Bildirim
Codegen kasa alınr mı; alındı dielim güvenilebilir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kesinlikle hayır
35 dolara foxconn var onu tavsiye ederim -
o fiyatlarda alacağınız kasalar maximum 230 wattır.Tavsiyem eğer güvenilir psu istiyorsanız aopen h600 b serisi veya daha üstü kasalardır.
Bunlara ek olarak
Asus ta230 ve üstü kasalar da eklenebilir. -
Cadogen ii bir kasadır, derisi (sacı) kalındır, sağlamdır fakat ii bir PSU almak istiyorsan, tagan'ı tavsiye ederim. -
Colors-İt kasaların PSU sunu güvenebilirsin. Üstelik Voltaj değerleri çok çok iyi -
colorsitim bozuldu ama çok memnundum
voltaj değerleri çok iyiydi
nazar değdi garibime
aaaah ah
distribütörün teknik servisi çok kötü anlaşılan bi türlü bişey ayarlayamadılar
ooooooof of -
Birçok kişi bunu tam olarak bilmese de, kasa ve içindeki güç kaynağı aslında çok önemli bir bilgisayar parçalarıdır. Birçok insan bunları alırken pek dikkat göstermez.
Bu aynen eve son model beyaz eşyalar alıp onlara güç sağlayan trafoyu vs.'ya önem vermeden almaya benzer.
Codagen'lerin güç kaynaklarının iyi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü arkadaşın bilgisayarını ufak bir iş için bir kere açıp kapadığımızda güç kaynağının bir anda bozulduğunu gördük. Allahtan garanti kapsamındaydı da gittik değiştirdik... -
Codegen kasalarında müşterilerimde sorun yaşamadım değil açıkcası sorunlar oldu Pwsuplly gibi. ancak kasa kasa işte yine.. Sonuçta önemli olan PWsupply öneri yapabileceğim kasa Aopen, Asus olabilir birde Pegasus tabi. -
bence iyi bir güç kaynağı sistemin kaskosudur. sonuçta belli güç veren pow.sup ler için
belli bir maliyet gereklidir ve bunun piyasadaki fiyatı bellidir. codegen alırsan
özellikler p4 ler ile makineyi eline alma ihtimalı çokça fazla -
aopen önerrim
pegasus duymadım ama olabilir tabi -
quote:
Orjinalden alıntı: perganon
Codegen kasalarında müşterilerimde sorun yaşamadım değil açıkcası sorunlar oldu Pwsuplly gibi. ancak kasa kasa işte yine.. Sonuçta önemli olan PWsupply öneri yapabileceğim kasa Aopen, Asus olabilir birde Pegasus tabi.
o kadar sorduk bir pagasus diyen çıktı pegasus diyen arkadaşım bu pegasus kasa nasıl bişi sırf görüntümü yoksa ortalama bir kasamı
özellikler
Karakteristik PEGASUS ATX C9001C4 SİYAH ISI GÖSTER 450W
Renk SİYAH
Fan Sayısı 3
Power 450
Pencere (Kasalar için) VAR
Kasa Tipi ATX
Ek Özellikler Isı Göstergeli
USB Port, Audio/Earphone, IEEE 1994
http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=Bilgisayar%20Kasaları&MARK=PEGASUS
-
Ben codegen kullanıyorum hiç problem yaşamadım
Birisinin bilmem neyi bozulmuşta bende 2 defa asus t230 kasa power supply bozulması gördüm asus kötümü oluyor şimdi. -
quote:
Ben codegen kullanıyorum hiç problem yaşamadım
Birisinin bilmem neyi bozulmuşta bende 2 defa asus t230 kasa power supply bozulması gördüm asus kötümü oluyor şimdi.
acaba kasanın modeli nedir
ne kadar zamandır kullanıorsun -
kasa çok basit bir olay mesele bu değil aslında codagenin güç kaynağı iyimi? hayır kötü o zaman tavsiye edilecek bir ürün değil.bu kadar basit.....
codagenin psuları dandik.... -
Genel olarak kötü bir kasa ama 300w lık dandik psu yla tam 1.5 yıl 2.8ghz nortwood işlemci dvd com+dvd yazıcı +sata hdd fx5200 ekran kartıyla beni idare etti.Kasadan bazen çok sinir sesler gelebiliyor.Ama yinede idare eder. -
Şimdiye kadarki bütün kasa seçiminde codegen tercih ettim hiçte pişman olmadım... fiyatı performansı çok iyi power da saglam üstelik 5 yıl garantili -
codegen alırsın belki 1 günde bozulur belki 1 haftada bozulur belki 1 yılda bozulur ama sağlam sistemde kullanırsan kesin bozulur...40 50 dolar için 1000lerce dolar verdiğin sistemde gider ama psu bozulurken bunu da düşün
quote:
Şimdiye kadarki bütün kasa seçiminde codegen tercih ettim hiçte pişman olmadım... fiyatı performansı çok iyi power da saglam üstelik 5 yıl garantili
bu 5 yıl garanti psu bozulurken yanında götürdüğü parçalar için de geçerliyse ben de alayım o zaman codegen
-
quote:
Orjinalden alıntı: mhmt
codegen alırsın belki 1 günde bozulur belki 1 haftada bozulur belki 1 yılda bozulur ama sağlam sistemde kullanırsan kesin bozulur...40 50 dolar için 1000lerce dolar verdiğin sistemde gider ama psu bozulurken bunu da düşün
bu 5 yıl garanti psu bozulurken yanında götürdüğü parçalar için de geçerliyse ben de alayım o zaman codegen
Hocam Sistem Alırken bende Ucuz Kasa Alfa Taraftatı degilim...ama fiyat ve performans bakımından eniyi kasa dedim....Şahsen benim başıma gelmedi senin dedgin olaylar......
-
-
babana dahi güvenme..
Benzer içerikler
- 14400f vs 7500f
- g sync nasıl açılır
- var olmayan bir aygıt belirtildi
- disk klonlama
- m2 ssd dönüştürücü
- dimensity 9400
- anakart önerisi
- anakartımı nasıl öğrenirim
- apu sistem nedir
- exynos 1380
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X