Şimdi Ara

çok acil - asma tavana takılan klimalar bimdeki (kaset tipi deniyor sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evim bim marketinin üst katında ve ne hikmetse bimin ustunde kalan kısım bir turlu ısınmıyor yerler duvarlar buzdalabı kadar soğuk mecburen salonu kapatmak zorunda kalıyorum, açtığım zaman ısınmadığı gibi soguk zemin yoğunlaşma yaptığı için heryer sırılsıklam oluyor,

bime her kanaldan şikayetimi ilettim ancak cevap verme tenezzulunde dahi bulunmadılar, bende dava açmaya hazırlanıyorum,

bunun sebebi asma tavanlarda kullandığı klimalar olabilir mi?

bu klimalar aşağıya sıcak uflerken yukarıya yani benim evime doğru soğuk gönderiyor olabilir mi?

saygılarımla...

• Öyle bir şey olmaz.Split klimada (kaset tipide splittir ,iç ve dış ünite) iç ünite ısıtma yaparken aynı zamanda soğuk hava vermez bulunduğu ortama.Yani yaşadığınız olayın klima ile alakası yok,bu kesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    içerideki malzemelerin bozulmaması için serin tutulur.bu serinlik doğal olarak tavan kısımlarınında ısısının düşmesine ve üstünde bulunan evin zemininin soğuk olmasına neden olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.