Şimdi Ara

Cod:GHOST Donma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
21.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt önce son beta versiyonu yükledim. Sorun devam edince önce windowed da oynadım pencere şeklinde bir süre takılmayınca üste yazdığım şekle aldım ve o zamandan beri takılma yapmadı.
  • çözümü bulamadım.sürücüleri sil kur bıktım oyunu orjinal alıpta bu sorunu yaşayan yoktur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

çözümü bulamadım.sürücüleri sil kur bıktım oyunu orjinal alıpta bu sorunu yaşayan yoktur umarım.

aynısını bende yaşıyorum bf4 ultrada açarken çok rahat bunda 10 dk bile geçmeden donuyor görev yöneticisinden zor kapanıyor
  • KESİN ÇÖZÜM:

Bende de aynı problem vardı. Grafik ayarlarının hepsini en üst seviyeye getirdim sadece Shadow'u yani gölge kalitesini kapattım sorun düzeldi. Shadow'u açınca aynı sorun tekrar yaşanıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScriptS

KESİN ÇÖZÜM:

Bende de aynı problem vardı. Grafik ayarlarının hepsini en üst seviyeye getirdim sadece Shadow'u yani gölge kalitesini kapattım sorun düzeldi. Shadow'u açınca aynı sorun tekrar yaşanıyo.

deniyorum şimdi inşallah işe yarar.
  • arkadaslar grafik ayarları ne kadar yüksekse donma olasılıgı o kadar yüksek.demin kıstım ayarları iyice baya bi oynadım.ardından biraz yükselttim yani high yaptım 2 3 dk sonra yine dondu bi dengesizlik var oyunda.
  • Shadow'u kapattım ama yinede dondu. Ayarlarını biraz daha azaltayım bakalım nolcak.
  • ne yaptıysam olmadı. Çile ! Allahtan dünya para verip orjinalini almadık :)
  • Arkadaşlar ben ultra ayarlarda yüksek fps de rahat bir şekilde oynuyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar update 2 kurup deneyen var mı ...donma ve siyah ekran sorunu devam ediyor mu?
  • COD Ghosts İçin Donma Sorunu Yaşanlar...
    Nvidia Ekran Kartı Kullanıcılara okusun.

Nvidia nın çıkardın en son surum olan 331,65 Sürümü ile ilgili donanım tam stabil çalışmamaktadır.
    Windows 8 Kullanan Arkadaşlar Windows 8 ın Ram Performansı Oyun için uygun değildir. 8 ve 8.1 sürümlerinde Pro sürümlerini 331,65 Sürümü ile test edildi
    Donmalar yaşandı.

320,49 Nvidia Sürümünü Kullanmanızı Donma Sorununun Buyuk ölçekte Çözüldüğünü ve Windows 7 Pro Sp1 i Sıfırdan Kurarak Denemeleri Önemle vurgularım.
    Windows 8 Sürümü Oyunu Stabilize çalıştırmamakla Beraber illakı Windows 8 kullananlar Nvidia ekran kartı kurarken Temiz Kurulum Yap ı kesinlikle işaretlemeli
    Windows 8 içinde gelen Nvidia ekran kartı surucu yazılımı otomatik gördüğünden Nvidia güncel ekran kartı sürücüsünü tam olarak yüklemediği kanaatine vardım yüklü gibi görünse de hiç stabil değil
    Windows 8 veya 7 kullananlar Format atın bilgisayrınızı güncel driveri kurarak deneyin ekran kartının 320,49 olan sürümünü kurun Kesinlikle fark edecektir.

Oyunun ADSL Hız ile donma sorunu yaşamadığını en kötü ag yapısına sahip de olsalar uzak sunucularda bile ping sorunundan kaynaklanan donmalar pek olmadı.
    Black Ops 2 bu lag sorunu 3 ay sonra oyunun steam tarafından güncellendikten sonra lag sorunu çözülmüştü

Ram ı yetersiz olanlar Ram almadan Hiç bi kurutuluşları yok oyun çalşıtıgında bellek miktarı 4.5 gb gördüm kesinlikle 6 GB olmalı

GeForce Experience ile oyunu optimize edin

Oyun ayarlarında image quality extra yapıp dusuk ayarla yüksek görüntü kalitesinde oyunu daha ii hale gelebilir.

İyi Oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOVELLPC -- 21 Kasım 2013; 14:49:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NOVELLPC

COD Ghosts İçin Donma Sorunu Yaşanlar...
    Nvidia Ekran Kartı Kullanıcılara okusun.

Nvidia nın çıkardın en son surum olan 331,65 Sürümü ile ilgili donanım tam stabil çalışmamaktadır.
    Windows 8 Kullanan Arkadaşlar Windows 8 ın Ram Performansı Oyun için uygun değildir. 8 ve 8.1 sürümlerinde Pro sürümlerini 331,65 Sürümü ile test edildi
    Donmalar yaşandı.

