Şimdi Ara

⚡ Coinlist $16 Dolar Çekilebilir Airdrop! 📢 Son saatler! 🔥 Acele edin! (BİTTİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Coinlist 100$ ve üstü trade yapan yeni kullanıcılara direkt çekilebilir 10$ dağıtıyor. Referansımdan kayıt olanlara ek olarak 6 dolarda ben ödüyorum.

16$ kazanmak için yapmanız gerekenler,

➡️ Buradan

üye olup KYC doğrulaması yapmak.

☑️ KYC onaylanınca hesabınıza 103$ veya üstü coin atıp trade edeceksiniz, gönderirken algo veya doge göndermenizi tavsiye ederim. Gönderim fee ücreti olarak 0.01 algo kesiyor (2 kuruş)

☑️ 103$‘lık algo gönderdiniz, cüzdanınızdan algo’yu usdc coin ile takas edeceksiniz. Daha sonra bu işlemin tersini yapıp gönderdiğiniz borsaya geri çekebilirsiniz.

🚨 İşlemleri coinlist pro kısmından yapmayın geçerli sayılmaz.

💰 Ödülünüz 1 2 saat sonra hesabınıza geliyor.

Ödüller ödül havuzuyla sınırlı. Acele edin!

Güncel Havuz : 20000 Dolar ödülden 17020 Dolar kaldı. Bu akşam bitmesi bekleniyor.

refsiz : coinlist.co

Hesabınıza ödül yattığında böyle bir mail gelecek. Ardından ödülünüzü algo'ya dönüştürüp çekebilirsiniz.

Refersansımla üye olup Ödül maili aldığınızda bana telegramdan isim soyisim olarak bildirirseniz 6 dolarda ben size göndereceğim

➡️ /softblock/?c=coinlist&e=coinlist&t=https%3A%2F%2Fcoinlist.co%2Fclt%3Freferral_code%3DPN9XKR&cid=en-US

Telegram İletişim

Bu aylık bitti, bu kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar mart ayını bekleyerek mart ayının ilk günü bu işlemleri yapabilir. Ödemeler tarafımca da yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 2 Şubat 2022; 14:40:43 >

• Linkteki hata düzeltildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.