Şimdi Ara

Call of Duty: United Offensive

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ne zaman çıktı bu oyun? oynayan var mı aranızda? kaç cd dir neyin nesidir?

• 2 cd oyun daha yeni çıktı bugun yarın almayı düşünüyorum...
    oyun çok guzelmiş..
  • bakalim ilk oyun kadar guzelmi bende bu hafta alırım
  • Bu bir Ad-On yani ilk çıkan versionu'da lazım olacak.
  • beyler daha bugün mü çıktı bende gidip alırım bi ara bursaya ne zaman gelir bilen varmı
  • iyi olmuşilkini hala oynuyorum güzel oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty WWII Gold Edition
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilkini 2 kez bitirdim z<ten oyunu veteran oynayınca ayrı bşi tat veriyo
  • Bu oyunu multiplayer oynamanızı tavsiye ederim...dehşet süper oluyor..
  • cod u nette oynarken hangi sunucu olursa olsun mesela istanbul sunucusunda veya diğerlerinde adam bir geri bir ileri gidiyor istemediğim halde başka yönlere gidiyor ve ateş açıyor bunu nasıl engellerim?veyabu neden olur

birde bu yeni çıkan oyun tek başınamı kuruluyor yoksa codun üstünemi kuruluyor pack gibi bir şeymi bu yazarmısnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 20 Eylül 2004, 0:58:43 >
  • expension pack
  • peki nasıl üstüne kurarız
  • Normalde Cod kurulu sende şimdi,onu boşver yeni aldığın cdleri tak sanki yeni oyun kurarmış gibi kur,,
  • şukadarını söyleyeyim uçakta makinalının başını geçip döktürüyorsunuz
  • beyler bu oyunu bana kargo ile yollayabilecek insaflı bir insan varmı acaba çok önemli lütfen yollayın bende size 2 cd yollarım ödeşmiş oluruz..hatta 3 cdlık oyun bile yollarım...bugun cdciye gittim ay sonuna kadar yokmuş..napıcam ben...lütfen
  • nerede oturuyorsun ayrıca orada başka cd ci yok mu?
  • Bandırmada oturuyorum ve burda başka cd ci yok....
  • acele etmiyeyim hele şu demosunu bi oyniyim ona göre hareket ederiz. 2 saat sonra oynamaya başlarım heralde
  • Bende bugün aldım, ama benim sisteme biraz ağır geldi heralde en düşük ayarlarda bile kasarak oynuyor, ilk oyunda medium'da çok çok rahat oynuyordum, makina aynı ama oyuna yeni bi şeyler eklemişler heralde...Ama şunu söyliyeyim atmosfer harika...
  • call of duty... ahhhh ahhh cok baba oyundu ınsallah buda ole olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.