Şimdi Ara

CoD2 Türk + Düşük Pingli Yabancı Serverlar(16 Ocak Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya aga turk serverlere gırmeyee calısıyom bağlanıyo con 12345 sayıyoo sonra actibili felan yazıyoo sonra bu cıkıyoo yardım eden olursa sewinirim yaa
    su istediği proyu bi zahmet bana atacak olan varsa cok iyi olur yaa ben siteyee giremedim..............
     CoD2 Türk + Düşük Pingli Yabancı Serverlar(16 Ocak Güncellendi)

CoD2 Türk + Düşük Pingli Yabancı Serverlar(16 Ocak Güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 24 Ekim 2006; 11:55:45 >

• multiplayer optionsda punkbasterı yes(enable) yap
  • yapıyorum aga da yes dediğimde oyundan atıyoo bıdaha servere giriyom yinee aynı uyarıyı verıyoo yes olmuyo yani visitt nedense nedendir acaba
  • aga kımse cvp vermıcek mıı yaa
  • Bu rarın içindeki pb klassörünü Callofduty klasörünün içine at ,değişikliğe evet de

http://rapid-share.com/files/10760/pb.rar.html (arada tire yok)
  • beyler bı ara toplanalım oynayalım forum olarak ne dersınız ???
  • @armagedon@ hata ekranında verilen siteye bir gözat, CoD2 alanının >linki<
  • 87.106.27.30:28962 serveri yabancı only rifle toujane serveri. Takım, harita değişimi yok, g43sniper hariç her rifle var. 11-0 yaptıktan sonra hakkımda kötü şeyler düşünmeye başladılar 230 pingle hiç ölmeden oynadım Bu arada oyun modu SD.
  • mersiless mod hakkında bilgisi olan varmıdır...
  • 01.Kasım.2006 itibariyle serverlar güncellenmiştir
  • eyvallah hacı iyi olmuş serverlar alıyorum hemen evet bı ara toplanalım şöle güzel bi maç yapalım
  • @armagedon@ oyunun kurulu olduğu olduğu yerdeki pb klasöürnü sil sonra pb ye optionsdan yes yap tekrar pb yi kur.
  • Gamas'ın ip'ler gene değişti... Ay başı geldi ya Neyse sağol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

eyvallah hacı iyi olmuş serverlar alıyorum hemen evet bı ara toplanalım şöle güzel bi maç yapalım

hacı bunlarda ruh dh ruhu yoq
  • arklar bende cracklenmis cod war..onun üzerine 1.3 patchi direk mi yüklicem?
  • cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

eyvallah hacı iyi olmuş serverlar alıyorum hemen evet bı ara toplanalım şöle güzel bi maç yapalım

hakkat ha ruh kalmamış hey gidi günler hey cod1 in daha ilk onlıne zamanlarında neydi 6-7 kişi toplanıp gevur serverlerını basıyoduk her akşam turnuva yapardık süperdi

• Bütün serverları birden tek bir hamleyle nasıl yükleyebiliriz all seeing eye'a?
  • Tüm serverları bir not defterine kaydet ,sonra Ase'den-file-import server list-game bölümüne Cod2,file bölümüne kaydettiğin not defterini,addto favorites seçip ok tıkla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

hakkat ha ruh kalmamış hey gidi günler hey cod1 in daha ilk onlıne zamanlarında neydi 6-7 kişi toplanıp gevur serverlerını basıyoduk her akşam turnuva yapardık süperdi

walla kuzen dogru dıooosun yürüüüüüüü beeeeee

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.