Şimdi Ara

cok acil arkadaslar...!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde bir nokia n 73 var ama degistirmek istiyorum soyleki iki yildir ayni telefonu kullaniyorum ve son zmanlarda iice yavasladiii kapagini degistirdim kirmizi kapak taktim mikrofonu bozuldu simdi duyzeldi ama telefon cok yawass degistirmek istiyorum ama hangi telefonu alacagimi bilmiyorum aklimda iki telefon var nokia e 65 mi almaliyim yoksa samsung u600 mu almaliyim arkadaslarrr acilen yorumlarinizi bekliyorummm simdiden tesekkurlerimi sunuyorum eger sizlerinde telefon onerileriniz varsa alabilirim arkadaslar ama cokk acill ozellikle incelik acisindan ve cozunurluk acisindan iyi telefonlar olursa sevinirim tesekkurlerr...

• bence elıdekı telefon guzel sorununu cozmeye calıs dıgerlerı cok nıtelıklı makınalar degıl bence
  • bana baska markalar onerirmisiniz pekii nokia serisinden??
  • n95 yada n95 8 gb sony ercsson istersen yerini tutamaya bilir ama bence k810i beklersen k850i yi öneririm ama en hası n95 tir önerim n95
  • sonyy ericson kullanamiyorum ben arkadaslar alişmisim nokia ya n73u degisdtirme diyenler cok ama ben sıkıldım artik onu yerine telefon onerirseniz sevinirim ama dedigim gibi kullanislii cozunurluıgu iyi ve ince telefon istiyorum yardimci olursaniz sevinirimm...
  • n73 ten sonra kullanılacak nokia telefon bana göre n95 tir diğer telefonlar n73 ten sonra kesmez
  • haklisin n 73 den sonra kesmes diyerleri ama n 95 bana gore cok kaba bir telefon ben daha cok ince bir telefon istiyorum uzun zmandir kalin telefon kullaniyorum cokda sıkıldım baska hangi modelleri onerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3k hatası cok acıl lutfen !
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia N76 modelini düşünebilirsin. Telefonda 2.4 inç 240x320 piksel 16 milyon renk ekran, Symbian OS 9.2 işletim sistemi, 372 MHz ARM11 işlemci, 3.5 mm jack girişi yer alıyor ve telefon yalnızca 13.7 mm kalınlığında. Ancak telefonun belli bölümlerinin zamanla aşındığından şikayetçi olanlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Ekim 2007; 0:04:59 >
  • evet denildigi gibi cabuk souyluyor arkadasim kullnadi bir ara ben dedigim ozellikte kullanisli bir telefon istiyorum taviyede bulunursaniz arkadaslar cokk cokk sevinirim en acilindennnnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.