Şimdi Ara

ÇOĞU İNSAN İÇİN HAYATTA TEK ÖNEMLİ OLAN AŞK( YADA KIZLAR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka hiçbir zevkleri yok onları tek ben mi s**ak buluyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayat aşk gibi saçma şeyler uğruna harcamak için fazla kısa
  • S**ak ne kardeş sansürün cebine koydun

• Türkiyede öyle.Örnek olarak medyaya bakalım,içinde aşk teması geçmeyen şarkı film dizi yok.En alakasız filmler bile araya bir aşk hikayesi sıkıştırıyor ki daha fazla ilgi çeksin diye.Sanki hayattaki tek amaç aşık olup evlenip üremek gibi anlatılıyor.Bir nesil de böyle yitip gidiyor.Yazık.
  • Az daha olgunlaş anlarsın
  • Nasıl oldun sanıyosun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka zevkleride var tabi ama bu kız işleri büyük bi bölüme sahip doğal olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu sahte sahte benim kimseye ihtiyacım yok ben Mükenmelim doğru kız yok moduna giren kıza dokunmamış asosyal çok komik ya

• Hocam kim sevdiği ile gezip, ona sarılmak istemez ki? Dediğin bazı durumlar için doğru ama yanlış kısmıda var tabi.

• evlenmeden kız muhabbeti yapmak doğru değil

:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para olmadan napıcan kızı para lazım bize para
  • ben de doğduğumdan beri neredeyse. hep öyle düşündüm.

ama bugün geldim 22 yaşına bakıyorum millet koluna takmış sevgilisini ben sadece imreniyorun elimden başka bir şey gelmiyor. sosyal fobimin bile bana yaptığı en büyük kötülük beni kızlardan uzak tutması gibi geliyor. zamanla öyle bir hal alıyor ki sanki en büyük derdin olmuş. para kazanıyorsun hobilerin ile ilgileniyorsun hatta üretiyorsun okuyorsun gelişiyorsun ama amaç ne yine mutlu değilsin demek ki birşeyler eksik bendeki gibi sevgi eksik kız eksik herşey anlamsız geliyor ve motivasyon olamıyorsun. demek istediğim o ki hayatta tek bir derdin olmayacak hayatı çok yönlü yaşayacaksın. sırf kızlara kafa yorup da başka şeylerden daha önemli şeylerden geri kalan insanların yaptığı da doğru değil ama tabi. yanlış anlaşılmasın. bir rap dinleyicisi olaraksa müziklerde filmlerde hep aşk teması işlenmesi zaten hoşuma gitmiyor o yüzden pek film de sevmem pop müzik de sevmem.

• Tamamda ALLAH ilk insanları bile çift şekilde yaratmış.Sen aşk sevgi ve birlikte olacak bir kadın aramiyorsan sorun sendedir.Bizde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Şu sahte sahte benim kimseye ihtiyacım yok ben Mükenmelim doğru kız yok moduna giren kıza dokunmamış asosyal çok komik ya

Kız mısın ???

İnanın kızlardan tiksiniyorum
  • quote:

Şu sahte sahte benim kimseye ihtiyacım yok ben Mükenmelim doğru kız yok moduna giren kıza dokunmamış asosyal çok komik ya

Onlar komik ama benim demek istediğim onlar değil.
    Sizin gibi hayatı sadece kız erkek birlikteliği olduğunu başka birşeyden ibaret olmadığını sananları salak buluyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: asd9

quote:

Sizin gibi hayatı sadece kız erkek birlikteliği olduğunu başka birşeyden ibaret olmadığını sananları salak buluyorum ben

Ha her hafta sevgili değiştirip tek muhabbetinin güzel kız veya yakışıklı erkek olduğu insanlardan bende nefret ederim.Ama eğer aşık olduğun insanla berabersen hiç bişeye gerek duymuyorsun.Kendimden biliyorum eskiden geniş çevreli bir insanken kendimi herkesten soyutlayıp sadece sevgilimle beraberim.Yetiyor açıkcası

• Ya bütün herşeyleri varsa ve sadece aşk yoksa? Ohhooo hiç düşünmeden konu açıp salak diyon millete kanki ama olmaz ki bu kadar da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asd9

quote:

Ha her hafta sevgili değiştirip tek muhabbetinin güzel kız veya yakışıklı erkek olduğu insanlardan bende nefret ederim.Ama eğer aşık olduğun insanla berabersen hiç bişeye gerek duymuyorsun.Kendimden biliyorum eskiden geniş çevreli bir insanken kendimi herkesten soyutlayıp sadece sevgilimle beraberim.Yetiyor açıkcası

En doğru yorumlardan olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.