320,49 Nvidia Sürümünü Kullanmanızı Donma Sorununun Buyuk ölçekte Çözüldüğünü ve Windows 7 Pro Sp1 i Sıfırdan Kurarak Denemeleri Önemle vurgularım.
    Windows 8 Sürümü Oyunu Stabilize çalıştırmamakla Beraber illakı Windows 8 kullananlar Nvidia ekran kartı kurarken Temiz Kurulum Yap ı kesinlikle işaretlemeli
    Windows 8 içinde gelen Nvidia ekran kartı surucu yazılımı otomatik gördüğünden Nvidia güncel ekran kartı sürücüsünü tam olarak yüklemediği kanaatine vardım yüklü gibi görünse de hiç stabil değil
    Windows 8 veya 7 kullananlar Format atın bilgisayrınızı güncel driveri kurarak deneyin ekran kartının 320,49 olan sürümünü kurun Kesinlikle fark edecektir.

Oyunun ADSL Hız ile donma sorunu yaşamadığını en kötü ag yapısına sahip de olsalar uzak sunucularda bile ping sorunundan kaynaklanan donmalar pek olmadı.
    Black Ops 2 bu lag sorunu 3 ay sonra oyunun steam tarafından güncellendikten sonra lag sorunu çözülmüştü

Ram ı yetersiz olanlar Ram almadan Hiç bi kurutuluşları yok oyun çalşıtıgında bellek miktarı 4.5 gb gördüm kesinlikle 6 GB olmalı

GeForce Experience ile oyunu optimize edin

Oyun ayarlarında image quality extra yapıp dusuk ayarla yüksek görüntü kalitesinde oyunu daha ii hale gelebilir.

İyi Oyunlar.

benim ram 4 gb ama 2.169 da senin nasıl 4 ü görmüş .

• arkadaşlar benim başlarda bi sorun yok nerdeyse oyun bitimine yakın aynı yerde sürekl takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

AMD kullanıcıları için kesin çözümü açıklıyorum... eski sürücüyü tamamen kaldırın ve en son driver olan 13.11 beta indirin kurun sorun düzeliyor en azından bende düzeldi sorunsuz oynamaya başladım bunu yaptıktan sonra...

arkadasın yöntemi ile sorun çözülüyor.
  • HD 6850 Windows 8.1 var hep sorun hep bölüm bitince donuyor oyun sırasında donuyor efektler black opsta falan daha iyiydi ama bunda Video Optianala basınca ayarlarda tüm ayarları low'a çekiyor.
  • Arkadaşlar ram sorunu ve kasma sorunu yeni patch ile düzeltildi.Artık oyunda biraz daha fazla performans artışı var ben herşeyi yükseğe alıp rahatça oynayabiliyorum.
  • yeni güncellemeyi nerden indiriyoruz arkadaslar ?
  • bu gerizekalı oyun bendede var steamdan aldım
    sistemim
    AMD FX8150 işlemci
    Asus crosshair V formula anakart
    AMD HD6850 ekran kartı
    G'skıl 8gb cl7 1333hz ram
    corsair h70 sıvı sogutucu
    cooler master HAF 912 750w kasa

ama gel gelelim oyunu açıyorum, ultra ayarlarda takılma olmadan, kasma olmadan, oynuyorum ama olmadık bir anda bazen hemen, bazen biraz oynadıktan sonra, oyun donup kalıyor en düşük ayarlarada getirsem aynı şekilde donuyor windows 7 ultimate 64 bit işletim sisteminde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu uyarısı alıyodum, daha sonra windows 8.1 64 bit yükledim aynı şekilde yine dondu çalışmayı durdurdu uyarısı verdi buseferde, görüntü sürücüsünü amd sitesinden güncel eski envai çeşidini denedim sonuç alamadım kasayı komple açtım vidalarına kadar bütün heryerini temizledin olası ısınmaya karşı ki ısınmasına imkan yok sıvı sogutma var ekstra 22" lik 2 tane fan taktım kasaya oyun güncellemsini bekledim 2 tane güncelleme geldi fakat yine aynı sistemde, ekran kartında bir sorun yok, okadar zorladım bi sorun çıkmadı aynı anda call of duty black ops ,call of duty black ops 2 call of duty 4, call of duty word of war, call of duty mw2, call of duty mw3, battlefiel bad company 2 , battlefield 3 , medal of honor dota2 ultra ayarlarda açtım ve 1080p 3D film açtıgım halde aynı anda anca %50 kasabildim pc yi yani pc le alakalı bir sorun yok driverlerle alakalıda bir sorun yok sorun nerde ben çözemedim çözebilen varsa yardım etsin yaktıracak bu pc yi bana bu oyun call of duty fanatigiydim ama her yeni çıkan seride nefret etmeye başladım call of dutyden

• Oyuna giriyorum resume game diyorum hoppp oyun yalan oluyo öylece kalıyo.Bazen de oyun yüklenirken ki o da yaklaşık 5 dakka sürüyor,tam sonuna geldiğinde donuyor çözemedim bu işi.

EKRAN KARTINI GÜNCELLEDİM DÜZELDİ.BF4 de girmiyordu o da düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 23 Kasım 2013; 13:33:17 >
  • arkadaşlar bendede amd fx8120 3.1 işlemci 8gb ram 1tb hdd ve ati hd6790 1gb 256 bit ekran kartım var oyunu hangi ayarda oynarsam oynayım oyun 12 bölümde donuyor.. herşeyi güncelledim fakat düzeltemedim sorun nede var acaba anlıyamadım ..bf 4 ü ultimate ayarda bitirdim..yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar oyunu bir türlü bitiremedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.