Şimdi Ara

Coincilerin hayati(videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    O tüm evi, arabayı satan mala girenlerin sonu.

Hayat kalitemi düşürecek şeyleri asla satıp girmedim bu piyasaya.

Araba ve ev aldığımda da asla bunu yapmam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su anda totalde net olarak kazandin mi kaybettin mi? Dürüst ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu coin, borsa veya benzeri yatırımlar için zaten tavsiye veren herkes, kenarda duran, acil ihtiyacınız olmayan para ile deneyin demiyor mu? Harbi harbi evi arabayı satıp giren var mı bu işlere?

• urugakhina U kullanıcısına yanıt

Hocam bi donem insanlar patir patir intihar ediyordu coin yuzunden. Adam kredi çekip buraya yatırıyordu

Rahat bir araba alacak param vardı %60 eridi.

Fakat o para zaten borsadan gelmişti 25k total parayı 500-700k civarına çıkardım sonrasında düştü.

Şu an eski seviyelerine gelirse 2.5m tl civarına yakın param olacak çünkü diplerden çok fazla ekleme yaptım.

Bu sadece 10-20x ile olacak bir şey.

Birkaç ay sonra burada kriptoları kötüleyenler aaa eth bitcoin çok yükselmiş diye konular açacaklar, bana sallayanlara gülmeye başlayacağım.

Önceden ben sadece spot mal tutuyordum artık kaldıraçta açmaya başladım. Borsanın verdiği 200 dolar airdroplar oluyor düzgün yerde açıp satma hedeflerim var.

Bu borsadan ben ilk hedeflerimi gerçekleştirip ana parayı çıkaracağım sonrasında kârla devam edeceğim.

Bana matematik özürlüsü diyenlere duyurulur bunların hepsi matematik hesapları ile oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 8 Nisan 2025; 10:6:1 >
  • Hepinize like attim 😉

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O donem araba alsan su anda kac lira ederdi baktin mi hic?

Haklısın bir ara olmuştu oyle, o zaman da uyarıyorlardı diye hatırlıyorum yapmayın etmeyin diye. Benim çevremde çok büyük batan olmadı ama 5-10 bin dolar civarı kaybeden arkadaşlar oldu.

Ama hangi yatırım olursa olsun, olmayan parayla, borç harçla zorlanarak o işe girmek büyük cesaret harbiden. Ben bir kaç denemiştim 100-200 dolar gibi bir parayla, biraz baktım, çok da çözemedim mantığımı tabi bu arada para eriyip gitmişti.

Çok fark olmazdı fakat bir teneke parçasına tüm parayı vermek istemedim.

Benim derdim finansal özgürlük.

Ömrümün geriye kalan süresini işsiz bile kalsam bana para getirecek sistemler inşa etmek üzerine kurulu planlarım var ve bunu evlenmeden önce yapma planlarım var.

Daha arsaya ev dikilecek yani bana rahat 10m tl para lazım ailem yardım eder ama o bir yere kadar.

Eğitimlerime devam etmek istiyorum, bir daha asla finansal zorluk çekmek istemediğimi söyleyebilirim.

• Coin'ci hayatı = P A İ İ İ İ İ İ N N N N N N ! ! ! !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bir doktor pepe meme coinine elinde ne var ne yok tazminat dahil hepsini basıp kaldıraç oynadı ve sabah likit olmuştu ve intihar etti.

Ben de çok kaldıraçlı işlemlerde hatta spotta tokat yedim scam projelere para kaptırdım mı? Kaptırdım. Likit oldum mu? Oldum.

Fakat sonrasında işi öğrendim.

Hiçbir zaman ben bu piyasaya rahatımı bozacak miktarda parayla girmedim. Fakat tüm aldığım maaşın %60'ı bu piyasada duruyor zararlarımı da zamanla kapatmaya başlayacağım. Geriye kalan %40 parayı ise ihtiyaçlarıma harcıyorum.

Burası bir mayın tarlası, buraya keyfimden girmedim fakat risk alarak hayatımda olan gidişatı değiştirmeyi göze aldım. Çünkü biliyorum ki 30.000 TL'de alsam, devlette memur olup 80k maaşta alsam bir şey değişmeyecek. Bir araba ve ev için ömrümün 10-15 yılını veremem.

Kölelik düzenine baş kaldırıyorum ve ben diyorum ki artık zamanım sadece bana ait olmalı. Ben kendime çalışmalıyım. Başkasını zengin etmek için değil!

• TEHET kullanıcısına yanıt

• hocam sen yatirimi belirli pparayi buldugun an mi yapiyorsun yoksa dustukce mi aliyorsun?

DCA taktiği.

Fakat bunu neye yapacağın çok önemli. Elime para geçtikçe her düşüşte topluyorum. Bazen pas geçtiğim oluyor toplamak istemediğim zamanlarda oluyor. Bu forumda bana kıl olmalarının bir diğer nedeni coin vermiyor oluşum. Kimseye sepetimde ne olduğunu açmıyorum.

Sen şimdi çöp bir projeye DCA yaparsan bunun kazancını göremezsin. O nedenle araştırmak gerekiyor. Fakat çoğu şeyden önemlisi stratejiler belirlemek. Şu an büyük bir çöküş olsa bile benim aldığım çoğu varlığın uzun vadede yükseleceğini biliyorum.

• su an yatirdigim coinlerin kac x birakmasini bekliyorsun sana, hedefin kac

Memecoinlerin bazılarının yeni shiba olma ihtimali var.

Birkaç tanesinin 1000x yapma ihtimali var. Yaparsa 1 milyon dolar cebe indirme potansiyelim var.

Fakat realist olmak gerekirse ilk hedefim 100.000 doları bulmak.

Kasa zaten eski seviyesine gelip 10-20x yapsa tümden çok rahat 100.000-200.000 dolar oluyor.

Neden 100.000 dolar? Bu para kritik eşik.

İlk hedefim 2.5 milyon tl civarı sonrasında ise 5-10 milyon tl.

Eğer bu hedefe sadece birkaç coinle gelirsem ve üstüne hala bazılarını satamadıysam beklerim yükselince satarım.

• indıneymofkeyn nedir abi. zero lu bi nick al.

• Yatırdığın ana para miktarı nedir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.