Şimdi Ara

Coinspace Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
26.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bitcoin alternatifi coinspace die birşey duydum ama network şeklinde yapıyorlarmış Bu konu ile uğraşan veya hakkında olumlu olumsuz bilgi sahibi olan var mıdır

• merhaba ben ugrasıyorum cok guzel ve kazanclı tamamen yasal bir iş, yatırım yaparak yaptıgınız yatırıma göre coin uretiliyor
    ve coinin degeri her gecen gün artmakta şu 1 coin = 0.79 euro ayrıca referans ve binary kazançları da var
    bu işe şubatta girmelerine ragmen aylık binary kazancından 500 bin tl alan var
  • bırak coinspace ie gel onecoine şuan dünyanın tartışmasız kripto para ve networku birleştiren en iyi şirketi.Detay istersen mesaj atabilirsin
  • şuan türkiyede yasal olarak calisan ve vergi ödeyen tek firma coispace yüzde yüz güvenilir ve karlı bi yatırım
  • yasallığını kanıtla bakalım bana şirketin coin ürettiğine dair bu coinleri türkiyede satabileceğine dair belge sun bende oraya yatırım yapmazsam adam değilim.Yasal dediğiniz olay sadece bir şirket kurup bakın burda yasalız demeniz.Buyur bekliyorum
  • Türkiye de hangi firmanın kendi şirketi var hangi firma devlete vergi ödüyor hangisinin vergi levhası var coinspace de bunların hepsi var bakanlik onaylı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.coinspace.com.tr/icerik/iletisim/index.html Adres Saniye Ermutlu Sok.Çolakoğlu Plaza No:12 Kat: 4 KOZYATAĞI Telefon + 90 0216 362 60 04 // + 90 0216 362 60 06 Fax + 90 0216 362 60 06 E-Mail info@coinspace.com.tr -
    Buda sirketin istanbul adresi tüm evrakları var burda tamamen yasal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu sirkete gireli 2 hafta oldu yatirimimin yüzde 70 ini aldım şubatta girenlerin aylık kazancı binary den 100 bin TL yi geçiyor
    Ayrıca sirket yatırımları büyük olanları noter aracılığıyla yapıyor şu an Türkiye deki hangi network sitesi bunları sağlıyor ki?

• HTPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efes5187 -- 2 Kasım 2016; 0:49:30 >
  • Bitcoin haricinde ...coins adıyla kurulan sistemler PONZİ dir.

ÇOK AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM!
  • efes5187 E kullanıcısına yanıt
    binary sistemle mi kazanılıyor
  • 422422werker 4 kullanıcısına yanıt
    kardeşim boş keseden atanlara inanmayın, bitcoin harici olanlar ponziymiş. ne kadar meraklısınız araştırmadan sallamaya.şuan amerikan borsasında işlem gören 740 tane coin var takasta işelem gören. stockmarkete girin bakın.

kardeşim 4 farklı kazanç metodu var istersen yatırım yap değerini bekle sat istersen ucuzdan al yüksekten sat, istersen ekip yap binari sitem ve komisyonla kazan. sadece binariden kazanacaksın diye bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygirisimci

Bitcoin haricinde ...coins adıyla kurulan sistemler PONZİ dir.

ÇOK AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM!

lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin
  • scoin (coinspace) değerini belirleyen şey arz-talep dengesidir. Şirket kendi ürettiği coinlere paha biçmekte. Ama talep edilmezse ve ödeme noktaları alışveriş noktaları olmazsa bu para birimini kimse tercih etmez ve kimse kullanmaz arz talep olmayınca da bu sanal para değer kazanmaz. Şu an en değerli gözüken bitcoin para birimidir. Daha sonradan çıkmış bitcoinden sonra olan altcoinlerde vardır bazıları değer kazanmış bazıları pek değer kazanmamıştır. Bunların değerlerini genel olarak underground iş yapan deep web ve benzeri networkler üzerindeki kara para aklayıcı sistemlere sahip alışveriş yapabileceğiniz sitelerdir. Henüz Devletler ve büyük yatırım şirketleri bu coinlere yeterli itibarı ve güveni sağlamamıştır. Bu desteği vermemelerinin sebebi çeşitlidir. Bu tür sanal para birimleri kontrol edilmesi zor şeyler. Uyuşturucu tüccarları, mafya babaları bu tür paraları kullanıyor ve kanlı, kara paralarını aklıyorlar. Bu para birimlerini bekleyen en büyük sıkıntı da hackerlar. codeları kırılırsa bitcoin de dahil diğer sanal para birimleri de bi anda tarih olabilirler.

