Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni steam ıd: acnd89
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

yeni steam ıd: acnd89

Sen oyunu 2 kere mi aldın
  • Arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Lag yok diyorsunuz, peki hardcore oyunlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

quote:

yeni steam ıd: acnd89

Sen oyunu 2 kere mi aldın

Evet.
  • İyi sevdaymış ne diyim

@Aerospace

Lag %95 olmuyor, arada dandik hostlar çıkıyor, o zaman lag olabiliyor. Ondan da çıkıp başkasına giriyorsun zaten

Asıl sorun, menüde çok zaman kaybedilebiliyor. IWnet bazen bir türlü milleti toplayamıyor, hatalar verip lobiye atıyor. Server sistemi dandik ama işliyor anlayacağın.

Ayrıca TDM dahil bir sürü modun hardcore versiyonu var.
  • quote:

İyi sevdaymış ne diyim

@Aerospace

Lag %95 olmuyor, arada dandik hostlar çıkıyor, o zaman lag olabiliyor. Ondan da çıkıp başkasına giriyorsun zaten

Asıl sorun, menüde çok zaman kaybedilebiliyor. IWnet bazen bir türlü milleti toplayamıyor, hatalar verip lobiye atıyor. Server sistemi dandik ama işliyor anlayacağın.

Yani diyorsun ki aceleye gerek yok, biraz sistem otursun sonra deneriz.

• bda kısa be hemen bitiyo ama multisi nasıl daha oynamadım dahası bende oturmasını bekliyorum biraz ama oyunun diğer mw4 ten fazla bi +sı yok gibi kendi yorumum tamam yeni silahlar falan olabilir ama bu kadar kısa olması üzücü
  • quote:

İyi sevdaymış ne diyim

@Aerospace

Son cümleye takıldım, TDM haricinde sadece bir modun Hardcore tipi var başka da hardcore türünde diğer modların oyunları yok. COD 4'te vardı ama bunda maalesef hardcore olayını çok kısıtlı tutmuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

İyi sevdaymış ne diyim

@Aerospace

Son cümleye takıldım, TDM haricinde sadece bir modun Hardcore tipi var başka da hardcore türünde diğer modların oyunları yok. COD 4'te vardı ama bunda maalesef hardcore olayını çok kısıtlı tutmuşlar.

sreach and destroy ve headquard ında harcore ı var

• arkadaşlar bu oyunu bende orjinal aldım oynadım bitirdim sonra bilgisayara bir problemden dolayı format attım oyunu tekrar yükledim ve orjinal cdkey kabul etmiyor beni steam sayfasına atıyor bu sorunu nasıl çaözeceğim bilmiyorum yardımcı olacak varsa sevinirim
  • Arkadaşlar 2 gündür multi ye giremiyorum. Saatlerce oyuncu arıyor ama bulamıyor. Nedeni ne olabilir? Kafayı yemek üzereyim bir yardım edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti1

arkadaşlar bu oyunu bende orjinal aldım oynadım bitirdim sonra bilgisayara bir problemden dolayı format attım oyunu tekrar yükledim ve orjinal cdkey kabul etmiyor beni steam sayfasına atıyor bu sorunu nasıl çaözeceğim bilmiyorum yardımcı olacak varsa sevinirim

ilk önce açtıgın steam hesabına girmişsen key'i key kullanılıyor diyordur. aynı hesaba girip oynayabilirsin.
  • tmm kabul ediyorum steam üyeliğimden giriş yaptığımda kabul etmesi lazım etmiyor yani benim kullanıcı adım yada mailden bu cd key benim tarafımdan girildiğini bulması lazım değilmi tekrar cd key alcam steamden onuda bulamadım benmi yetersiz kalıyorum eğer bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım
  • steam id: sky_sun lütfen beni de ekleyin.
  • quote:

tmm kabul ediyorum steam üyeliğimden giriş yaptığımda kabul etmesi lazım etmiyor yani benim kullanıcı adım yada mailden bu cd key benim tarafımdan girildiğini bulması lazım değilmi tekrar cd key alcam steamden onuda bulamadım benmi yetersiz kalıyorum eğer bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım

Tam anlamadım ama yeni şifre iste bakalım.
  • Steam id: Culvian, oyun nicki de aynı.. Ekleyeni reddetmem, ama kimseyi eklemekle uğraşamam.
  • Steam id:WoundedSergeant
    Beyler your NAT Strict diyor ve bağlanamıyorum NAT nasıl OPEN yapılır?
  • Steam ID: smell_of_night
  • quote:

quote:

tmm kabul ediyorum steam üyeliğimden giriş yaptığımda kabul etmesi lazım etmiyor yani benim kullanıcı adım yada mailden bu cd key benim tarafımdan girildiğini bulması lazım değilmi tekrar cd key alcam steamden onuda bulamadım benmi yetersiz kalıyorum eğer bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım

Tam anlamadım ama yeni şifre iste bakalım.

istiyorum da olmuyor nasıl isteyeceğim onuda bilmiyorum demekki orjinal oyun leimde patladı bu nasıl işbu işin kurdu vardır muhakkak aranızda kafayı yedim ben

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.