Şimdi Ara

CoD2 Fake nickler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedenini bilmiyorum ama genelde iyi oyuncular fake nick sık kullanıyorlar,neden kullanırlar,iyi skor yaptıkları zaman bazen gerçek nicklerini yazıyorlar,yapamadıkları zaman fake olarak kalıyorlar,farklı clanlarda fake olarak oynayan oyuncular bile duydum ,fake olmak sahtekar olmakmıdır,niye fake nicke ihtiyac duyuluyor,sizlerin yorumu nedir

• fake nick nasıl oluyor
  • İyi oynamadıkları zaman veya skorları kötü olduğu zaman rezil olmamak için nicklerini değiştiriyolar...
  • iyi bir oyuncu gününde olmadıgı zaman fake nick kullanabilir doğal bişey
  • Bncede özellikle iyi oyuncular için çok komik bir olay, ama gerçek nick'iyle oyuna başlayıpta kötü bir skor yapınca consol komutuyla yeniden başlayanlar da var
    Bende bağlantıda sorun olduğu zaman yapıyorum ama bununla alakası yok tabi...
  • Bana da çok komik geliyor. Kimi zaman oldukça kötü skorlar alabiliyorum ama bunlar benim skorum ve kabul ediyorum. "En iyi ben olmalıyım" gibi bir düşüncem yok, bu yüzden de nick değişimi gibi şeylerle uğraşmam.
  • Rahat oynayabilmek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    AcunMedya Forumda Fake Bi Edwird
    15 yıl önce açıldı
    Yaratıcı Dh Nickleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu aralar Ottoman tamamen fake olarak dolanıyoruz pub serverlarda... Hamza diye bi eleman çok fazla bulaştı bize... Hemen hemen bütün oyuncuların nickleriyle girip isimlerini kötüye çıkrtmaya çalışıyo tabi bazıları da yutuyo ^^ Sırf bizim için değil... Bir çok nickle gördüm o pisliği...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Şu aralar Ottoman tamamen fake olarak dolanıyoruz pub serverlarda... Hamza diye bi eleman çok fazla bulaştı bize... Hemen hemen bütün oyuncuların nickleriyle girip isimlerini kötüye çıkrtmaya çalışıyo tabi bazıları da yutuyo ^^ Sırf bizim için değil... Bir çok nickle gördüm o pisliği...

Evet o hamza denen elemanı bütün COD aleminden banlamak gerekir. Dengesiz herifin teki
  • tdm serverlarında kimi zaman fake nickle giriorum veya ilk kez girdiim sd serverlarına... velhasıl bunun sebepleri farklıdır günümde olmamakla ilgili bi sorun deil.... tdm serverlarında klonlarıma raslıyorum bazen kendimle muabbet etmek deişik bi durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N/A - NeXuS -- 27 Ekim 2006; 21:52:05 >
  • çünkü fake nick kullanınca

siz yapmadıgınız halde "bu dangalak hack yapıyo" diyen tiplere rahatca sataşabilirsiniz...
    gerçek nickinizle olmaz : ayıp olur =)
  • Bence normal benimde bazen böyle yaptıgım oluyor ama kimsenin nickiyle girmedim sırf kendi uydurdugum nickler.
    Böyle nick calanlara bende sinir oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: N/A - NeXuS

tdm serverlarında kimi zaman fake nickle giriorum veya ilk kez girdiim sd serverlarına... velhasıl bunun sebepleri farklıdır günümde olmamakla ilgili bi sorun deil.... tdm serverlarında klonlarıma raslıyorum bazen kendimle muabbet etmek deişik bi durum...

• Bence oyuncu rahat olmalı... Eğer fake nick kullanıyorsa bu normal oyunda kendini çok kastığı anlamına gelir bence... Bu arada smile lerle bi sinerji yaratmışsınız yani çok mutlu bir şekilde...
  • Hayatta nick değişmedim amaç nedir anlamıyorum zaten kötü oynadığıum zaman muhakkak bi sebebim oluyo zaten ne bilim sol kolum bi acayip oluyo fareyi çekiyom gelmiyo gitmiyo kolum arıza yapıyo oynayamyorum. sinirim bozuluyo bazen sabırsızlığımın kurbanı oluyorum ama nick değişmedim hiç. sadece ilk girdiğimde ***Anti*Sinir*Team***Guvenkab yazıyodu şimdi [AST]Guvenkab yazıyo hepsi bu
  • kafama göre 5 taneden fazla değişik nick kullanıyordum artık cod2 oynamayı bıraktım

bi keresinde serverın birinde elemanlar benim kullandığım nicklerden biri hakkında konuşuyolardı eğlenmiştim bayağa o gün

etez
    alkolluyum ulennnn
    *ik kafalı japon askeri
    keyfim yerinde alaturka oldum

kullandığım nicklerdi
  • Çok anlamsız buluyorum fake nickleri...En son 1 mouse aldım onu denemek için 'mouse deneme' yazdım wall muhabbeti açılınca dedim ben SaMoVe : ) Daha da başka 1 fake nicke gerek duymadım.Moralim bozuk olursada Moralim Bozuk G.A.SaMoVe yazarım.herkez benim olduğumu bilir.
    Bazıları kötü oynadığı zaman başka 1i benim nicki kullanmış ben değildim diyor.Çok komik tabi bunlar.
    Nasıl hayatda isimlerimizi zırt bırt değiştiremiyorsak ve değiştirmek istemiyorsak...Oyundada böyle olmalı yok o yüzden yok bu yüzden değiştim leri bırakmalıyız.

Herkers Kendi Nickini Kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 29 Ekim 2006; 13:32:04 >
  • Nick değiştirmem cod2 oyuncuları beni tanıması ve arkadaşlık kurmak için her zaman için kendi nick kullanırım nick değiştirip oynuyan arkadaşlar ancak kendilerini kandırırlar
  • ya bende nick imi deiştirmem kötü scor yapsamda yapmasamda aynıdır DEİŞMEZ
  • Eskiden Fake make oynardık artık hiç oynuyamıoz ..

ÖSS bunalıma sokar ..Dikkat!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.