Şimdi Ara

Cod 4 SERVER KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada server kuran babayiğitler var gördüm şahsen.

Ama dikkat ediyorum kimse nasıl kurulduğunu anlatmamış.

Bende bu konuya değineyim dedim.Bende server kurmak istiyorum eğer bileniniz varsa rica etsem

"port aç ilaçla kur" gibi kısa cümleler kullanıp anlatmasın.O sunucu kuran arkadaşlardan ricam

uzun uzun sindire sindire nasıl sunucu açılacağını yazsınlar

ip im değişkendir bağlantı 1024 tür.Port açıktır.Server ilaçlıdır

Benim ricam sizden şu ben serverı açıyorum ancak local de gözüküyor ve x fire da gözükmüyor.

X FİRE DA NASIL GÖSTEREBİLİRİM İNTERNET SERVER KURDUĞUM HALDE OYUNUN İÇİNDEN LOCAL

OLARAK GÖZÜKÜYOR LÜTFEN BİRİSİ İNTERNET VE X FİRE DA GÖZÜKEN SERVER I NASIL AÇACAĞIMI

DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATSIN...

Ha belirteyim oyun orjinal değildir.

Anlatacak babayiğitlere şimdiden çok teşekkür ediyor, yollarının açık olması dileğimle iyi günler ....

• X-Fire'da nasıl göstereceğin konusunda bir bilgim yok fakat şunu söyliyeyim 1024 bağlantı ile o serverda 3 kişiden fazla adam oynayamaz.Oda biraz kasar.

Eğer arkadaşlar arasında oynamak ise niyetiniz Hamachi'yi öneririm.Yok eğer serverım X-Fire'da gözüksün benimde havam olsun düşüncesinde isen emin ol eline sövgüden başka bir şey geçmez.Çünkü kurduğun servera 4. kişi girdiği anda diğerlerinin Ping 300 küsürleri bulur.
  • 7 kişi oynuyormuş diye duydum yav o farketmez nasıl açılır x fire da nasıl gözükür internet açıyorum ama nedense nternette deil local de gözüküyor açtığım server hep 192.168.1.33 yazıyor server i ps ini

Biri ALLAH RIZASI PEYGAMBERİMİZİN HATRI için anlatsın teşekkürler...
  • biri bu başlak altında hamachiden de nasıl kurulduğunu açık bir şekilde anlatırsa çok eğitici bir başlık olur.
  • Hiç deneme dostum, bended ayarlar tam bizim clanın sevrer dosyalarını açıyorum xfiredan bile gözüküyor sever fakat timed out oluyor biri girmeye çalışınca yada ping tavan yapıyor. İnternetim 2048..
  • Hacı server time out desin razıyım yeter ki öğretin lütfen babalar yav yiğitliğinizi gösterin

BEYLER SİZDEN RİCAM BAZI PARASAL NEDENLERDEN DOLAYI AÇIKLAMAK İSTEMİYORSANIZ RİCA

EDİYORUM ÖZELDEN ANLATIN KORKMAYIN SIRRINIZI VERMEM AMA BİRİSİ ÖĞRETSİN ARTIK LÜTFEN YA

YİĞİT BİR KİMSE KALMADIMI BU FORUMDA????KENDİ SERVERIMI KURUP KÜFÜRSÜZ SADECE TÜRKÇE

KONUŞULAN BİR SERVER AÇACAĞIM "WALLA YOKH YES OK" GİBİ KELİMELERİ TÜRK SERVERLARINDA

GÖRMEKTEN BIKTIM LÜTFEN ARKADAŞLAR ÖĞRETİN SERVER KURAYIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 5 Nisan 2008; 11:25:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawncik

biri bu başlak altında hamachiden de nasıl kurulduğunu açık bir şekilde anlatırsa çok eğitici bir başlık olur.

Google diye bir site açılmış onu dene istersen orda cevabını bulabilirsin.

@COD4_Server

Arkadaş sana söylemiş o bağlantı ile kendime küfürsüz,hilesiz server açıcam hayallerin boş.Çünkü senden başka hiç kimsenin doğru düzgün oyun oynayamadığı servera kimse girmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Server Sunucu Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olsun yeter ki serverım olsun :D

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN YAAAAAAAA

eeee kimsenin sesi çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 6 Nisan 2008; 23:00:29 >
  • ee bi Allahın kulu yok mu?
  • normal server kuracağım hamachi deil yav harbi bi Allahın kulu yok mu yaav?
  • YAV MİLLET BİR YARDIM EDİN Bİ BAKIN ÇARE ARIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 16 Nisan 2008; 10:24:43 >
  • COD4_SERVER

senin baglanti kac.... ?
  • biz server kurduk.ancak xfire gibi bir derdimzi olmadığından,10-12 arkadaş favorite den server i ekleyerek oynuyoruz.üstelik ip sabit değil.her akşam ip değişiyor ve biz her akşam ekliyoruz bağlantı 4m .ping sorunu yok.
    Halledemediğimiz tek ve en önemli sorunumuz punkbuster.punkbuster i aktif ettiğimizde server kurulu pc den oyuna girilmiyor.daha doğrusu oyundan atıyor.bunu bir türlü halledemedik.
    Server kurma aşamasında yardımcı olabilirim.Ancak xfire ve punkbuster konusunda yardımcı olamayacağım.
    Ayrıca punkbuster için yardım edecek arkadaşlar bana mesaj atarlarsa çok sevinirim.
    Yardımcı olacka arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Saygılar.
  • 44serkan44 bağlantı 1024 biliyorum 3 kişi müç kişi amaç server kurmayı öğrenmek

promet yardımların için ayrıca şimdiden çok teşeşkkür ederim irtibata geçiyorum çok sağolasın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 15 Nisan 2008; 10:38:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: COD4_Server

44serkan44 bağlantı 1024 biliyorum 3 kişi müç kişi amaç server kurmayı öğrenmek

promet yardımların için ayrıca şimdiden çok teşeşkkür ederim irtibata geçiyorum çok sağolasın....

rica ederim.

ayrıntılı olarak sana mesaj attım.takıldığın bir yer olursa mesaj at cevaplamaya çalışırım.
  • ARKADAŞLAR SERVERIM KURULMUŞTUR 78.178.195.227:28960

SERVERIMIN KURULMASINDA EMEĞİ ÇOK FAZLA GEÇEN DEĞERLİ SAYGIDEĞER KARDEŞİM PROMET

VE FORMUMUZUN YEGANE İFTİHARI VAZGEÇİLMEZ DOSTUM BLACKLOTUSA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 16 Nisan 2008; 20:22:40 >
  • AYRICA BELİRTEYİM X FİRE SORUNUNU BENDE ÇÖZEMEDİM ÇÖZEN OLURSA BURADA BEKLERİZ

Nasıl kurdum;

28960 port açtım

private server patchi indirdim

crackladım

ip mi öğrendim girdim ve açtım

jigsaw ve Dj_SHiT e ayrıdan teşekkürler ve emeği geçen herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 16 Nisan 2008; 0:51:35 >
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.bir sorununolursa yine mesajınıbeklerim.

Ayrıca punkbuster konusundaki yardımların için çok teşekkürker.

Sevgiler kardeşim
  • Dostum ne demek o kadar yardım ettin bir pb sorununun lafımı olur

ben sana çok teşekkür ederim kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.