Şimdi Ara

COD Warzone FPS problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COD warzone indirdim. Oyun inanılmaz kötü çalışıyor PC'imde. 25-30 fps alıyorum. Afterburner'den baktığımda ise ekran kartım 80W kullanıyor. Fakat PUBG'de falan 130 135W çeken kart bu oyunda nazlanıyor.

Oyuna ilk tıkladığımda yükleme ekranında da activision yazısı 1 fps ile takıla takıla geçiyor. Neyden kaynaklandığını bulamadım bunun. Ekran kartı sürümünü WHQL olan adrenaline getirdim oyunu silip yükledim hala sıkıntılı.

Neyden olabilir, destek olur musunuz?

İşlemci i7 2600k
    Ekran kartı rx 570
    16 GB ram

• O işlemciyle normal. 4.5 Ghz'a falan çekip deneyin default halde o işlemciden performans beklemeyin.
  • işlemci 4.5 ghz'de zaten de sorun başka gibi. gpu %100 olmasına rağmen Watt çok düşük kalıyor. Aynısını BF1'de de yaşıyordum. SSD'de mi sorun var diye şüphelendim. fakat değerleri iyi 485 okuma yazma veriyor.

COD Warzone FPS problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

O işlemciyle normal. 4.5 Ghz'a falan çekip deneyin default halde o işlemciden performans beklemeyin.
    millet daha düşük işlemciyle 60 70 fps oynuyor rx570 ile. sorun başka sanırım. driverden şüphelendim fakat güncellememe rağmen değişim yok.
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Daha düşük işlemciden kasıt ne? 2600 ve 1060 80-100 fps veriyor. 4790k ve 960 70-80 veriyor.
  • Birkaç video İzledim. Adam ksız 2600 ile Ocsiz rx570 ile ortalama 60 65 fps alıyor ben 30 u geçemiyorum.
    Ekran kartım da işlemcim de stabil ocli. Çok daha fazla almam laızm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir şey gibi de çözemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Warzone 2 Fps Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i5 4690k 4ghz msi gtx 970 8gb ddr3 1600mhz ram var bende de multiplayerda 100fps alıyorum, warzone da bazen 15in altına düşüyor ama 50lerde genelde. fps sıkıntısı var bence de.
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına yük binmiyor gibi. Hem sıcaklık hem de voltaj değerleri düşük kalıyor. Dx sürümü ile ilgili olabilir mi acaba?

• Fikriniz var mı? Bf1de de benzer sorun vardı. Ama fps bu kadar düşük değildi.

• vram ile alakalı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 cigolayt 128 bitse o 570

üzgünüz
  • Warzone zaten problemli

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Ben oynuyorum bir problem yok.
  • hocam bende bi ara fps düşmüştü 30 kkadar. gittim Windows 10 güvenlik güncellemesini kaldırmıştım. tabi bu haftalar önceydi :) geri alın güncellemeleri w10un güvenlik olanları

• melek12345 kullanıcısına yanıt
    Evet belki bu olabilr. Fakat herkese olması lazımdı sadece bana değil

• ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    1.5 kullanıyor mevcut grafik ayarları hocamhocam.

• artık sisteminizde farkli bir sorun olduguna ikna oldum. siz inanmak ve kabullenmek istemiyordunuz ama şu aldıgınız fpslar artik hic normal degil

ne yazık ki elimde bir cozum ya da sebep de yok... ne düşünsem ne desem bilemedim
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    denemekten zarar gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

artık sisteminizde farkli bir sorun olduguna ikna oldum. siz inanmak ve kabullenmek istemiyordunuz ama şu aldıgınız fpslar artik hic normal degil

ne yazık ki elimde bir cozum ya da sebep de yok... ne düşünsem ne desem bilemedim
    BF1'de benzer sorunu yaşayanları görmüştüm, bu da fikir veriyordu.

fakat warzone'da aynı sorunu yaşayan yok.

Sence SSD'de bir problem olabilir mi? testini yaptım 490 okuma yazma hızı veriyor fakat diğer ssdye taşımak istediğimde çok yavaş hareket ediyor. Tek ortak noktaları aynı ssd'de kurulu olmaları bunların.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.