Şimdi Ara

Çok acil bilgisayarımı açamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcim intel dual core 3.4 ghz ama 68derecede çalıştığı için bugün telaşlandım forumda biraz araştırdıktan sonra fanların tam oturmayabileceğini gördüm kasanın sağ tarafını açtım fakat açarken elimi işlemcinin fanına çarptım ve bilgisayar bip sesiyle kendini kapattı.daha sonra power düğmesinden açmaya çalıştım ama uzun ve kalın biip sesiyle birlikte üst köşede energy ambleminin çıktığı bilgisayarı açarken ilk karşıma gelen ekranda kapandı.biraz bekledikten sonra bilgisayar memory testi falan tamamladıktan sonra kapanmaya başladı fakat önce uzun biip sesi ardından bip sinyalleri dewam ediyordu.arkadaşlar fanın kırılmış olabilceğini söylediler fakat işlemcinin de ekran kartının da psu nun da fanları çalışıyordu.bilgisayarımı açamıyorum sonunda buraya yazmaya karar verdim biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatmaya çalıştım yardımcı olursanız sevinirim çok zor durumdayım

• remlerini kontrol et vwe dpu nun fanı tam oturmamış olabilir ayrıca ekran kartı nı da kontrol et yani yuvaya oturup oturmadığını
  • remleri kontrol ettim ekran kartı tam yuwada ,hiç oynama yok bütün fanlar da power düğmesine basıldığında çalışıyor artık kafayı bozmak üzereyim
  • aga sanırım elin çarptığında parçalardan biri yerinden oynamış, ram yada başka bişi, ondan bip sesi verio, en iyisi tüm parçaları sök bi tak yeniden büyük ihtimalle düzelir... büyük olasılıkla da ramlar de oynama olmuştur..
  • ya parçaları çıkarmaktan da korkuyorum çok anlamıyorum o yüzden çıkardığımda doğru yerlerine takamamaktan korkuyorum o yüzden bunu son çare olarak bekletmek istiyorum başka çözüm yolu yok mu acaba yaaa:(
  • merhaba

parçaları çıkarmak istemiyorsan tek çaren bilgisayarını güvenebilecegin bir teknik servise götürmke yapabilecek başka birşey yok
  • peki o zaman yardımlarınız için teşekkürler yarın ilk işim servise gitmek olacak sonucu tekrar buraya yazarım farkklı bir önerisi olan warsa ben buradayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.