Şimdi Ara

CODEGEN 160GB TAŞINABİLİR DİSK 119 YTL 12 TAKSİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
6.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd700566

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac_1973 -- 17 Mart 2008; 22:33:35 >

• gerçekten de sıcak fırsatmış bir arkadaşım 140 ytl ye almıştı 1 ay önce

acaba yanın da verilen kamera nasıl bişe ki?
  • hediye görünmüyor
  • ben de göremedim
  • Gümüş renk seçeneğini seçtiğinizde hediye görülüyor yalnız bu renk stokta yok. Ayrıca resimlerde de görünüyor.
    Yani alınamazz.
  • ilan sayfasında hediyeli yazdığına göre hediye vermek zorundalar.ama yinede sormak lazım
  • Valla 20 ytl lik hediye çekinide kullandım bonusa 4 taksit kargo ücretsiz net 91, 78 YTL ye maloldu...
    Güzel alışveriş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

Valla 20 ytl lik hediye çekinide kullandım bonusa 4 taksit kargo ücretsiz net 91, 78 YTL ye maloldu...
    Güzel alışveriş

üstadım hangisini aldın webcam????
  • quote:

Orjinalden alıntı: nirvanaman

quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

Valla 20 ytl lik hediye çekinide kullandım bonusa 4 taksit kargo ücretsiz net 91, 78 YTL ye maloldu...
    Güzel alışveriş

üstadım hangisini aldın webcam????

Mecburen siyahını aldım Webcam yok. hiç belirtmedi, zannersem webcam sadece gümüşlere özel bir kampanyaydı.
  • içindeki hdd ne acaba?
  • toshiba kullanıyor vega--codegen.
    quote:

Orjinalden alıntı: ddejavu

içindeki hdd ne acaba?
  • gri seçeneği seçtiğinizde stok kalmamış gözüküyor.
  • Elinde nokia 2630 olan ve elinden çıkarmak isteyen varsa bu üründen alıp telefonla takaslayabilirim. bana PM ile ulaşabilirsiniz.
  • Hediye olarak belirtilen web cam'i göremedim ben beyler.Bir de alan arkadaş kasa kalitesinden bahsedebilir mi?Gerçi bu fiyat için güzel bir alet diyorlar ama gene de kasa önemli.Ayrıca bu disk SATA mı yoksa PATA mı?
  • Arkadaşlar listelediginizde başlıkta webcam gözüküyor ancak ürün sayfasına girince başlıktaki hediye ibaresi silinmiş, yani muhtemelen webcam hediyeli 160gb tükendi, hediyesiz indrimli fiyat devam ediyor. 120 ve 200gblık modellerin ürün sayfalarındaki başlıklarda webcam duruyor. zaten 120lik 1260lıktan pahalı oldugu için 160lıgın hızlı tükenmesi normal, 160gb ile 200gb arasında da 70ytl fark oldugundan kimse 200gb almaz zaten.

sanırım 160gblıkta hediye yok, bence böyle degerlendirin. ancak belli olmaz eve gelen kutudan webcam cıkabilir. çünkü bazen sayfada hiç belirtilmedigi halde ablamın aldıgı kozemtik urunlerinden hediye falan çıkıyor eve geldiginde, o da seviniyor, gerci muhtemelen bunu hb ile ilgisi yok, o an dagıtıcıda hediyeli kutu oldugundan onu gönderiyorlardır, fakat aynı şey bu üründe de olabilir tabi neden olmasın..
  • bende 135 ytl ye lacie alcaktım şimdi bununla ikisi arasında kaldım
  • 20 ytllik cek kullandım 90 na aldım bence süper oldu cok tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kAr_gA

toshiba kullanıyor vega--codegen.
    quote:

içindeki hdd ne acaba?

hepsiburada ki yorumlarda toshiba garantisi olmasına rağmen içinde samsung disk olduğu söyleniyoo. kullanan arkadaslar baktılarmı acaba içndeki hdd nedir?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kAr_gA

toshiba kullanıyor vega--codegen.
    quote:

içindeki hdd ne acaba?

hepsiburada ki yorumlarda toshiba garantisi olmasına rağmen içinde samsung disk olduğu söyleniyoo. kullanan arkadaslar baktılarmı acaba içndeki hdd nedir?

toshiba disk çıkıyor
  • 25 ytllik çekimle ve %5 lik hsbc indirimi ile 83 ytlye geldi.6 taksitte ballı kaymak oldu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.