Şimdi Ara

Çogu ünlüyle aynı semtte yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakirligin diz boyu oldugu, aileden para istemeye yüzümün kalmadıgı, okuldan atılıp ne yapacagımı bilmedigim zamanda iddaa bayiye gitmemle başladı her şey.

Her türlü şeyi içmeye başlayıp, artık tamamen kendimi kaybettigimde cebimde kalan son 5 lirayla 2 liralık iddaa yapmaya karar verdigimde ,3 tane 25 oranlık maç bulup 2 lirayı bastıgımda 'bütün servetimin yarısını basıyorum" dedigimde kafamın artık tamamen uçtugunu kanıtlamıştı bu olay.

Maçlara bakarken obamanın 'fener - pendik'e 2 ver' demesi ve benim 'ulan obama ne ara türkce ögrendi' diye düşünmem bana şikeli maç verdigini unutturmuştu.

Kuponu yatırmaya geldigimde tayyip elimdeki 5 lirayı görmüş ve bana sormadan kupona bütün servetimi basmıştı ardından sırtıma hafif biri dokundurdu arkamı döndügümde 'sen babama güven dedi' bir şeyler dönüyordu fakat ne oluyordu anlamıyordum.

İddaa bayiden çıktıgımda suriyelilerin ne kadar fazlalaştıgını bir kez daha anladım.'Sur-i Bank' diyede banka kurmuşlardı.Topladıkları para bu bankada toplanıp sonra dagıtılıyormuş.

İddaa bayiden çıktıktan sonra ayagıma biri dokundu.'Abi bir ekmek parası be' dedi.Şöyle bir baktım ve dedimki 'eger cebimdeki kupon tutsun sana bir ev alıcam'.

Gerçekten mi abi ? Abi çok sevinirim dedi.Yaşlı başlı adamdı.Adın ne senin abi dedim.Ali agaoglu dedi.Tamam agaoglu yarın bulurum ben seni dedim ve eve gittim ...

------

Babam evdeydi, annemde evdeydi.Çünkü çalışmıyorlardı.Annemin hiçbir geliri yoktu babamında hiç bir geliri yoktu.

Nasıl olacaktıki 20 senedir aynı odada oturuyorlar hemde hiç hareket etmeden.Annem ve babam ölünce iki tane oyuncak bebek aldım birine anne diyorum birine baba.Arada dertleşiyorum annem ve babamla.Mesela onlara 20 senedir tek bir soru soruyorum.Niye öldünüz diye soruyorum fakat susuyorlar.Cevap veremiyorlar.

Evde babamda kalma gecekondu.Tek arkadaşım fareler.Abi kardeş olduk resmen.Annemle babamın odasına sokmuyorum onları.Onlarda girmiyor saygılılar o konuda.

Devlet saolsun 250 lira yetim maaşı veriyor.Günde 1 ögünle idare ediyorum karnım doyuyor ALLAH'a şükür.

Çalışmıyorum, çalışmakta istemiyorum.Bu iddaayı tutturacam abi.10 senedir hep 20 oranlı maçlara basıyorumda bir sey çıkmıyor.En fazla 1 maç tutturmuştum.

Durun kapı çalıyor bir bakayım.

- Saolasın abi.

Tamam elektrik faturası gelmiş bir şey yok.

Bu nasıl fatura abi.15 lira gelmiş.10 senedir evde bir kez ışıgı açmadım.Televizyon zaten yok ama hep sabit 15 lira alınıyor.Bir ara başvurdumda iptal ettirmek için olmuyormuş.

Ben uyumaya gidiyorum sabah görüşürüz ...

--

Yerde yatmak nasıl bir sey diye sorarsanız hiç yatakta yatmadigim için daha dogrudu yatakta yatmanın nasıl bir his oldugunu bilmedigim için bilmiyorum.İyi ama alışıyorsun.

Dur ya iddaa oynamıştım ben.

Yine hüsran yine hüsran.Levante Real Madridi nasıl yenemiyor abi.Yada Granada Barcelonayı.

