xfireda toptan nasil göstericez bu serverleri yav sinirim bozuldu tek tek eklemem ben bunlari
cod2 ıcon u war orada ona tıkla sonra bekle bıraz otomatık arıoo zaten
Biliyorum onu canım ama bi cok serveri göstermiyor maselef
Sağol ugrarız
bak gene unuttum all eye ye nasıl ekliyordu hepsini birden bu serverları?
Serverları bir notdefterine kopyalayıp kaydet, allseeingeye programında file-import server list,gelen pencerede game bölümüne call of duty,file bölümüne de bu serverları kopyaladığın txt dosyasını göster add kısmınada favori1 göster ve ok de,ayrıca serverlar güncellendi
teşekkür ettim...
Güzel bir liste teşekkürler.Bizim serverda dahil olmak üzere bütün serverlar var.İsteyenler serverımıza girip dilediğince saygı çercevesinde oynayabilir ve şikayetlerini bana iletebilirler.İyi oyunlar
Cod 2 ye ait başka bi sayfayada yazdım burayada yazayımdedim
ben dvdsini indirdim kurdum ,1.3 patch de kurdum oyun italyanca tr yada ing yama gibi çevire bileceğim bişiler varmı
oyunun multisine girdim problem çıkmadı ama key orjinal değil ve tek key var herseferinde başka key istermi
buişten anlamıyorum birde bu serverlerı oyuna nasıl dahil ederim
liste için teşekkürler. toplanım girme olayı da iyi olur katılmaya çalışırım müsait oldukça..
paylaşım için teşekkürler, iyi oldu yeni serverlar
xfire toptan nasıl atabiliriz peki bunları
harbii iyi olmuş bu. eline sağlık biladerim.türk server da sıkıcı oldu temiz oyun zor oluyo. temiz oynayanlar alınmasın sakın, eziklere lafım
Orj cd key sahibiyim, yok mu orj ingiliz sunucu adresleri?
ase,xfiredan her türlü servera girebileceğin gibi oyunun mp modunda join a game seçeneğindende rahatlıkla istediğin sunucuyu arattırabilir ve bulabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: Weekender
Orj cd key sahibiyim, yok mu orj ingiliz sunucu adresleri?
cod 2 1.3 patch elimde fakat kuramiyorum ne yapmam gerekir cod 1.0 i silmem mi gerekio acaba
cod2 icin ilk once 1.2 patchi kurucaksın ondan sonra 1.3 kurulacak