Şimdi Ara

çok acil bir cevap veriri misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sözleşmede herhangi bir süre belirtilmediyse sıfır aracı kaç günde teslim etmek zorundadır bayi? ne zaman vazgeçebiliriz alımdan? cevaplar için saolun

• Fikrini yok mu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeme yapmadığın sürece ruhsat işlemleri başlamıyor, eğer ödeme yaptın ve ruhsat işlemleri başladıysa çok yapabileceğin birşey yok.

Sen hangi aşamadasın? Ayrıntı vermeden konu açmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumda akşama kadar birileri sıfır araba alır ama iş böyle konulara geldimi çıtları çıkmaz.. çünkü her tarafları yalan dolan
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

bu forumda akşama kadar birileri sıfır araba alır ama iş böyle konulara geldimi çıtları çıkmaz.. çünkü her tarafları yalan dolan

Sakın yanlış anlama kırıcı olmak gibi niyetim yok

Haklılığın var fakat sanırım bu forumdan pek memnun değilsin , girmeye bilirsin .

Bende bazen bakınca yazacak konu bile olmuyor , seviye düştü haklısın ama madem yalan dolan diye herkesi töhmet altında bırakıyorsun hala ne işin var burda ?

edit :İma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrahan27 -- 22 Ekim 2012; 12:03:07 >
  • quote:

bu forumda akşama kadar birileri sıfır araba alır ama iş böyle konulara geldimi çıtları çıkmaz.. çünkü her tarafları yalan dolan

• 30 iş günü içerisinden her hangi bir geri dönüş yapılmazsa veya sorun giderilemezse yenisini vermeleri gerekiyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaparo verdin ve henüz aracın gelmediyse kaparo iadesi yapılır. sen ödeme yaptın vekaletini verdiysen ruhsat işlemleri başladıysa zaten dönüşü olmayan bir yola giriyorsun araba senin üzerine geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ayrıntı varmemisim. Kayinpederim duster siparişi verdi olabilecek herşeyiyle 4*4 50 bin kusura 20000 peşin verdi bayramdan önce istemiş siparis tarihi 17 ekim bugün aradı duru sormaya valla telefon etmedik daha falan deyip sallamislar o bakımdan sordum. Süre maksimum nedir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masty45

Kusura bakmayın ayrıntı varmemisim. Kayinpederim duster siparişi verdi olabilecek herşeyiyle 4*4 50 bin kusura 20000 peşin verdi bayramdan önce istemiş siparis tarihi 17 ekim bugün aradı duru sormaya valla telefon etmedik daha falan deyip sallamislar o bakımdan sordum. Süre maksimum nedir arkadaslar

Araç Gelmediyse zaten bayramdan sonraya kaldı gözüyle bakın sözleşme yapıldı ise teslim tarihi yazması gerekir.

En önemlisi ço fazla kapora vermişsiniz.

Genel merkezlerini arayıp şikayet/yardım isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Sakın yanlış anlama kırıcı olmak gibi niyetim yok

Haklılığın var fakat sanırım bu forumdan pek memnun değilsin , girmeye bilirsin .

Bende bazen bakınca yazacak konu bile olmuyor , seviye düştü haklısın ama madem yalan dolan diye herkesi töhmet altında bırakıyorsun hala ne işin var burda ?

edit :İma

bakın bu forumun %99.9 u yalancı veya ergen veya fake diye bazen oran belirtiyorum... ama %0,01 lik kısmı varya hani iki elin parmakları kadar olanlar gerçekten dürüst düzgün aile terbiyesi almış insanlar var ya işte onlarla muhabbet etmek için duruyorum...

üstadın çok güzel bir sözü var umarım durumu özetler ...
    Üstada sormuşlar
    kırılan kalp yine sever mi?
    Üstat da; Evet demiş..
    Adam peki demiş,
    - Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi? ...
    Üstat da cevap vermiş; Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?

yani bardak kırık diye yani forum fake üye ile dolu olsa bile neden foruma girmekten vazgeçeyim ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 22 Ekim 2012; 14:14:42 >

• Burayı su niyetine görüyorsan giricen tabi.. sana birşey söylim 17 yaşında oglum var ben 38 yaşındayım.. her yaşdaki insan suyu içmek istiyor gelecekler tabi.. sende gece gibi olacan.. senin cocugun yok...
    toyota bayi.. 50 tl kapora bıraktım (iki ay önce)oldu bu iş.. otomatik alıyordum otomatigi sorunlu olunca vazgeçtim .. eger noter kagıtları ve vekalet vermediysen parayı alırsın müşteri temsilcisine durumunu anlat eger olmasa müşteri temsilcisini reno genel müdürlügüne şikayet et.. 20 dakkada para sende makbuzu kaybetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 22 Ekim 2012; 15:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Burayı su niyetine görüyorsan giricen tabi.. sana birşey söylim 17 yaşında oglum var ben 38 yaşındayım.. her yaşdaki insan suyu içmek istiyor gelecekler tabi.. sende gece gibi olacan.. senin cocugun yok...
    toyota bayi.. 50 tl kapora bıraktım (iki ay önce)oldu bu iş.. otomatik alıyordum otomatigi sorunlu olunca vazgeçtim .. eger noter kagıtları ve vekalet vermediysen parayı alırsın müşteri temsilcisine durumunu anlat eger olmasa müşteri temsilcisini reno genel müdürlügüne şikayet et.. 20 dakkada para dende makbuzu kaybetme

hocam anlamadım senin çocuğun yok derken ne demek istediniz ?
  • hata yapmalarınada izin ver.. senin cocun yok derken hata yapmasına izin vermiyorsan kölen var.. tenzih edrim aşagıda görmek yukarıdan bakmak ortada bişeyde yok.. veya rencide etmek degil maksadım.. yeni gelen nesil bizim gençligimiz gibi degil cogu sanal.. (burayı busiteyi dolaşan cogukişi daha cocuk) yaş anlamında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

hata yapmalarınada izin ver.. senin cocun yok derken hata yapmasına izin vermiyorsan kölen var.. tenzih edrim aşagıda görmek yukarıdan bakmak ortada bişeyde yok.. veya rencide etmek degil maksadım.. yeni gelen nesil bizim gençligimiz gibi degil cogu sanal.. (burayı busiteyi dolaşan cogukişi daha cocuk) yaş anlamında..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.