Bildirim
COD MW2'DE BU HATAYI ALIYORUM [YARDIM]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sys.checkgfg dosyasını bulucaksınız. Yada exe nin yerini doğru belirlemeniz lazım. İsterseniz tekrar yükleyin -
oyun korsanmı? -
yok crysis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fk_entertainment -- 10 Haziran 2010; 22:03:05 > -
@Maniac_Turk: tekrar yükledim yine aynı sorun."sys.checkgfg" dosyasını nerden bulabilirim.sizde bu oyun yüklü ise "sys.checkgfg" dosyasını upload eder misiniz ? (boyutu büyük değilse tabii, büyükse hiç uğraşmayın.)
@JıGsAw GaMe: evet korsan.mamundadan indirdim.
@fk_entertainment: değil arkadaşım crysis, görmüyor musun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 10 Haziran 2010; 22:38:35 > -
Konuyla pek alakası yok ama o masaüstü temasını nerden temin ettin,indirdin,kurdun ya da nasıl yaptıysan bilgi veriri misin acaba
-
Multiplayer mı oynuyorsun single mı? Multinin kıreği farklı, single'da konsol açılmıyor zatenç -
Oyun hatalı yüklenmiş dosyalar eksik.Başka setuptan yüklemeyi dene -
@Eray-E: o resimdeki tüm programları, skinleri ve wallpaperi pm attım.
@ExeLium22: ikisini de açmaya çalışınca aynı hatayı veriyor.ama single oynayacaktım açılsaydı.
@seF[o]: başka setup deniycem, teşekkürler. -
@_Android Malesef dostum oyunum orjinal olduğu için steam diye bir dosya içinde görünüyor sadece -
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
@_Android Malesef dostum oyunum orjinal olduğu için steam diye bir dosya içinde görünüyor sadece
canın sağolsun, teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X