bilen var mı ya sürekli bunlar cıkıo call of duty i acmaya calışınca. girmeye calışınca genelde set optimal secenegi cıkıo ondan sonrada bu hataları alıyorum. bazen nadir de olsa cıkmıo giriyo. yardım edin lütfen...
Sanırım sistemin yeterli değil.
Sistemini yazarsan iyi olur.
Arkadaşım başka bir yerde yazıyordu aynen kopyalıyorum: "Call Of Duty anadizininde bulunan "pak0.pk3" dosyasının bozuk olmasından kaynaklanan bir sorun. Genel olarak orjinal Call Of Duty cdsi olmayan kullanıcıların karşı karşıya kaldığı bir sorun. "pak0.pk3" dosyasını zwinzip kullanarak unzip ediyoruz. Unzip ettikten sonra winzip aracılığıyla yeniden "pak0.pk3" dosyası yapıyoruz(create). Yeni "pak0.pk3" dosyamızı eskinin yerine ekliyoruz(overwrite). Diğer çözüm yolu ise oyunun orjinal cdsini kullanmak. Kolay gelsin."
quote:
Orjinalden alıntı: murat aksu
Arkadaşım başka bir yerde yazıyordu aynen kopyalıyorum: "Call Of Duty anadizininde bulunan "pak0.pk3" dosyasının bozuk olmasından kaynaklanan bir sorun. Genel olarak orjinal Call Of Duty cdsi olmayan kullanıcıların karşı karşıya kaldığı bir sorun. "pak0.pk3" dosyasını zwinzip kullanarak unzip ediyoruz. Unzip ettikten sonra winzip aracılığıyla yeniden "pak0.pk3" dosyası yapıyoruz(create). Yeni "pak0.pk3" dosyamızı eskinin yerine ekliyoruz(overwrite). Diğer çözüm yolu ise oyunun orjinal cdsini kullanmak. Kolay gelsin."
yok kardeş olmadı. sistemim imzada yazıo ama bi daha yaziim: e4300, ds3, 1gb ram, x1650pro
bi de her 3 acılıştan 2 sinde falan bu cıkıyor.
bu bi de bende sadece cod da olan bi sorun deil cod2 de de oluyor malesef. onda da sürekli set optimal cıkıyor ve hata veriyor. bazende acılıyor. nası oluyo anlamış degilim. lütfen yardım... (bilgisayarda diger oyunlarda herhangi bi sorun yaşamıyorum, herhangi bi stabilite sorunuda yok)