Şimdi Ara

COD MW3 mü Yoksa BF3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
5.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki oyundan birini alıcam. Karar veremedim hangisini alayım. Cod' un çıkmasına daha 2 gün var bf3 alırsam diğerini alamıcam. Onun için iyi bir seçim yapmam gerek. Bana yardım ederseniz sevinirim.. Herkeze Teşekkürler...

AMD Phenom x6 1055t 2,80 ghz (@3,80ghz) --Xigmatek Balder soğutucu--High Power absolute 650watt power supply-- Gigabyte 880GM-UD2H--- Gskill 2*2 Gb ddr3 1600 mhz-- Sapphire Amd Radeon HD6950 1gb 256bit--Packard Bell maestro 22''-- Logitech X230 2+1 ses sistemi--Collermaster haf x 942 kasa...
  • COD 3 al.bak yorum yapmıyorum.şimdi yorum yapıcam konu büyücek? ps, xbox gibi cod ile Bf fanboylar türedi etrafda.

Orijinalden alıntı: atsuma

COD 3 al.bak yorum yapmıyorum.şimdi yorum yapıcam konu büyücek? ps, xbox gibi cod ile Bf fanboylar türedi etrafda.
    Eğer ben sürekli MP oynayacam diyorsan kesinlikle BF3 yok ben mp olamsada olur dersen COD.

Not:MW3 daha çıkmadı ama MW2 den pek farklı olmayacağı kesin sadece senaryo farklı. O yüzden MP den fazla bişey beklememek lazım.

Xiaomi Mi5 Prime Black

İntel Core i7 2600K / Akasa Venom / ASUS Maximus IV GENE-Z-GENE3 / GSKILL RipjawsX 8 gb 1600 Mhz / ASUS 4gb GTX670 DirectCU II / Samsung Spinpoint F3 1TB SATA2 / Corsair Force 3 120 gb Sata3 / Cooler Master Haf 912 Advanced / Corsair HX750 80+ Gold/ 23" Samsung S23A700D 3D 120HZ LED / Razer DeathAdder V2 / Logitech G-105 / Windows 10 Pro
  • Bf3 al mp oynarsin digerinede indiregandi yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: digichaos

Bf3 al mp oynarsin digerinede indiregandi yaparsin

Anam indiragandi sp icin mp icin orjinal lazim :P bence MW3 daha iyi MP sunuyor infanty war olaraktan, vehicle combat dersen BF3 ( BF BC2 ^^ ).

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Bf3 al mp oynarsin digerinede indiregandi yaparsin

Anam indiragandi sp icin mp icin orjinal lazim :P bence MW3 daha iyi MP sunuyor infanty war olaraktan, vehicle combat dersen BF3 ( BF BC2 ^^ ).

Alıntıları Göster
    BF3 bence

• quote:

Orijinalden alıntı: BUCALI

Arkadaşlar bu iki oyundan birini alıcam. Karar veremedim hangisini alayım. Cod' un çıkmasına daha 2 gün var bf3 alırsam diğerini alamıcam. Onun için iyi bir seçim yapmam gerek. Bana yardım ederseniz sevinirim.. Herkeze Teşekkürler...

İkisinide al :) birini bitir ötekini oyna bf3ü bilmem ama cod hastasıyımdır ve cod film gibi yapılıyor sanki film izler gibi :)
    11 yıl önce açıldı
    COD 3
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvztdmr

quote:

Orijinalden alıntı: BUCALI

Arkadaşlar bu iki oyundan birini alıcam. Karar veremedim hangisini alayım. Cod' un çıkmasına daha 2 gün var bf3 alırsam diğerini alamıcam. Onun için iyi bir seçim yapmam gerek. Bana yardım ederseniz sevinirim.. Herkeze Teşekkürler...

