Şimdi Ara

Cod mw 2 superonline port açmak yardımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler cod mw 2 de nat tipini open yapmak için port açmak gerekiyormuş. superonline tilgin da nasıl açılır bilen varsa lütfen yardım etsin

Orijinalden alıntı: Tore4dor

Onlarla uğraşma internetten araştır alteriw benzeri bir şey bulursan oynayabilirsin.

kardeş oyun orjinal

Orijinalden alıntı: TheFaith

quote:

Onlarla uğraşma internetten araştır alteriw benzeri bir şey bulursan oynayabilirsin.

kardeş oyun orjinal

Pardon o zaman ben yalnış anladım bak superonline ile ilgili değilwww.portacmak.com gir modemin markası ve modeli ne ise yaz oraya oradakileri tamamen doğru yaparsan port açabilirsin ama orjinal oyunda açman gerekeceğini pek düşünmüyorum araştırırsan nat sorunu diye sonuca ulaşabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheFaith

quote:

kardeş oyun orjinal

Pardon o zaman ben yalnış anladım bak superonline ile ilgili değilwww.portacmak.com gir modemin markası ve modeli ne ise yaz oraya oradakileri tamamen doğru yaparsan port açabilirsin ama orjinal oyunda açman gerekeceğini pek düşünmüyorum araştırırsan nat sorunu diye sonuca ulaşabilirsin.

kardeş onlara baktım da portacmak da superonline ilgili hiçbir şey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan mw 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.