Coinlist 100$ ve üstü trade yapan yeni kullanıcılara direkt çekilebilir 10$ dağıtıyor. Referansımdan kayıt olanlara ek olarak 6 dolarda ben ödüyorum. 16$ kazanmak için yapmanız gerekenler, ➡️ Buradan üye olup KYC doğrulaması yapmak. ☑️ KYC onaylanınca hesabınıza 103$ veya üstü coin atıp trade edeceksiniz, gönderirken algo veya doge göndermenizi tavsiye ederim. Gönderim fee ücreti olarak 0.01 algo kesiyor (2 kuruş) ☑️ 103$‘lık algo gönderdiniz, cüzdanınızdan algo’yu usdc coin ile takas edeceksiniz. Daha sonra bu işlemin tersini yapıp gönderdiğiniz borsaya geri çekebilirsiniz. 🚨 İşlemleri coinlist pro kısmından yapmayın geçerli sayılmaz. 💰 Ödülünüz 1 2 saat sonra hesabınıza geliyor. Ödüller ödül havuzuyla sınırlı. Acele edin! Güncel Havuz : 20000 Dolar ödülden 17020 Dolar kaldı. Bu akşam bitmesi bekleniyor. refsiz : coinlist.co Hesabınıza ödül yattığında böyle bir mail gelecek. Ardından ödülünüzü algo'ya dönüştürüp çekebilirsiniz. Refersansımla üye olup Ödül maili aldığınızda bana telegramdan isim soyisim olarak bildirirseniz 6 dolarda ben size göndereceğim Bu aylık bitti, bu kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar mart ayını bekleyerek mart ayının ilk günü bu işlemleri yapabilir. Ödemeler tarafımca da yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 2 Şubat 2022; 14:40:43 > |
Bildirim