Şimdi Ara

Code lyoko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • code lyoko oyunu varmı ya acil lazım çok istiyorum

• one yaww hiç duymadım hindistan oyunu fln mı?

• Bu arkadaş BEBEK
    DH'de yaş sınırı 0-6 sürünüyo artık

www.GOOGLE.com bir arama yaptım çıkanları siz tahmin edin artık ve bu şahıs bunu bulmaktan bile aciz

Hatta Google ne derse hiç şaşmam
  • birincisi googledaki game maker yapımı oyunlar gerçekten berbat güzel birkaç screenshot buldum sayfayı incelediğimde onların nintendo ds oyunu olduğunu gördüm bu nedenle yardım bekliyorum, he bu arada googleda çıkan linklere girmeyi denedinizmi?
  • http://www.codelyoko.com/
    bu değil galiba oyunu hiçbilmiyorum ki
  • arkadaslar konu açıldığından beri kafama tkıldı bu ılyokomudur nedir herneyse araştırdım buldum çizgi film miş ve bi site buldum buyrun siteye siteye girdiğiniz andan tam bir bebek ç.izgi film i olduğu belli]
    buyrun sitewww.codelyoko.com

ve kid musce nişck ine dikkat ettim merak edip onu da araştırdım ultimate muscle diye bi çizgi filmin karaktyerinin adıymış

bu arkadas tam bi çizgi film delisi[8D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 19 Kasım 2007; 22:09:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

arkadaslar konu açıldığından beri kafama tkıldı bu ılyokomudur nedir herneyse araştırdım buldum çizgi film miş ve bi site buldum buyrun siteye siteye girdiğiniz andan tam bir bebek ç.izgi film i olduğu belli
    buyrun sitewww.codelyoko.com

ve kid musce nişck ine dikkat ettim merak edip onu da araştırdım ultimate muscle diye bi çizgi filmin karaktyerinin adıymış

bu arkadas tam bi çizgi film delisi

Smileylerini sildim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.