Şimdi Ara

Coğrafya Ve Felsefe Kaç günde biteR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce kac gunde biter? coğrafyada 6-7 felsefe 4-5 net qelse kafi

• Felsefe 5-6 gün , coğrafya 2 hafta.
  • Cografyayi 5 gunde bitirmeye calisacam felsefe calisma bosver bildigin paragraf sorusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felsefede terimler var hocam onlara calısmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitadana

Cografyayi 5 gunde bitirmeye calisacam felsefe calisma bosver bildigin paragraf sorusu

sen öyle san terimleri bilmeden o paragrafları nasıl cevaplayacaksın çok merak ettim
  • Felsefe zorlarsan 2-3 günde biter coğrafya daha çok zaman alır aceleye getirme coğrafyayı.

• Coğrafya ya nasil calisilabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: irelia

quote:

Cografyayi 5 gunde bitirmeye calisacam felsefe calisma bosver bildigin paragraf sorusu

sen öyle san terimleri bilmeden o paragrafları nasıl cevaplayacaksın çok merak ettim

Deneme cozerken zaten ogrenecek Terimleri bosa zaman kaybi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irelia

quote:

Deneme cozerken zaten ogrenecek Terimleri bosa zaman kaybi

denemede bütün terimlerin açıklaması var kardeşim
  • Tarihi 3 günde bitirmeyi planliyorum.2. Günde 1. Dünya savaşına geldim. Bakalım yarın bitecek mi?

• takasindirimm T kullanıcısına yanıt
    hocam konuları iyi kavrıyarabılıyormusun peki biraz hızlı gibisin geldi bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsburo -- 4 Şubat 2014; 19:24:13 >
  • Biliyorsun tarih yorum 2 senedir 1 tane bilgi sorusu çıkıyor.bugün frene bastım yeni çağ avrupası ve 17 yy. Osmanlıdan epey hatam çıktı testlerde onları guzel bir sekilde ogrenip gececeğim anlayacağın evdeki hesap carşıya uymadı. Simdiki hedef 5 gunde bitermek ama bitmeden faydasını gördüm orasi ayri.3 zaman denemesi cozdum 1-2 hata cikti en fazla.

• ygsburo kullanıcısına yanıt
    elimde felsefe notu vardi simetride de ufak ufak gecip testlere yumuldum. Bir gecede bitti. Sorularimi da yarin sorarim. Tarih cografya da max 3er gun diyorum. Sizce cok mu hizliyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wy kardesım nittinla sen bende yarın başlıyorum testlerde olumlu etki alırsan söyle bende öyle yapayım coğrafya skıntılı ama biraz :) ona 1hafta ayırdım felsefeyı cıkarmam lasım aradan hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsburo -- 4 Şubat 2014; 23:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygsburo

wy kardesım nittinla sen bende yarın başlıyorum testlerde olumlu etki alırsan söyle bende öyle yapayım coğrafya skıntılı ama biraz :) ona 1hafta ayırdım felsefeyı cıkarmam lasım aradan hemen

valla cografya bende de sikinti :) son denemede felsefe full

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.