün yapan kimse yok .Türk Telekom bayisine gittim cuma günü başvuru yaptım ama gelip kurulum yapmadılar .hepsi aynı şekilde yalancı olmuş .turkcell Superonline tekrar açtırdim bugün,kullanmaya devam edeceğim

• Ben cuma günü Türk Telekom bayisinde abonelik sözleşmesi ve taahhüt sözleşmesi imzaladim.kuruluma gelmediler .çağrı merkezinden basvuruyu iptal ettirdim.bayiye gitmeme bir işlem yapmama gerek varmı dedim ama yok dediler .bayiye gitmem yada yapmam gereken bir işlem varmı .kurulum yapmadıkları için bir şey olur mu

• banada ev + cep birlikte olan bir kampanya lazım sadece türkcell var sanırım onunda neti çok düşük 3 gb falan 100 tl ev neti ile
  • Netspeed netspeed netspeed diğer konularda da yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkalFurkan

Netspeed netspeed netspeed diğer konularda da yazdım
    Yaa yürü git başka sitelerde yap reklamını. Her postun altına netspeed yazıp duruyorsun. Üyelik tarihin amacını belli ediyor zaten.

• owermars kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş sana göre reklam yapıyorum öyle mi seni Allah’a havale ettim dürüstlük para etmiyor ne netspeed çalışanıyım nede netspeed e üye topladıkça para veriyorlar müstehak gerçekten müstehak kalitesiz iss kullanmaya devam edin Allah ıslah etsin seni kalbin kötü ne diyim yürekten söylüyorum Allah’a havale ediyorum seni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.