Şimdi Ara

CoinTellect Sevdası Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben o kadar bilgisayarla haşır neşir olduğum için bu CoinTellect'i bilmem gerekirdi de bilmiyorum nedense :D Yeni karşılaştım bunla. Bitcoin madenciliği deniliyor . Bitcoin nedir bilirim de madencilik denilen nedir ? Programı kuruyorsunuz bilgisayara program arka planda sizin CPU veya GPU'nuzu kullanıyor ve size para aktarımı oluyor. Bunun mantıgını anlamadım ? Arkada ne iş yapıyor bu program peki ? Bi ara Watch Dogs Bitcoin virüsü çıkmıştı onun gibi bir şey mi bu ? Arkada programla bazı sitelere ping veya bir şeyler atarak reklam geliri mi elde ediyor ne yapıyor ?

Bir konu açmıstım , inceleyebilirsiniz.Yaklasık 12.000 tl yatırımım var

http://forum.donanimhaber.com/m_100744421/f_//tm.htm#100744421

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoaXx -- 22 Aralık 2014; 6:18:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djcool

Arkadaş mantığını sormuş. Mining madencilik de mining yapmak ne yani? Napıyor arka planda, ekran kartı ile.

bitcoin yada altcoinler maddi karsılıgı olan sanal para birimleridir.
    örneğini bir bitcoin su an yaklasık 350 dolar civarındadır.Çeşitli exchange sitesinden bitcoininiz var ise bunu nakit paraya cevirip eft ile alabilirsiniz yada atatürk havaalanındaki paramatikten paranızı alabilirsiniz.
    coinlerin hepsi bir algoritmaya sahiptir. bilgisayarınların işlemcileri ve ana kartları bu algoritmayı her çözdügünde size bunun karsılıgını vermektedir.ancak artık bilgisayarların cogu bu algoritmayı çözmekte cok zorlandıgı için bunun için özel makinalar ve aletler üretilmeye basladı.
    bahsettiğim sitede bu aletlerden var ve siz bu aletleri belirli bir süre kiralayıp karsılıgında gelir elde etmektesiniz.

örneğin 15 euroluk paket size 10 gün boyunca 1.7 euro getirmekte.
    99 euroluk paket size 3 ay boyunca hergün 2.2 euro getirmekte...

paketler böyle gidiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoaXx -- 29 Aralık 2014; 7:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Evet bende çok merak ediyorum ne demek bu mining ??

detayları üstte yazdım hocam , merak ettiğiniz şeyleri sorun cevaplayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoaXx -- 29 Aralık 2014; 7:46:36 >

Teşekkürler cevap için de algoritmayı çözünce ne olduğunu hala anlamadım. Amaç nedir yani? Birine bir bulmaca verip çözünce karşılığında para vermenin mantığı nedir, ilginç. Evdeki bilgisayarlar yetersiz kalınca başka cihazlar kiralamak, paranızı alıp faiz vermek gibi herhalde, o da alabilirseniz.

hayır hocam , basit bir şekilde örneklendireyim.

taksi plakası olan birinden plakayı kiralayıp nasıl para kazanıyorsanız buda aynı mantık.

size makinasını kiralıyor ve sizde o makina sayesinde hergün belirli bir gelir elde ediyorsunuz.

Algoritmayı çözünce size karsılıgını sanal para birimi olarak veriyor sizde onu gidip bozduruyorsunuz yada bekletip satıyorsunuz.

örneğin 1 bitcoin 2 yıl önce 40 dolar seviyesindeydi , su an 350 dolar civarında.

• quote:

Tamam sayende nasıl çalıştığını anladık da taksi plakasını yolcu taşımak için kiralıyorum :) bunda bir mantık yok, bir algoritma var, onu çözmek için cihaz kiralıyorum da o algoritmayı çözmenin kime na faydası var, neyse konu beni aşıyor sanırım, kolay gelsin.

algoritma her çözüldüğünde sizde karsılıgı alıyorsunuz coin olarak, atıyorum hergün 0.1 coin kazanıyorsunuz.bununda maddi değeri var.gidip exchange sitesinden bozdurup parayı bankanıza aktarıyorsunuz :)
    Daha Fazla Göster
  • 1500 eurom var hergun eriyip gidiyor buna yatirsam zararimi cikarirmiyim ve nasil yatiriliyor

Akabinde bir paket seçip günlük kazanmaya başlıyorsunuz.
    Üstüne birde miner Programını indirip çalıştırırsanız daha bi güzel oluyor.
    Süper riskli geliyor bana :) ama sırf bu kripto para ve madencilik piyasasını Öğrenmek için girdim.
    demo paket i aldım. 10 günün sonunda roi oldu jargonu bu :) yani ana parayı kurtarmak gibi birşey.
    Biryandan kazıma yazılımıda çalışmıştı.
    şimdi starter paketle devam ediyorum. Bakalım parayı kurtarabilecekmiyim :)
    forumda binlerce euro yatırmış deliler var. kazanıyorlar da, ama bi yerden sonra patlayacak bu iş belli yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://eksisozluk.com/cointellect--4528129?p=40

Bunu okuyun sonra

cop cop cop

Ilk ay iyiydmis sonra bitmis

Zaten dikkat ederseniz 10 gunlukten sonra 3 aylik var neden acaba

düzenli gelir imkanı var, ne kairos nede diğerleri myadsino kadar heycan verici değil

reklam, poker, iddia vs.. daha ne olsun 6000 euro yatırdım enpara, advcash, myadsino hesap hareketlerimi gösterebilirimhttp://adsino24.com/tr/lp1/?r=662910

bize verdiği websitesi:https://myadsino.biz/r/662910?lang=tr

#myadsino

watsapp:05065313242

networke yeni başlayacaksanız veya yatırım yapacaksanız ayrıntılı firma, liderler ve ekipler hakkında bilgi sahibi ekibimiz mevcut hemen hemen her firmada lider dostumuz var.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.