Ben bu Codec'ler ile bir türlü anlaşamadım. Hangisini kurarsam kurayım nasıl ayar yaparsam yapayım istediğim gibi kullanamadım.
Şimdi K-Lite Mega Codec Pack 4.1.0 ve oynatıcı olarakta BsPlayer kurulu makinede. Ben bu ikisini kullanarak her video dosyasını oynatamazmıyım?
Mesela uzantısı vob olanları açamıyorum. Öncede oluyordu. Makineye SP3 kurduktan sonra aşağıdaki hatayı verir oldu. Bende bütün codecleri ve oynatıcıları silip, bu ikisini tekrar kurdum. Bütün ayarları düzgün şekilde yaptım. Codec kurulumu sırasında hangi uzantıları oynatması gerektiğini işaretledim. Fakat aşağıdaki hatayı veriyor hala. Şu anda .ts uzantılı dosyalarıda açmıyor. (Örn: Black Eyed Peas - [Pump.It] HDTV 1080i.ts)
Anlıyacağınız iyice çileden çıkardı. Bir yardım ederseniz bu Codec kurulumları hakkında çok makbul geçer.
Artık Bsp kullanan kalmadı. Gom Player var. İçinde tüm codecleri barındrıyor.
k lite mega codec pack kurduğum zamn bütüm filileri oynatabilrsin dosya formatlarında medi player ı seçerek bile açarsın zatenbs player a ve gom plyera gerek kalmadam
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
k lite mega codec pack kurduğum zamn bütüm filileri oynatabilrsin dosya formatlarında medi player ı seçerek bile açarsın zatenbs player a ve gom plyera gerek kalmadam
işte kuruyorum ama yok olmuyor . bu hatayı veriyor
dostum lite ve Bs player yükle birde ek olarak RealPlayer yüklersen her video yu açabilirsin...
yok yine olmadı arkadaş. K-lite ve bsplayer kurulu fakat çalıştırmıyor önceden çalışan dosyaları ya. Gom bile kurdum olmadı olmadı. bu ayarlardan falan bişey yapacaz heralde ama bilmiyorumda
Dosyalar bsplayer dışında her oynatıcıda çalışıyor. Benim merak ettiğim önceden bsplayerda açılan o dosyalar şimdi neden bu hataı veriyor.
klite mega Codeci tekrar kurdum ve bütün uzantılı dosyaları bsplayerda aç dedim. GEnede olmadı.benim vazgeçemediğim bsplayerdı.
Vlc Media Player ı deneyebilirsin. K-Lite Mega Codec Packle açamadığım bi filmi vlc ile açmıştım. Codec desteği daha fazla olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: NefretZm
Dosyalar bsplayer dışında her oynatıcıda çalışıyor. Benim merak ettiğim önceden bsplayerda açılan o dosyalar şimdi neden bu hataı veriyor.
klite mega Codeci tekrar kurdum ve bütün uzantılı dosyaları bsplayerda aç dedim. GEnede olmadı.benim vazgeçemediğim bsplayerdı.
o zaman sorun kodeklerde değilde bsplayerda diye düşünüyorum. bs player ı kaldırıp şuanki en son sürüm olan 2.28.964 sürümünü kurup dene bakalım.
quote:
Sanırsam bs playerı kaldır kur yaparken ayarları ile ilgili bir sıkıntı oldu. Şimdi BS Playerı uninstall ederken karşına bir seçenek çıkarır.Ayarlar saklansın mı yoksa onlarda mı silinsin diye sorar.
Sana tavsiyem bilgisayarına your uninstaller 2008 programını kur.BS playerı bununla kaldır vekarşına ayarlar saklansın mı gibi birşey çıkarsa hayır de ve ayarları da pcden kaldır.Sonra BS Playerı tekrar kur bir de öyle dene. Bunu codec için de yapabilirsin ama codec ve BS player kurulumunda hiçbirşeye elleme.Next next e basarak kurulum yap.İnce ayarlara girme yani
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Sanırsam bs playerı kaldır kur yaparken ayarları ile ilgili bir sıkıntı oldu. Şimdi BS Playerı uninstall ederken karşına bir seçenek çıkarır.Ayarlar saklansın mı yoksa onlarda mı silinsin diye sorar.
Sana tavsiyem bilgisayarına your uninstaller 2008 programını kur.BS playerı bununla kaldır vekarşına ayarlar saklansın mı gibi birşey çıkarsa hayır de ve ayarları da pcden kaldır.Sonra BS Playerı tekrar kur bir de öyle dene. Bunu codec için de yapabilirsin ama codec ve BS player kurulumunda hiçbirşeye elleme.Next next e basarak kurulum yap.İnce ayarlara girme yani
işte budur. sorunuu çözdüm . teşekkürler son iki mesajı yazan iki arkadaşada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme