Şimdi Ara

Cod2 arkadaş aranıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cod2 oynayan arkadaşlar arıyoruz. ortalama 5-6 kişiyiz. dm - tdm - ctf oynuyoruz eğer 10a tamamlarsa sd ye geçmeyi planlıyoruz.. cod2 oynamak isteyen eski toprak arkadaşlarım. yiğitler.. gelin beraber oynayalım sohbet edelim.. ulaşım öm.

• eski nickim JubA bilen vardır mutlaka ancak 1 seneyi geçti bıraktığım acaba ne durumda şu an COD2 piyasası.
  • Nickim BlackPro. Gelebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

eski nickim JubA bilen vardır mutlaka ancak 1 seneyi geçti bıraktığım acaba ne durumda şu an COD2 piyasası.

OO juba naber ya LeGoLaS desem tanır mısın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -LoRéN-

quote:

eski nickim JubA bilen vardır mutlaka ancak 1 seneyi geçti bıraktığım acaba ne durumda şu an COD2 piyasası.

Tanırım tanırım az maç atmadık Xfire olsa eski ss'lerimde attığımız eski maçların screen shootları duruyor ama gitmiş maalesef :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -LoRéN-

quote:

Tanırım tanırım az maç atmadık Xfire olsa eski ss'lerimde attığımız eski maçların screen shootları duruyor ama gitmiş maalesef :(

Valla ya hiç sorma xfire olsa keşke cidden giremiyorum ben ne sitesine ne kendisine güzelim oyunu yok ettiler be ss lerin hepsi zaten dün gibi aklımda tüm oyunlar da öyle güzel günlerdi be

• Xfire kapandimi la ne gunlerimizngecmisti cod2 ve cod4 te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wh çıktıktan sonra oyundan soğumuştum.
  • Cok yogun olmasam gelirdim
    Şöyle 10 kişilik bir sv alıp 5v5 plugini yüklemek lazım
    drawings.cz yazın internete. Bu klanın svsinde 5v5 plugini var. Zevkli oluyor ancak az kisi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.