Şimdi Ara

COD MW2'DE BU HATAYI ALIYORUM [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  COD MW2'DE BU HATAYI ALIYORUM [YARDIM]

ne yapmam lazım ?

• sys.checkgfg dosyasını bulucaksınız. Yada exe nin yerini doğru belirlemeniz lazım. İsterseniz tekrar yükleyin
  • oyun korsanmı?
  • yok crysis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fk_entertainment -- 10 Haziran 2010; 22:03:05 >
  • @Maniac_Turk: tekrar yükledim yine aynı sorun."sys.checkgfg" dosyasını nerden bulabilirim.sizde bu oyun yüklü ise "sys.checkgfg" dosyasını upload eder misiniz ? (boyutu büyük değilse tabii, büyükse hiç uğraşmayın.)

@JıGsAw GaMe: evet korsan.mamundadan indirdim.

@fk_entertainment: değil arkadaşım crysis, görmüyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 10 Haziran 2010; 22:38:35 >
  • Konuyla pek alakası yok amao masaüstü temasını nerden temin ettin,indirdin,kurdun ya da nasıl yaptıysan bilgi veriri misin acaba
  • Multiplayer mı oynuyorsun single mı? Multinin kıreği farklı, single'da konsol açılmıyor zatenç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun hatalı yüklenmiş dosyalar eksik.Başka setuptan yüklemeyi dene
  • @Eray-E: o resimdeki tüm programları, skinleri ve wallpaperi pm attım.

@ExeLium22: ikisini de açmaya çalışınca aynı hatayı veriyor.ama single oynayacaktım açılsaydı.

@seF[o]: başka setup deniycem, teşekkürler.
  • @_Android Malesef dostum oyunum orjinal olduğu için steam diye bir dosya içinde görünüyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

@_Android Malesef dostum oyunum orjinal olduğu için steam diye bir dosya içinde görünüyor sadece

canın sağolsun, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.