Şimdi Ara

coğrafyaya nasıl çalışıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çok zor değil mi tüm detayları ezberlemek?bir detayı kaçırsan çözemiyosun edebiyat gibi değil her ürünün hangi bölümde yetişdiğini bilmen lazım falan kafa kaldırmıyor

• Çalışmıyorum tm yim gereksiz buluyorum çok sıkcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hideaways

Çalışmıyorum tm yim gereksiz buluyorum çok sıkcı

usta ben de öyle yapcam da matematik hiç yok.elimiz mahkum çalışcam mecbur edebiyat baymıyor öğreniliyor da coğrafya fazla detay akılda kalmıyor.atıyorum bi konuda 50 tane başlık varsa hangi bölgede yetiştiğini mecbur ezberlemen lazım doğu anadolu iç anadolu cart curt akılda kalmıyor bi türlü :S
  • çalışmaya bile değmez paso genel kültür çalışmadan testlerini çözüyorum,yanlışım olursa konuyu bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arades

çalışmaya bile değmez paso genel kültür çalışmadan testlerini çözüyorum,yanlışım olursa konuyu bakıyorum.

dediğin gibi genel kültür çok ama harita bilgileri zor ya
  • Sadece haritalara çalışın. Diğer konular biraz gnel kültürle alakalı. Bol bol soru çözün. Konu olarak ilk konular biraz kadıntı birde projeler felan çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Sadece haritalara çalışın. Diğer konular biraz gnel kültürle alakalı. Bol bol soru çözün. Konu olarak ilk konular biraz kadıntı birde projeler felan çıkıyor.

harita derken nasıl çalışayım?hiç bilmiyorum haritaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadall21

quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Sadece haritalara çalışın. Diğer konular biraz gnel kültürle alakalı. Bol bol soru çözün. Konu olarak ilk konular biraz kadıntı birde projeler felan çıkıyor.

harita derken nasıl çalışayım?hiç bilmiyorum haritaları

Aç bak hocam dünya haritasına felan. Bugün karışık 50 soru çözdüm 30 tanesi ülkerin yeri bilinetek çözülen cinstendi. Önemli olan edebiyat. Edebiyattan konu çalışın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.