Birde obamaya güvenmiştim.Amerikanin Lideri olacak birde.Polisi arıyacamda dolandirıcıliktan telefonum yok.Bana şikeli maç verdigine inanmıştım ben.Neyse ugraşamam şimdi onunla.

Iddaa bayiden çıkarken agaoglu bana bakıyordu heyecanla.Görmezden geldim.Kat kat zengindim ondan şu anda.Sonuçta dilencilik yapacak kadar kötü degildi durumum.

Mahalledekilerde garip garip bakıyor bana.Deliler herhalde yoksa yapacagımı bilirdim ben.

Kendime özel bir gün seçtim Salıertesi diye.Bana göre salıertesi salı gecesi oluyor.Özel olmasınin sebebi o günün konser günu olması.Evet bedava konser veriyorum o gece.Alıyorum elime sopayı şarkı söylemeye başlıyorum.Hayranlarımda var özellikle küçük çocuklar bayılıyor söyledigim şarkılara.Hep alkışlarlar beni saolsunlar.

--

Bu işten bir kere 200 lira kazanmıştım.Konser verirken bir çocuk önüme tam 200 lira atmıştı.Fakir oldugum belli olmasin diye parayı onlar gidene kadar almadım.Evet para sahteydi fakat sonuçta bir paraydı !

Halen saklarım o parayı ve asla harcamıcam.İlk konser paramdır o benim.

Aşkla aram nasıldır diye sorarsınız belki, belki degil ya sorarsınz.Sorarsınız degil mi ? Bak sormayacaksaniz anlatmiyayim.Tamam sormuyorsunuz bende anlatmıyorum.Zaten anlatacakta bir şey yok.

Gene bir gün konser veriyorum çocuklqr gene toplanmış beni izlerlerken seyircilerin arasında 2 kişi belirdi.Annem ve babam ...

---

Konseri izlemeye gelmişler.Annem ve babam söyledigim şarkıdan etkilenmişlerki aglıyorlardı.Annem yavaş yavaş yanıma geldi.Elini suratıma koydu ve oglum dedi.

AneAnne ne yapıyorsun diye bagırdım o anda.Konser veriyorum burada görmüyor musun.Bagırdıgımi görünce seyirciler müzigin ritmine kapılıp etrafa dogru koşmaya başladı.Bende bir elimi rock yıldızları gibi yaptım ve ardından 'dinlediginiz için teşekkürler" dedim.

Anneme dönerek oralar nasıl anne , cehennem sıcak diyorlar dogru mu dedim.

Annem yutkundu ve oglum hadi gidelim her şeyi konuşuruz dedi.Biraz gittikten sonra arabaya bindik ve gitmeye başladık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 27 Ocak 2015; 0:25:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebaniiiiii okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiracFR

zebaniiiiii okumayın

Nerde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: ChiracFR

zebaniiiiii okumayın

Nerde ?

ctrl f yapınca çıkıyor hemde 2 tane
  • Adam yardırmış gidiyordu az kalsin

• .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

• .

• ali ağaoğlu okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

ali ağaoğlu okumayın

nick - mesaj

• Bu eski csb la

• Ben ettim siz etmeyin

• Hos

• Ticktok bu sefer olmadı

• nicki görünce csb kokusu geldi burnuma
  • Tictock hesabını mı çaldılar hiç beklemezdik bi de senin şu ilk csb 42 bölüm google playe gelcek diyodun gelmedi sanırom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugramatik -- 27 Ocak 2015; 0:10:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

ali ağaoğlu okumayın

nick - mesaj

Zaaaa

• Saçma oldugunun tabiki farkındayım arkadaşlar.Farklı bir şey deniyorum şu anda.Okuyucuya farklı duygular yaşatmak amacım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 27 Ocak 2015; 0:16:17 >
  • hoş olmuş
    gogol tarzı
    aslında forumdaşlar gogolun hikayelerini okusalar çok severler tek içimlik csb gibi akıyor adeta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.