Şimdi Ara

Cod MW3 4 kişi Hamachi ile oynama İçeri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce kardeşimle cod mw3 yaptım yapmanız gereken aşağıdaki linkteki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atıyoruz teknogods.exe masaüstü kısayolu oluşturuyoruz.

teknogods açıyoruz eğer kendiniz kuracaksınız i am host tikini işaretleyip oyuna dalıyoruz en sağdan multiplayer diyip bekliyoruz
    bağlanmak isteyen kişi , karşıdaki kişinin hamachi ip sini yazıp start game diyecek ve multiplayere girecek. 2 kişi otomatikman lobbyde olacaksınız

http://hotfile.com/dl/137173507/7a40b3d/TeknoMW3_1.2.rar.html

dip not eğer evdeki 2 pc üzerinden yapmak istiyorsanız başlat - çalıştır - cmd açıyoruz ipconfig yazıp local ip mizi öğreniyoruz (örn: 192.168.1.2 ise diğer bilgisayardan bağlanırken 192.168.1.2 yazıyoruz start game diyoruz)

ss almadım ancak bu ss sizi tatmin eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Dream -- 10 Aralık 2011; 16:55:18 >

• Ya BF3 MW3 online oynamak güzel zevkli ama bunu nasıl WoW'a karşı kullanıyorlar yani online oyun olarak üstün görmeye başlamışlar. WoW'daki PvP en kralı. istek, azim, takım oyunu hedef. herşey var.
  • Daha fazla kişiyle ve special opsla olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 10 Aralık 2011; 17:05:24 >
  • illegal paylaşım var hemen şikayet ediyorum
  • Keşke zombide olsaydı
  • keşke.
  • up hamachi odası bilenn ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ==Requirements==
    - .NET Framework 4.0
    - Original Modern Warfare 3 1.0 or 1.4 update
    - Original IW5SP.exe
    - No pirated versions
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.