İyi akşamlar arkadaşlar; Bir kod yazıyorum ama yazdığım değerlerde hatayla karşılaşıyorum(Kod yazmaya çok yeni başladım).Yardımcı olabilecek arkadaş?? #include <stdio.h> #include <stdlib.h> char karakter,kelime[100]; int sayi; double Sayi; double sayi_onaltilik; double sayi_reel; unsigned int isaretsizsayi; int main () { printf("Lütfen bir telefon numarasi giriniz: "); scanf("%d",&sayi); printf("Girmis oldugunuz numara:%d\n\n",sayi); printf("Lütfen bir adres giriniz: "); scanf("%s",&kelime); printf("Girmis oldugunuz adres:%s\n\n",kelime); printf("Lütfen bir harf giriniz:"); scanf("%c",&karakter); printf("Girmis oldugunuz harf:%c\n\n",karakter); printf("Lütfen bir sayi giriniz: "); scanf("%o",&Sayi); printf("Girmis oldugunuz sayinin sekizlik tabandaki karsiligi:%o\n\n",Sayi); printf("Lütfen bir sayi giriniz: "); scanf("%x",&sayi_onaltilik); printf("Girmis oldugunuz sayinin onaltilik tabandaki karsiligi:%x\n\n",sayi_onaltilik); printf("Lütfen bir reel sayi giriniz: "); scanf("%f",&sayi_reel); printf("Girmis oldugunuz reel sayi:%f\n\n",sayi_reel); printf("Lütfen bir tam sayi giriniz: "); scanf("%u",&isaretsizsayi); printf("Girmis oldugunuz tam sayi:%u\n\n",isaretsizsayi); return 0; } Örneğin taban değiştirmede 10luk tabanda girdiğim bi sayıyı sekizliğe çeviriyorum 99 sayısını çevirmeyip 8 lik tabandaki karsıllığına 0 atıyor ve 16 taban blogunda ki cevaba 99 yazıyor.Reel sayıdada deger girmeme ragmen sonucu 0 gösteriyor.Şimdiden teşekkür ederim _____________________________