Şimdi Ara

Cod ghosts mu? Bf4 mü? GTA V mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde kutulu Battlefield 3, Fifa 13 var, yanına Gta V mi alsam diyorum, ama bf3 çok seviyorum acaba cod veya bf4 daha mı iyi olur yoksa gta alıp tüm zevklerini tatsam mi

Bir de şimdi christmas indirimleri olacak sizce beklemeli miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• befe dört knk
  • Gta 5 acayip iyi bir oyun direk al 5i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Gta 5 acayip iyi bir oyun direk al 5i

Ya benim de gönlüm onda gibi çünkü elimde Bf3 gibi bi oyun var yani ve beni götürüyor hatta çok seviyorum ama sizin görüşlerinizi alayım dedim ghosts falan çok güzel çünkü...

Peki sizce yılbaşı indiriminde falan indirimler bu oyunları vurur mu yoksa indirimde beğendiğim oyunları mı alayım ilk? Ne dersiniz?:)

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Ya benim de gönlüm onda gibi çünkü elimde Bf3 gibi bi oyun var yani ve beni götürüyor hatta çok seviyorum ama sizin görüşlerinizi alayım dedim ghosts falan çok güzel çünkü...

Peki sizce yılbaşı indiriminde falan indirimler bu oyunları vurur mu yoksa indirimde beğendiğim oyunları mı alayım ilk? Ne dersiniz?:)

Gta 5i vurabilir indirimler belki ama diğer 2sini hiç sanmıyorum ama belki ps4 dolayısıyla ps3 versiyonlarında indirim olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V. BF4 PS3 te oynanmaz, ya PS4 de ya da PC de oynayacaksin. Ghosts'u salla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Gta 5i vurabilir indirimler belki ama diğer 2sini hiç sanmıyorum ama belki ps4 dolayısıyla ps3 versiyonlarında indirim olabilir.

Anladım hocam sağolun fikirleriniz için :) O zaman yılbaşı indirimlerine bir bakayım ilkler hoşuma gitmezse alirım gtayı sagolun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim mi diablo 3 mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ghost ve Bf i karşılaştırırsın anlarım ama Gta alakasız bir oyun.Eğlence olarak bakarsak Gta hepsinden eğlenceli.
  • Tamam hepinize cok tesekkurler GTA da karar kildim o zaman :)

• Ghost'u ps3 e alma pc ye al bf 4 de aynı şekilde pc ye al.Sonuç:GTA V
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.