Şimdi Ara

COD world of war oynuyorum fakat bir süre sonra ekranda hareketler yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FSB1066 Dual core cpu AGP 8X DDR 667 anakartım ve üzerinde nvidia 7200 512 mb ekran kartım var. Bu ekran kartı ile yeni çıkan COD world of war oyununu oynuyorum fakat bir süre sonra ekranda hareketler yavaşlıyor ve ekran siyah olup takılıyor. Bunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum. Sizden isteğim bu anakarta 1Gb ekran kartı takabilirmiyim, Takılabilirse hangi kartı almalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Murat MERAY
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam kartınızın grafik belleğinin o kadar yüksek olması bu sorunu ortadan kaldıracak diye bir ihtimal düşünülemez. Fakat 512 mb. Bellek ve gpu hızı yüksek olan ekran kartı alırsanız daha rahat edersiniz

Şuan 8X agp slotuna alınabilecek en iyi kart

SAPPHIRE ATI HD 3850 512MB GDDR3 (DirectX 10.1) AGP 8X EKRAN KARTI 11124-00-20R

http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-hd-3850-512mb-gddr3-directx-10.1-agp-8x-ekran-karti-11124-00-20r/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50488

fakat şunuda belirtiyimki 500 watt gerçek bir güçkaynağına ihtiyacınız var

• İlgin için teşekkür ederim.

Bir de şöyle bir sorunum var oyunu oynarken de bazen DirectX hatası diyor ve oyun kapanıyor. Güncel son halini de yükledim aynı hatayı veriyor. Bununla ilgili söyleyebileceğin bir şey varmıdır?

Tekrar teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

hocam kartınızın grafik belleğinin o kadar yüksek olması bu sorunu ortadan kaldıracak diye bir ihtimal düşünülemez. Fakat 512 mb. Bellek ve gpu hızı yüksek olan ekran kartı alırsanız daha rahat edersiniz

Şuan 8X agp slotuna alınabilecek en iyi kart

SAPPHIRE ATI HD 3850 512MB GDDR3 (DirectX 10.1) AGP 8X EKRAN KARTI 11124-00-20R

http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-hd-3850-512mb-gddr3-directx-10.1-agp-8x-ekran-karti-11124-00-20r/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50488

fakat şunuda belirtiyimki 500 watt gerçek bir güçkaynağına ihtiyacınız var

500 Watt çok gerekli değil o kart için. yeni nesil kartlar eskileri kadar güç çekmiyor. Muhtemelen 7200 yeten PSU 3850'ye de yetecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.