Bana sorarsanız coinspace ve benzeri coin oluşumlarının ponzi olma ihtimalleri yüksek ama %100 ponzidir diyemem. Türkiye'de ofis açıp vergi vermeleri bişey ifade etmiyor ponzi olup olmadığı konusunda. Bu noktada şirket sahiplerine ve daha evvel yaptıkları işlere, ortaklıklarına vs bakmak gerek. Maltada olan bir firma bana pek güven vermiyor açıkçası. Hayırlısı riskli bi yatırım :)

• CoinSpace kısaca özetlemek gerekirse büyük bir fırsattır. Akıllı yatırımcılara çok güzel kazançlar sağlayabilir. Ponzi olma ihtimali doğrudur buna benzer pekçok firma vardır fakat şirketin yaptığı çalışmalara bakılınca parasını kabul ettirme kullanılabilir alan oluşturma vb. ponzi olma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Bu konu hakkında buralarda gezen arkadaş muhtemelen araştırma içindesin, gerekirse şirkete git çalışmaları yakından takip et ve fırsatı gör. En iyi ve en doğru bilgiye kendin ulaşabilirsin.
  • Ne kadar komiksiniz yaa. Yazik herkes fikir sahibi bilgi sahibi olan yok. Kulaktan dolma bilgilerle herkes her seye inaniyor. Biraz arastirmaci olun. Korkmayin bu kadar. Sizler aaa oyleydi boyleydi derken birileri firsati gorup degerlendirip parayi goturuyor. Sizede keske demek sadece konusmak kaliyor.
    BİLGİ isteyen olursa yardimci olabilirim. aliseymen16@gmail.com

• Bir şirketin vergi levhasının olması, faaliyet göstermesi, noterde sözleşme yapması vs onun güvenilir olduğunu göstermez. Nice şirketler var yaş meyve sebze olsun inşaat sektörü olsun noterde sözleşme yapıp, katrilyonluk sermayesi olan şirketler dip oldular. Herkesin görüşü ve fikrine saygı duyarım ama bu tarz işler bana güven vermedi hiç bir zaman. Keşke para kazanmak bu kadar kolay olsaydı :)
  • Sevgili arkadaşlar başkalarının dediğiyle yaşayan onlarla benzer hayatı yaşar.
    Bitcoin 2009 da çıktığında daha dünyada ne olduğu bilinmezken bile dolandırıcı ponzi yalan falan filan diyen insanlar vardı. Bunları diyenlerin şuandaki başarılarına gelirlerine bir bakın. bir de her şeye rağmen bitcoine yatırım yapan deneyen insanlara bir bakın aradaki farkı görürsünüz.
    O yüzden kimseye değil önce kendinize inanın araştırmanızı yapın kafanıza yatarsa yatırım yaparsınız. Cüz i miktarlarda başlanabiliyor.
    İnsanlar günde 10 tl sigaraya veriyor. yılda 3650 tl yapar. Yapmayın ne olur gereksiz o kadar yere para harcıyor ki millet.

Denemekten asla korkmayın. Mezarlıklar keşke yapsaydım etseydim diyen insanlarla dolu. Hayat kısa.

Devir teknoloji devri trendleri fırsatları takip edin.
    Çok çalışma devri değil akıllı çalışma devri.

Üyenin biri keşke para kazanmak kolay olsaydı yazmış Evet kolay şimdi ki zenginler hep genç farkettiyseniz yıllarını harcamıyorlar. Aklını kullanıp mobil uygulama vs geliştiriyorlar ve milyoner.

Yani at gözlüğü takıp dolaşmıyorlar fırsatları değerlendiriyorlar.

Coin geleceğin para birimi. Türkiyede bana göre en iyi COİNSPACE.

İyice inceleyip detayları öğrenip yatırım yapın.
    BURSA ve çevresinde ki illerde birebir yardımcı olurum. Ciddi düşünen kişilerle.
    Bu fırsatı kaçırmayın.
    aliseymen16@gmail.com
    0507 829 17 94 Bu numaradan bana ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseymen -- 4 Şubat 2017; 1:41:41 >

• Sayın bilgili arkadaşlar scoin hangi borsada işlem görüyor acaba bittrex, poloniex, ccex, coinmarketcap ben bulamadımda günlük işlem hacmine girip baktınızmı hangi algoritmaya dayanmakta sha256 , equalish , lyra2, vs.vs kaçmilyon coin basılmış ne kadarı dağıtılmış sitesine girip baktığımda sağdan soldan alıntı resimler doluda ayrıca paintte yapmışlar sanırım, bitcointalk sitesine girip araştırma yapmanızı tavsiye ederim .
  • Eksi30 kullanıcısına yanıt
    valla bende bu işe 30.000 TL ile girdim 9000€ luk paket vardı ondan aldım işallah coinspace bizi mahçup etmez güvendik girdik böyle networkler ilk başta girince kaar ettiriyor diye girdim yoksa ilerde batacağı kesin inş kaar edenlerden oluruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.