Vista kullanıyorum, add remove program listesinde oyunun adı çıkmıyor. Start menude dizin de yok. Ripli bir versiyon kullanıyorum, skullptura diye birisi riplemiş. Ne yaptıysam uninstall edemedim. Tavsiye edebileceğiniz bir iyi bir Uninstall programı varmı? Veya bildiğiniz başka bir yöntem?
Oyun klasöründe "noobs dont touch" diye bi klasör var. yabancı forumlarda bu klasörün içindekilerin program files ve windows installer klasörlerine atıldığında uninstall edilebileceği yazılmış, fakat olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum...
Program Ekle/Kaldır da yok mu?
Sana tavsiyem Revo Uninstaller kullan hemen kaldırır.
Program ekle kaldırda yok malesef. Uninstall exe'si de yok. Revo uninstaller'ı denemedim, bi deneyeyim...
bilgisayar öyle bi oyunu silmene karşı demekki
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA
Merhaba arkadaşlar,
Vista kullanıyorum, add remove program listesinde oyunun adı çıkmıyor. Start menude dizin de yok. Ripli bir versiyon kullanıyorum, skullptura diye birisi riplemiş. Ne yaptıysam uninstall edemedim. Tavsiye edebileceğiniz bir iyi bir Uninstall programı varmı? Veya bildiğiniz başka bir yöntem?
Oyun klasöründe "noobs dont touch" diye bi klasör var. yabancı forumlarda bu klasörün içindekilerin program files ve windows installer klasörlerine atıldığında uninstall edilebileceği yazılmış, fakat olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum...
Dosylarını direk sil çünkü ripli diyosun masaüstüne kurdun büyük ihtimal ordan hepsini sil kayıt defterini kontrol et varsa cod la alakalı bişi sil yoksa silinmiştir
Hakkaten ne oyunmuş ya, silemediğim için oynadıkça oynuyorum. Vetereanda bitireceğim yakında.
Oyun program filestaki klasör ve kayıt defteri dışında bir yere birşeyler atıyor mu biliyor musunuz? Kayıt defterini Ccleaner isimli programla temizleyeceğim fakat başka yerlere de artık bırakıyorsa onları temizlemek imkansız olacak.
Arkadaşım sorun cod4 de değil sendeki ripli olan cod4 de program ekle kaldırda gözükmüyorsa yapıcan birşey yok oyun dosyalarını sil gitsin