arkadaslar bir arkadas cg_laserforceon 1 komutunu girince lazer ciktigini söylemisti.... ben yaptim ama olmamisti... sonra bana gösterdi lazer oldugunu ss alarak... fakat neden cıkmadı bende lazer onu merak ettim.... birde siz deneyin bakalım lazer cıkacak mı
quote:Orjinalden alıntı: firstarmy Benim bildğim hackle oluyordu o senin bildiğin hackle oluyodu he? çakal senii demek hackcilerden biride sensin
quote:Orjinalden alıntı: :Fatih: quote:Orjinalden alıntı: firstarmy Benim bildğim hackle oluyordu o senin bildiğin hackle oluyodu he? çakal senii demek hackcilerden biride sensin Hackim ben Hatta ve hatta sırf küfür yemek için para veripte aldım Cod5 cıksada rahatlasa biraz 4 serverları Lazer isteyen arkadas singleplayerda aynı komutu yazmayı denedinmi ? Denemediysen dene bak cıkıcak lazer
beyler bu bir konsol komutu dur bende biliyorum oyüzden hile deildir başta söylüyüm ancak bu komutlar her serverda işlmez o yüzden ilk başta /stat_gteindvar 1 sv_cheats /g_laserforceon 1 lazer görebilirsiniz ben hiç denemedim o yüzden rakip görüyormu bilmiyorum birde /g_compassshowenemies 1 mapde düşmanların her yaptığını lazer olmasada görürsünüz bunu denedim türkgücünde oluyor xD xD yanlız bunlar hile deil ztn pb de banlamaz çünkü CONSOL KOMUTU xD xD bunu nie yapmışlar anlamıyom saçmalık ya
quote:Orjinalden alıntı: TuNaHaNGs beyler bu bir konsol komutu dur bende biliyorum oyüzden hile deildir başta söylüyüm ancak bu komutlar her serverda işlmez o yüzden ilk başta /stat_gteindvar 1 sv_cheats /g_laserforceon 1 lazer görebilirsiniz ben hiç denemedim o yüzden rakip görüyormu bilmiyorum birde /g_compassshowenemies 1 mapde düşmanların her yaptığını lazer olmasada görürsünüz bunu denedim türkgücünde oluyor xD xD yanlız bunlar hile deil ztn pb de banlamaz çünkü CONSOL KOMUTU xD xD bunu nie yapmışlar anlamıyom saçmalık ya ben yapamadim 1 yaziyorum kabul etmiyo yine o gözüküyo