Şimdi Ara

COD United Offensive-expansion pack

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki oyunu bir türlü kuramadım.Acaba yanlışlıkla ek paketimi indirdim.

• yukarı
  • Dediğin oyun zaten Cod'un ek paketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Dediğin oyun zaten Cod'un ek paketi.

Kardeş hangi sürümün ek paketi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaZPaRaToR

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Dediğin oyun zaten Cod'un ek paketi.

Kardeş hangi sürümün ek paketi?

cod 1in ek paketi...

kim ne derse desin bence serinin en iyi oyunu coduo dir kesinlikle...
  • Arkadaşlar call of duty 1 i kurdum ama united offensive yi bir türlü kuramadım.Daha kurulum açılmadan hata veriyor.Sanırsam call of duty kurulu değil diyor bir yardımcı olurmusunuz??
  • Ek paket cod1 in en son sürümünü istiyor senden patch atman alzım cod1 e önce sonra oynıcaksın ya da şöyle bi yazıysa şu patch yok cod1 de yükleyim mi diyodurki bendeki öyleydi yükle de o yüklmeye başlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty: United Offensive
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcan

Ek paket cod1 in en son sürümünü istiyor senden patch atman alzım cod1 e önce sonra oynıcaksın ya da şöyle bi yazıysa şu patch yok cod1 de yükleyim mi diyodurki bendeki öyleydi yükle de o yüklmeye başlar

Kardeş son sürüm patchinin adı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missioncomplete -- 12 Eylül 2009; 22:23:28 >
  • yukarı
  • yukarı cvp vercek yokmu arkadaşlar?
  • call of duty 1 in son yaması 1.5 ti.

hxxp://www.gamershell.com/download_7849.shtml ( xx=tt)

birde piyasadaki bazı cod1 ler kurulum yapılmadan çalışan şekilde yapılmış. En azından
    bendeki öyleydi. Bende patch yapmaya kalktığımda bilgisayarınızda cod yok diyordu.

sanırım universal extractor ile patch dosyasının içerigini açıp call of duty üzerine
    update ettim versiyon 1.5 olmuştu.

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next2012 -- 13 Eylül 2009; 11:54:33 >
  • Kurduğun CoD1 eğer "rip" ise genişleme paketi olan united offensive'i kurmanız mümkün olmaz zaten aldığınız o yönde gibi duruyor tahminime göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

Kurduğun CoD1 eğer "rip" ise genişleme paketi olan united offensive'i kurmanız mümkün olmaz zaten aldığınız o yönde gibi duruyor tahminime göre.

cd1 ve cd2 dosyaları iki rar dosyası halinde idi.Onları bir klasöre çıkartıp setuptan kurdum.Rip değildi.
  • Aynı sorun bende de var. Cod1 install dosyasından yüklenmediği için kayıt girdileri yok ve bilgisayar oyunu yüklü olarak görmüyor. Doğal olarak uo'yu da yükleyemiyorsunuz tabi. Ben şöyle bir çözüm geliştirdim. Cod1'in yüklü olduğu yerin içine uo diye klasör açıp oyunun dosyalarını içine kopyalayın. sp ve mp exe'lerini de klasörün yanına (içine değil) kopyalayın ve oyunu ordan başlatın. Ancak bu şekilde yapınca da bolca texture ve ışıklandırma hatalarıyla karşılaştım. Buyrun, denemesi bedava
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.