Arkadaşlar ben Cod4'ü multi oynamak için oyuna bağlanıyorum xfire'dan, oyuna girdikten sonra tam takım seçeçeğim zaman otomatik olarak error diye bi yazı çıkıyo ve şunlar yazıyo:
Notice ''baran PunkBaster permanent ban issved on this Game Server for Player ''baran''...GLOBAL PunkBaster GUID BAN 7e9f15a0''
Allah rızası için Yardım edin 2 aydır öldüm resmen yaa
hah işte aynı hata bugün bende de verdi ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok yasak felan diyo ama ne yasak niye yasak
işte türkçe karşılığı bu
Punkbuster parmanent yasağı, oyuncu için bu oyun servisçisinde global punkbuster guid yasağını çıkardı, c60801f0dir bilen biri banada yardım etsin kime sorduysam bilmiyo
kimse mi bilmez bunu ooofff
quote:
Orjinalden alıntı: eda...
Şu ana kadar hangi oyunları bitirdin acaba?Sadece merak.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
quote:
Orjinalden alıntı: eda...
Şu ana kadar hangi oyunları bitirdin acaba?Sadece merak.
gta3- gta vice city - cod2- cod4 de burda bi soruna çare arıyoruz ne alaka kardeşim yaa mutlu musun? bu sorunun ne olduğunu bilsen de keşke ona cevap atsan
Aynı sorun bende de war yardım pls ???
Ufak bir ihtimalde olsa punkbuster ı update yapmadan girmeyi deniyor olabilirmisiniz? Eğer öyleyse;
Öncelikle Punkbuster ı çalıştırarak açılan menuden Cod 4 ü seçip update e basın.. Daha sonra xfire ı açıp giriş yapın..
sanırım bizm olayın updateyle pek bi alakası yok ama denemktn zarar çıkmaz
punkbuster ın downloadı nı werirmisiniz peki ?
tıkladımız anda indirme prog. gelcek şekilde
quote:
Orjinalden alıntı: boss__sro
punkbuster ın downloadı nı werirmisiniz peki ?
tıkladımız anda indirme prog. gelcek şekilde
onu cod4 yklediin dosyaların içinde bulucaksın pb.exe
Yeni bir cd-key bulacaksınız.oncelikle lvlinizin gitmesini istemiyosanız profile dosyanızı yedekliyosunuz.sonra yeni bi cd key buluyorsunuz.bu cd-keyi başlat/calıstır/regedit/hkey_local_machines/Software/activision/CoD 4/codkey kısmına cıft tıklıyosunuz.cıkan pencereye arada hicbisi olmadan yazıyorsunuz.tamam diyip kapatıyorsunuz.Sanırım bisi kalmaz.