İkisinide al :) birini bitir ötekini oyna bf3ü bilmem ama cod hastasıyımdır ve cod film gibi yapılıyor sanki film izler gibi :)
    BF3 almalısın. CoD un multileri elinde sonunda kırılıyor zaten
    Battletag: Dovahkiin#2514 // Battlelog: Xyl1t // Xfire: Beyaban

Blade & Soul Türkiye Fan Sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

BF3 almalısın. CoD un multileri elinde sonunda kırılıyor zaten

Alıntıları Göster
    ikisinide al bence ikisinde yeri ve zevki ayrı şimdi şunu al dersem diğerine haksızlık etmiş olurum
    Intel i9 12900F 2.40Ghz 30Mb 16 Çekirdek 1700P/MSI Pro Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart/Revenge Nitro Cold 300 Intel / Amd Destekli Argb Fanlı Infinite Panel Cpu Işlemci 360mm Sıvı Soğutma Sistemi/Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz/ Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC /SAMSUNG 860 EVO 500 GB 2.5" SATA3 SSD 550/520/KINGSTON HYPERX FURY 120 GB SSD/Seagate Barracuda 3tb 3.5" 7200rpm 64mb/Kingston 1TB NV2 Gen4x4 NVMe M.2 SSD/Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa/HIGH POWER 850W 80 GOLD 14CM FAN TAM MODULER GUC KAYNAGI/ASUS TUF Gaming VG279QM1A 27 inç 280Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
  • 15 yaşındaysan cod 25 yaşındaysan bf al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cait

15 yaşındaysan cod 25 yaşındaysan bf al

hehe supersin kanka ahahah.

Evet aradaki farkı çok iyi özetlemişsin :D

Xiaomi Mi5 Prime Black

İntel Core i7 2600K / Akasa Venom / ASUS Maximus IV GENE-Z-GENE3 / GSKILL RipjawsX 8 gb 1600 Mhz / ASUS 4gb GTX670 DirectCU II / Samsung Spinpoint F3 1TB SATA2 / Corsair Force 3 120 gb Sata3 / Cooler Master Haf 912 Advanced / Corsair HX750 80+ Gold/ 23" Samsung S23A700D 3D 120HZ LED / Razer DeathAdder V2 / Logitech G-105 / Windows 10 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

quote:

Evet aradaki farkı çok iyi özetlemişsin :D

Alıntıları Göster
    al birini vur ötekine

Orijinalden alıntı: wildlove

al birini vur ötekine

okadar

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

al birini vur ötekine

okadar

Alıntıları Göster
    Sonuna kadar CoD 3

• quote:

Gayet iyi açıklamışsın helal olsun

Orijinalden alıntı: brktsn

quote:

Gayet iyi açıklamışsın helal olsun

Alıntıları Göster
    Evet süper bi açıklama

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Evet süper bi açıklama

Alıntıları Göster
    Cod 'un tüm serilerini nerdeyse oynadım , black ops tam bir hayal kırıklığı . Grafik açısından BF3 MW3'ü geçmiş gibi.

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Evet süper bi açıklama

Alıntıları Göster
    *Büyük haritalar olmasın , adam bulmak ve vurmak kolay olsun , uçak,tank,araba,gemi (tamam abarttım ) kullanma olmasın diyorsan COD MW3

*Büyük haritalar , koş koş bitmeyen çayırlar , uçaklar , tanklar , yıkılan yapılar olsun diyorsan Battlefield 3

Bence çok farklı iki oyun şuan online olarak COD4 ve Battlefield 3 oynuyorum COD4'de 30dk'de 50-100 adam vuruyorum BF3'de 30dk'de 30-50 adam anca

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

*Büyük haritalar olmasın , adam bulmak ve vurmak kolay olsun , uçak,tank,araba,gemi (tamam abarttım ) kullanma olmasın diyorsan COD MW3

*Büyük haritalar , koş koş bitmeyen çayırlar , uçaklar , tanklar , yıkılan yapılar olsun diyorsan Battlefield 3

Bence çok farklı iki oyun şuan online olarak COD4 ve Battlefield 3 oynuyorum COD4'de 30dk'de 50-100 adam vuruyorum BF3'de 30dk'de 30-50 adam anca

Alıntıları Göster
    multiplayer için bf3, singleplayer için mw3

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.